Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (359)
Raspunsuri - Pagina 13
mihailescu teodora spune:
Piciulikaaa
,sunteti atat de frumosiiiii

V-am admirat impreuna cu mami si cu sor'mea![]()
Si Mi-cha e mare fan macarale,excavatoare,tractoare si altele![]()
![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Sabina
,bravo!Sanatate multa!E bine ca v-ati decis sa mergeti la Viena!
Valentina
ce ochiosi frumosi ai!
Fetelor,aici ninge rau-rau!Sor'mea tre' sa plece maine la Bucuresti
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Andreea de Ploiesti,
sa fie intr-un ceas bun si sa-ti aduca noroc ziua de 28 decembrie!Sa faci 1 fetita si-un baietel![]()
Un frapeu' dai si tu la baba cand ne-om vedea![]()
Va sa zica vinul rosu a facut minuni?
Am baut si io o cana azi,da' fiert![]()
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
devylla spune:
Erina,Teodora ma bucur ca ati ajuns cu bine.Suna tare bine ce povestiti despre zapada si atmostera de sarbatori.
Eu locuiesc intr-o zona a Japoniei mai aparte
,cu cel mai mic risc seismic si fara zapada iarna.fulguieste si aici,cam de doua ori,daca reuseste sa se puna e deja eveniment si toti din zona sunt speriati de moarte.Ar trebui sa vada in Ro lectii de condus pe strat de 50 cm ![]()
Erina spor la impodobit bradul.Noi azi mergem sa alegem cadourile si vreau sa aleg si pentru brad cateva globuri.DAca nu avem azi timp,ramane sa il impodobim pe 23 cand esre liber.
Despre parcari,eu sunt total anti-talent
,inca la inceput,invat,cu condusul merge ce merge,am prins curaj,dar sa parchez masina e cel mai mare stres pe mine.Masina noastra o scot doar cand stiu ca parcarea este mare la destinatie,in rest,prefer masina soacrrei(ea nu o foloseste),e o www.subaru.jp/stella/stella/index.html" target="_blank">Stella ,mica si f usor de manevrat in orice parcare.Mai greu cu ea pe drum,prinde viteza mai greu.
Sabina sanatate.Lasa copiii,au si ei perioadele lor.Sunt sigura Sofiei o sa-i treaca.
Piciu ma bucur ca aud vesti bune despre voi.
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Adi, trebuie sa-l pui la san si cand nu e f flamand, asa, de rasfat, fa un efort 2 zile si da-i mai des, cred ca are legatura si cu irascibilitatea lui de moment, adica foloseste armele afective, de joaca cu sanul in lupta asta:) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, merge incet de tot, 2 pasi inainte, 1 inapoi. Mananca ce mananca fara, apoi se foieste si se supara pana ii pun siliconu' si apoi se calmeaza si uneori si adoarme. Daca incerc sa ii scot siliconu' dupa ce adoarme, se trezeste si se miorlaie
. Insa sunt si zile mai bune... Credeam ca e mai simplu si ca nu o sa imi ia o luna cum ma avertizase lactatzionista ca s-ar putea sa fie...Multa sanatate iti doresc, sper sa gasesti rezolvare si diagnostic clar la Viena!
Copiii au si ei pasele lor, trece cu tinut in brate, pupacit si explicat. Uneori trece de la sine.

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Mandarinutza, La Multi Ani fericiti, plini de bucurii si sanatate alaturi de o familie superba! Multe felicitari pt bb2 si sa ai o sarcina usoara, bb sanatos si sa iti tii no.2 in brate cu bine!!! Tare ma bucur pt tine, super vesti acum in prag de sarbatori 
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Vale, tin pumnii sa fie bine si la tine! D-ne ajuta. Si nu te mai stresa cu lipsa de ajutor. Stiu ca e fff greu, dar oare nu poti gasi pe cineva sa platesti cateva ora sa stea cu copiii pana iti rezolvi problemem la medici? Sa nu mai fie nevoie sa te milogesti de unii si de alti
. Zic si eu...
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Aniast, ce vesti superbe - yupiii!!! D-ne ajuta sa fie bine, sa fie vestile din ce in ce mai bine! Tin pumnii sa iasa totul perfect si sa se prinda puiutii strans acolo! 
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
yaia, ce ma bucur ca s-a simtit bine Tudor pe "vapoiu maie" si ca v-ati relaxat si voi cat de cat. I-o si tu usor, mai ales acum cu sarbatorile si ai grija de tine si de burtica! 
P.S. Vreau poze, pls ![]()
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Erina, bine ca ati ajuns ok si ma bucur enorm ca sunteti fericite! Sunt sigura ca bradutul e super si ca Daria e incantata! Pup fetele si burtica baietzeasca 
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009