Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (359)
Raspunsuri - Pagina 14
adimercedes spune:
Teo, Greyerash, sa va fie de bine porcu' si bunatatile aferente
. As roade si eu un soric sau o ureche, mai ales ca la noi s-a racit la vreo 22*C, dupa temepraturile infernale de 38*C de alaltaieri...
Sa va distrati bine!
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Picio, super vestile!!! O sa ma bag si eu la poze mai tarziu, ca acum Adam face flick-flack-uri! 
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Devylla, te inteleg cu mama ta. Sunt generatii diferite si cu conceptii diferite, e imposibil sa mai schimbi ceva acum, dar stiu ca macar iti doresti ca principiile tale in privinta propriilor copii ai vrea sa fie respectate. Or pt ei, care au crescut deja copii si au facut o treaba "ff buna", ca doar "uite ce bine ai ajuns" (!), e de neconceput asa ceva...
Mie tatal meu niciodata nu mi-a zis sa o altoiesc pe Lisa! Doar mi-a zis ca trebuie sa fac "ceva", ca o scap de sub control. Pai, asta e definitia unui toddler!!! Am ales calea "diplomatiei", desi, uneori, cand e setata pe ceva anume, tare greu imi e sa ii distrag atentia, sa o conving sa faca altceva/altfel si sa ma abtin sa nu strig la ea, desi, recunosc, uneori am mai repezit-o si tare rau mi-a parut dupa!!! Lisa se si poarta ca un copil mult mai mare si e asa de usor sa uitam ca nu are, totusi, decat ff putin peste 2 ani!
Cat despre educatia corporala, sunt sigura ca toate, cu ff mici exceptii, am beneficiat de asa ceva. Sunt sigura ca la vremea respectiva existau "motive", insa tare aiurea e sa recurgi la asta, doar pt ca nu ai timp/chef/cunostinte sa convingi de vb buna. Eu insa sunt mai impotriva abuzului psihologic. Bineintels, nici un abuz nu e indicat, insa cel psihologic mi se pare mai groaznic decat cel corporal. Daca la cel corporal ai capatat o palma/curea/liniar etc, durerea trece si ramane doar amintirea. La cel psihologic insa, abuzul isi continua cursul si dupa ce a fost "distribuit", mai ales ca revine mereu in minte in situatii similare si doare pe o perioada extrem de lunga. Din pacate, tata incerca sa "ne convinga", sa ne manipuleze, sa ne "senzibilizeze" mai mult pe alte cai decat cele fizice si asta lasa, cred, urme mai adanci decat o bataie. De asta imi e mie asa de groaza de strigat la Lisa, de bruscat verbal, ca de batut nu cred ca as rezolva nimic. Seamana cu sotul, sunt convinsa! El capata de nenumarate ori bataie pt aceeasi chestie si tot o facea, iar bataia ajunse o "moneda de schimb".
Nu stiu ce idei sa iti dau, decat ori sa gasesti o cale de mijloc, ori biletul de avion
. La noi se pare ca am reusit totusi o mediatizare, desi tata e fff incapatanat si daca are el ceva in cap, apoi musai sa se faca asa si te pistoneaza pana te convinge sau pana incepi sa o iei pe ulei. Si, cel mai adesea, eu o iau pe ulei
, ca sunt si eu cu ideile mele fixe, la care tin cu dintii ;)
Sa-ti fie de bine manichiura. Ar trebui sa apuc si eu un epilat si mani/pedi, dar cine stie?!?
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
Roxana_G spune:
Bre gagici, nu ajunge ca ma oftic ca nu iesim la zapada, voi o dati in continuare cu tobele, carnatii si vinul fiert. Bineee!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Piciulika,
sunteti minunati si burtica e exact cum trebuie sa fie. Michael pare tare sugubat, a se citi plin de viata.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Cecilia, si eu speram ca daca il ignor nu mai jumuleste bradul, dar nu merge, am incercat deja tehnica. Nu imi e de altceva decat ca sa taie cu vreun glob - desi majoritatea sunt de plastic, nu se sparg - si sa nu pice ditamai bradul pe el.
Adi, fetele o tot tin cu porcul taiat si bulgareala, macar tu mai povesteste de vara, soare si balaceala. Eu una nu sunt mare fan al frigului, dar evident ca asta nu exclude toba si sarmalele. ![]()
Rox , mamica
cecilia L spune:
Roxana, tine o
si nu mai fi suparata
, continua zapada si o sa profitati si voi curand....iar de porcarii....te astept sa papi cu noi.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Cecilia, si eu speram ca daca il ignor nu mai jumuleste bradul, dar nu merge, am incercat deja tehnica. Nu imi e de altceva decat ca sa taie cu vreun glob - desi majoritatea sunt de plastic, nu se sparg - si sa nu pice ditamai bradul pe el. Adi, fetele o tot tin cu porcul taiat si bulgareala, macar tu mai povesteste de vara, soare si balaceala. Eu una nu sunt mare fan al frigului, dar evident ca asta nu exclude toba si sarmalele. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
| citat din mesajul lui devylla Erina,Teodora ma bucur ca ati ajuns cu bine.Suna tare bine ce povestiti despre zapada si atmostera de sarbatori. Eu locuiesc intr-o zona a Japoniei mai aparte Erina spor la impodobit bradul.Noi azi mergem sa alegem cadourile si vreau sa aleg si pentru brad cateva globuri.DAca nu avem azi timp,ramane sa il impodobim pe 23 cand esre liber. Despre parcari,eu sunt total anti-talent ,inca la inceput,invat,cu condusul merge ce merge,am prins curaj,dar sa parchez masina e cel mai mare stres pe mine.Masina noastra o scot doar cand stiu ca parcarea este mare la destinatie,in rest,prefer masina soacrrei(ea nu o foloseste),e o www.subaru.jp/stella/stella/index.html" target="_blank">Stella ,mica si f usor de manevrat in orice parcare.Mai greu cu ea pe drum,prinde viteza mai greu.Sabina sanatate.Lasa copiii,au si ei perioadele lor.Sunt sigura Sofiei o sa-i treaca. Piciu ma bucur ca aud vesti bune despre voi. ![]() |
Buna SabinaY. Multumesc pentru mesaj. Spor la gasit cadourile inspirate! Nici nu cred ca e vreo problema in Japonia. Cit imi lipsesc magazinele mari de acolo!

Si eu sunt un atitalent la condus, acum iarna nici nu ma bag. Ce dragutza e Stella soacrei tale
cit despre masinile de familie Toyota, Honda, Nissan numai oftez. Acum imi amintesc de minuatiile de la tirgurile auto!Va doresc si un pic de zapada! Erika sigur s-ar bucura nespus! Pupicei printeselor japoneze!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Erina, bine ca ati ajuns ok si ma bucur enorm ca sunteti fericite! Sunt sigura ca bradutul e super si ca Daria e incantata! Pup fetele si burtica baietzeasca ![]() "A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Adam Joshua 07.10.2009 |
Multumim mult draga Adimercedes! Ne simtim minunat in casuta noastra. Urasc mirosul de casa inchiriata si cvasi-singuratatea din Bucuresti! Trimitem si noi pupicei inapoi minunilor! Sper sa renunte Adam la protectie cit de repede si va doresc succes cu bussinessul si pregatiri frumoase de sarbatori!

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle

,inca la inceput,invat,cu condusul merge ce merge,am prins curaj,dar sa parchez masina e cel mai mare stres pe mine.Masina noastra o scot doar cand stiu ca parcarea este mare la destinatie,in rest,prefer masina soacrrei(ea nu o foloseste),e o