Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (359)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Valentina, si eu sunt singura cu ei un pic, si ar trebui sa vina tata si sa plece cu ei la sora mea.
dar atata s-a codit ca Sofia acuma nu mai vrea, urla si plang amandoi copiii, sotul meu s-a dus la cumparaturi, suna telefoanele ca la gara pt ca ne-am hotrat sa merg la Viena dupa 15 ianuarie si acum trebuie sa gasim clinica si sa facem toate demersurile, eu sunt obosita, stresata si nu mai stiu ce sa fac cu ei, Sofia plange incontinuu de 3 zile, numa daca te uiti la ea, a devenit f f violenta cu mine, Gh e permanent nemultumit si mama zice ca bunicul are depresie si ca ea nu poate sa ma mai ajute cu nimica, ca e si ea o femeie batarana.

na, ca m-am descarcat si eu.

_

Draga mea, incearca sa ai grija de tine. Sigur ca toti au probleme, dar nu sunt chiar asa grave comparativ cu sanatatea. Copiilor o sa le mai treaca bazdacii, sunt si ei plictisiti probabil, si oricum nevoia lor de joaca e mereu nesatisfacuta. Mai greu cu mama ta, cred ca fara ajutor iti e greu, dar noroc ca il ai pe sotul tau sa se ocupe. Hai ca trec si astea!

Cred ca e o decizia foarte buna sa mergi la Viena pentru analize, dar sa le faci si aici. Tin pumnii sa fie totul bine! Te imbratisez cu drag.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Azi au taiat porcul parintii mei.

Miam miam miam! Ce as baga si eu o toba proaspata.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragelor, am intrat si eu sa va vad - dupa ce am dormit ca porcusorul pana la 11 si apoi de la 12:30 inca 2 ore... Asta dupa cafea cu biscuitzi am decis ca inca ma ustura ochii de somn! (Gabriela, cum te intzeleg... Dorm asa prost, sistematic insomnie de la 4:30 -5 incolo, desi mi-e un somn de mor! Acuma si cu gatul & nasul in pioneze... MOR de somn permanent!)

Am fost la pizza samd si Michael a fost f cuminte si am mancat bine de tot. Era un frig, ca daca stiam nu ieseam din casa. La noi e pudrat doar cu alb, lui Michael ii place insa mult. Eu detest frigul (snt vreo -8°C) si ma zgibulesc intr-un palton care _inca_ ma cuprinde. Am o burta impresionanta. In rest era targ de Craciun si lumea se perinda frisonand pe acolo - no, thank you.

Ieri am fost la controlul saptamanal si am iesit foarte bine - BB are o inima care a incantat-o pe doctoritza, in rest toate foarte bune: lichidul, fierul acceptabil (iau si Elevit si ferosanol, si 2 magnezii / zi pentru carcei & contractzii). Pe 23 iara il verificam pe BB - ma simt tare bine, asa, monitorizatzi. (Pe 29 il cunosc pe medicul cu care nasc - daca Yaia are dreptate si nu l-oi cunoaste in sala de nasteri inainte... Apropos, ma bazez pe tine cu omizeniile tale . Seful meu e nascut pe 2 ianuarie si joi, dupa cina de Craciun, striga dupa mine cand mergeam spre masina: "Daca se naste pe 2, il cheama Stefan ... cu al doilea nume!"
Apropos, multzumesc mult de tot & tuturor care ne-au dat feebback cu privire la numele alese: inca suntem tot in cumpana, dar parca se inclina balantza... Oricum, imi place Elias (/Ilie) de mor, dar se pare ca nu va fi. Va zic cand stim sigur - dupa nastere?! )

Imi pare rau sa citesc de atatea probleme, imi fac griji langa voi: Sabina, Vale, Rox... O sa fie bine, hai, mamici puternice! Vine Mosu' cu-n sac maaare de sanatate la mici si mari!

Am pus ceva poze mai noi - dar nu prea am avut vreme de astea in ultima vreme. Doar ca sa stitzi ca am crescut: si Micha si eu!

P.S. Statzionez la 78/79 kg, la Micha ajunsesem la 82...

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR 3,5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, lasa-l sa-si faca jocul cu globuletele, daca nu-i spui nimic ii trece, cel putin asa a fost si la noi, le lua si spunea ca nu le-am pus eu bine sau tati....in a doua zi nu mai avea treaba...nu a spart nici un glob si nu se apropie decat sa puna cate o jucarie de plush sub brad (acolo stau de cand am facut bradutul, cica il pazesc sa nu-l strice nimeni, sa-l gaseasca Modul frumos si sa lase jucariiiiiiiiii multe sub el)
sanatate multa lui tati....mai usor cu tigara....legat de asta, la noi tati fumeaza in balcon pe geam, iar Cristi merge dupa el, cere sa-l imbrac ca sa iasa la o tigara cu tati...apoi vine si il intreb ce a facut in balcon...la care el foarte mirat.....am fumat o tigara

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Valentina, am vazut frumosii tai si sanatate multa.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Valentina, am vazut frumosii tai si sanatate multa.

Teo, sa ai pofta buna....ca noua ne-ai facut sigur

Noi am luat porcul saptamana trecuta....am gustat din el...

Sabina, sper sa reusesti sa rezolvi repede cu actele...sanatate multa..

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare si de la noi!

Imi pare rau sa aflu de atitia bolnaviori :(....
Roxana multa sanatate piticilor tai...nu te mai necaji ca nu ii poti scoate la zapada...vor recupera ei cind se insanatosesc
Sabinuta Doamne ajuta sa rezolvi la Viena! Multa sanatate!
Valentina multa sanatate si tie! Te inteleg perfect cu lipsa ajutorului...si eu sint in aceeasi situatie...soacra ma ajuta la modul ca-mi tine 2-3 ore copilul cind trebuie sa merg pe undeva (de obicei pe la doctori),ai mei nu sint aici iar sotul are 2 job-uri si lucreza 7 zile din 7...dar el chiar ma ajuta saracul f mult...
Andreea o bestie bona aia...muream cu ea de git!....da-o pe mina politiei neaparat!
Mandarinuza si Andreea Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!

Matteo e pe amoxicilina pina luni...sa vedem ce ne sune la control..sper sa nu trebuiasca sa mai ia....n-a mai facut febra...

De bine ce ziceam ca aici nu ninge ,a nins toata noaptea si azi juma' de zi ...nu va zic ce balamuc...cred ca eu eram singura fericita...ma simteam ca acasa

Va pup ca Matteo urlaaaa.....numai asa a tinut-o toata saptamina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Sint asa de aiurita incit am uitat sa multumesc tuturor pt urarile de sanatate!

Teo sa maninci si pt mine niste cirnati si toba ...comuna Ciorani e cumva in apropiere de comuna Brazi?
Yaia nici vorba iubita sa fiu gravi...alte alea aveau legatura cu buda
Erina cu prima ocazie voi pune si eu poze,sa elucidam misterul

Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui piccaflor

...comuna Ciorani e cumva in apropiere de comuna Brazi?
Picca si Matteo rasfatatul (2.09.2007)

Daaaaaaaaaaaaa!De ce?Acolo ai originile?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Azi au taiat porcul parintii mei.

Miam miam miam! Ce as baga si eu o toba proaspata.

Rox , mamica

Am retinut,sa traiti!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput