Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (359)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Piciulika minunate pozele cu voi! Mi-a placut mult cea in care sunteti toti trei si baietii parca vorbesc cu burtica si poza cu Michael la povestea de aseara! Emana asa o liniste! Arati exceptional iar burtica e numai bine! Ma bucur ca vestile de la medic sunt bune iar numele va fi cu siguranta deosebit!

Roxana, un pic de rabdare. pridenta nu strica mai ales ca vreti sa fiti in forma maxima pentru vacanta la Bran.
Daria a jumulit un bradut cind am fost la medic dar acum vad ca nu pune mina sa ia nimic din bradut. Si eu zic ca o sa se plictiseasca in curind Andrei.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Cecilia am vazut sorcova lui Cristi! E un istet si jumatate!!! De frumos nu mai zic...

Mamici duminica relaxanta va doresc mai ales mamicilor care mai au citeva zile de mers la job!

26+ cu David

Mergi la inceput

Va las si de ascult eu acum: www.youtube.com/watch?v=FfZUxPF7AMI&feature=PlayList&p=68CBEAB34F68B14E&playnext=1&playnext_from=PL&index=7" target="_blank">Snow Patrol-Chasing Cars

26+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Erina, se vede ca esti fericita la Piatra!

Rox, ia te rog nu te mai vaicari, ca eu nici macar nu am voie sa vad cuvintele : sarmale, carnati, toba, leber, vinisor
si nu mai slabesc deloc domne....da cred ca exagerez cu cantitatile. Din cauza plictiselii.
Ca ce-as mai bea fiert cu scortisoara :)))

Copiii s-au mai calmat dupa o ora la zapada. Iar dragii de parintii mei au pelcat la sormea si tata nu avenit sa o ia pe Sofia.....si nici macar nu a anuntat. La ora 13.30 am dat eu telefon sa intreb unde e.
Oare asa o sa fiu si eu cu copiii mei? Ca atunci cand eram mica n-am avut niciodata senzatia ca ma lasa la greu.Unde se produce oare hiatusul?

Adi, ooof, e grea lupta asta...da nu te lasa batuta, sunt convinsa ca scapati voi de silicoane.Pupam Adam gimnastul si Lisa care stie ce vrea. Asa si trebuie.....

fetele care aveti copilasi care spun clar ce si cum, mai mari sau mai mici...bucurati-va. Intr-adevar, mai bine vine si-mi zice Sofia "esti o rea" decat sa tina inauntru.
Am o cunostinta care e intr-o stare psihica f f nasoala....prabusire...si totul vine de la abuzul din copilarie care a urmarit persoana ca un spectru toata viata. Ajungand pana la o asa lipsa de incredere incat depresia e majora, chiar psihoza.Nu intru in amanunte, dar ceea ce se creeaza pana la 6 ani e vital....asa ca prefer un copil care urla si spune ce are, decat ascunzisuri....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Fetelor, am o mare rugaminte. Am facut anul trecut un calendar la o fata de la voi, dar nu mai imi aduc minte nickul, nu mai mailul, asa ca va rog pe voi sa-mi spuneti cine este sau chiar pe mamica respectiva sa-mi dea un PM. Multumesc

Sabina, multa, multa sanatate, sper sa fie doar un episod trecator si fara urmari

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

am trimis poze pe mail

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Am pus ceva poze mai noi - dar nu prea am avut vreme de astea in ultima vreme. Doar ca sa stitzi ca am crescut: si Micha si eu!

Esti minunata , draga mea. Radiezi prospetime. Ursuletul este delicios!!! Ultima fotografie m-a uns la inimoiara, vi se citeste fericirea in priviri(cea in care tu esti imbracata in rosu, iar baietii tai te imbratiseaza cu mare drag). Sunteti o familie minunata!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cuscra draga, ce frumosi sunteti! Poza aceea cu voi trei, m-a miscat tare! CE ma bucur de vestile bune de la eco! Desi nu aveam nicio indoiala ca totul e bine cu inimioara! Dar stiu ca acum esti si tu linistita!

Vale, ce distractie si la voi! Sunteti minunati!

Sabina, si eu cred ca ai luat o decizie buna cu Viena! Sa dea Domnul sa vii cu vesti bune!

Roxana, cam asa si la noi cu bradul, singurele care nu erau de plastic, nu ami sunt bine macar ca nu s-a renit, doar le arunca intentionat pe jos si apoi ma striga candid: Oh, mami!

Cecilia, pt Cristi minunat!

Teo, sa iti cada de bine bunatatile de la mami!

Sabina Y, cand mai pui poze cu mogaldetele dulci?

Erina, se simte bucuria in glasul tau! Imi iamginez ce frumos e acasa!

Adi draga, cata dreptate ai in ceea ce zici, din pacate pt noi au fost alte vremuri, e bine ca macar copiii noastri nu sunt nevoiti sa cunoasca si acel fel de educatie

Eu sunt singurica acasa, Sara e cu tati la bunici la tara, la sanius, au plecat de ieri, eu am fost la microrevelion, tare frumos a fost, Emma a dansat continuu, la 1 am venit acasa si pt prima data dupa muuuult timp am dormit toata noaptea, ma rog cu vreo 2 treziri dar adormiri la loc. Sa va spun ca m-am trezit la 10 azi? DE acnd s-a nascut Sara nu am mai dormit atat...Ma simt plina de energie, ba chiar m-am gandit ca ar fi cazul sa imi fac bagajul de spital, desi nu sunt deloc pregatita sa nasc de data asta, ma gandesc ca ar trebui sa pregatesc si ceva lucrusoare pt bebita! Saptamana viitoare musai sa rezolv si cu celulelele stem, si intram pe linie dreapta!

Va pup! O duminica de vis tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Ziua buna!

Am venit de la sanius, a fost tare frumos, dar foarte frig, nu mai suport frigul. Adelina s-a plimbat pentru prima oara cu sania si a fost foarte incantata, nu mai vroia sa intre in casa.

Roxana vremea asta chiar te face sa te gandesti la toate acele bunatati de Craciun. Sanatate multa va doresc sa va puteti bucura cum trebuie de sarbatori.

Piciulika tare frumoase pozele, sunteti minunati cu totii, inclusiv burtica ta.

Gabriela se simte relaxarea ta dim mesaj. E foarte bine ca iti permiti si astfel de iesiri.

Cat despre parinti no comment, nu avem datoria sa ii judecam, dar parca odata ce ne casatorim au impresia ca nu mai avem nevoie de ei. Si eu imi doresc din inima sa nu fiu asa cu copii mei, ma rog la D-zeu pentru asta. Sau daca apelezi la ei isi impun punctul de vedere si ignora ceea ce noi consideram ca este bine. Eu una sunt foarte dezamagita in special de mama.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Salutare si de la noi!

Greyeraso sa va fie de bine iesirea...ne-am dotat si noi cu una bucata sanie mare,de la 'Mami',asteptam sa vina tati de la Deva sa ne plimbe un pic Cred ca ai avut ceva emotii zilele trecute..

Gabriela spor la facut bagajul...cred si eu ca esti plina de energie,daca te-ai odihnit Ti-am admirat pozele,esti tare faina...apropo,cred ca ti-am vazut intr-o dupa masa,nepotelele,la Kaufland,erau cu tati si buni..cred

Mandarinutza,Aniastfelicitari,sa fie intr-un ceas bun!

Papanash voi ce mai faceti,sunteti bine?

Erina

Mai merg la servici pana joi,apoi libera pana luni...sper sa termin curatenia zilele astea...nu prea ma lasa Miruna

Mergi la inceput