Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (359)
Raspunsuri - Pagina 11
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Valentina, si eu sunt singura cu ei un pic, si ar trebui sa vina tata si sa plece cu ei la sora mea. dar atata s-a codit ca Sofia acuma nu mai vrea, urla si plang amandoi copiii, sotul meu s-a dus la cumparaturi, suna telefoanele ca la gara pt ca ne-am hotrat sa merg la Viena dupa 15 ianuarie si acum trebuie sa gasim clinica si sa facem toate demersurile, eu sunt obosita, stresata si nu mai stiu ce sa fac cu ei, Sofia plange incontinuu de 3 zile, numa daca te uiti la ea, a devenit f f violenta cu mine, Gh e permanent nemultumit si mama zice ca bunicul are depresie si ca ea nu poate sa ma mai ajute cu nimica, ca e si ea o femeie batarana. na, ca m-am descarcat si eu. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Greu, greu, iubita. Multa putere sa treceti peste toate necazurile si mult succes in gasirea clinicii. Daca nu ti-e cu suparare ati decis voi sa mergeti acolo pentru mai multe investigatii sau v-au trimis ei? Ai reusit sa gasesti cauza nemultumirii Sofiei? Sa stii ca si picii mei sunt exagerat de alintati si obraznici dupa ce i-am luat de la mama.Greu ma mai inteleg cu ei. Alexandra imi raspunde , iar lui Andrei nu ii pot face nici un repros ca se tranteste pe jos. Joi cand i-am luat imi venea sa plang de nervi,dupa ce s-a trantit de trei ori in mocirla.L-am luat si eu pe sus,iar in casa nu le-am bagat in seama o jumatate de ora. Este foarte rau sa nu ai nici un ajutor , dar si mai greu sa vezi ca nu vrea nimeni sa te ajute.La soacra nu mai cer de mult ajutor, de fiecare data gasste tot felul de scuze si nu mai vreau sa ma rog de ea, sora mea ma ajuta , dar in functie de programul ei(acum preda la niste gradinite si se lupta pentru un post de titular la vreo scoala sau liceu),iar mama ma ajuta cand vrea. Cred ca de asta am si ajuns cu sanatatea in pioneze, de fiecare data cand simt ca nu-mi este bine,tot zic sa merg la doctor, dar cum mereu se iveste ceva(ori sunt copii bolnavi,ori nu am cu cine sa-i las) o tot aman. De multe ori imi spun ca nu imi permit sa fiu bolnava, caci altfel cum se vor descurca ei fara mine? Ca sotul ma ajuta , ce-i drept, dar numai eu stiu toanele fiecaruia si tabieturile si unde este locul fiecarui lucrusor din casa.
In concluzie, greu, greu, tare greu!
si aveti grija de voi!Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Sabina spune:
Noi ne-am hotarat.
Doamna doctor de la Fundeni este nemaipomenita, practic mi-a salvat viata, dar nu e imunolog....or ea zice sa face testele astea dupa sarbatori, ceea ce nu stiu daca e bine....nu vreau sa ma coste ceva amanarea. De aceea as vrea sa merg la Viena cu ceva la mana si de aici.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
valentina_22 spune:
Sanatate multa atunci Sabina,si Dumnezeu sa fie alaturi de tine. Ma rog ca acolo sa gasesti rezolvarea problemelor,iar noul an sa ne aduca o Sabi, vesela, tonica,optimista si cel mai important sanatoasa! Mii de pupicei!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Iata si distractia de ieri! ![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
mihailescu teodora spune:
Hellou gagici!!!
Am ajuns cu bine aseara,am mers Bucuresti-Ploiesti pe DN1,Ploiesti-Albesti si Albesti-Ciorani.Abia spre seara deszapezisera drumul 1D spre Urziceni,pe unde trebuia sa mergem noi.ne-a oprit politia si ne-a dat voie sa inaintam.Noroc ca am avut laptopul cu noi si Mihnea s-a distrat cu CARS si Thomas ale lui![]()
Azi au taiat porcul parintii mei.E un peisaj de vis aici.Zapada muuuullltttaaa si albaaaaaaaa,imaculata!E ca in povesti.A venit si sora mea cu cumnatu'!
Revin mai tz ca ,,se comenteaza'' in jurul meu![]()
Va pup!!

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Erina spune:
Buna seara! Daria doarme inca dar cind se trezezte facem bradul.
Daniele si la noi astazi la prinz -14 grade. Am fost sa cumparam brad natural in ghiveci dar erau doar la 179 ron si se mai scuturau si acele asa ca am renuntat. Numai bine nu se inteapa Daria la degetele.
Mamici multumim din nou pentru grija. Suntem bucurosi si noi ca am ajuns cu bine! Teodora te salut si iti doresc spor la afumat, preparat si apoi pofta mare!!! E grig si la voi? Mie imi e frica sa o tin pe Daria mai mult de juamatate de ora in gerul asta.
Maruntzika drum bun spre Romania, speram sa mai intri sa spui cum va simtiti.
Rnico bravo pentru curaj. Super gratuitatea de la telefonia franceza. La noi platin 100 ron la Romtelecom-internet si abonament numai la PN unde nu le folosim, nu mai spun de telefonia mobila.
Cum a spus si Sabina Y cele mai mic parcari si bai sunt in Japonia unde spatiul e axploatat la maxim.
SabinaY eu ador chiuveta aceea mica de deasupra rezevorului de la Wc si masinile voastre mari pe care le parcati la mm.
Roxana, sanatate lui Andrei. Cu siguranta va recupera bulgareala dupa ce se face bine. Am vazut pozele de la Bran. Ce fericiti erau amindoi!!!
Mi-a placut si ultima cu ei infofoliti in pilota!!!
Sabina sper ca diagnosticul sa fie mai blind decit ce banuiti. Liniste si stare de bine va doresc in familie. Odata cu definitivarea detaliilor calatoriei la Viena si cu venirea Mosului sigur se vor relaxa si Sofia si Gheorghe.
Valentina sanatate multa si numai bine. Asta e soarta mamicilor si sotiilor, sa stea cu grija. Uneori mi-as dori sa fiu si eu o fire mai relaxata. mai ales in cazul afectiunii tale nu ajuta sa te stresezi. Cu siguranta sotul tau conduce bine si s-a intors cu bine acasa.Am vazut poze cu frumosul tau in rosu si domnisoara in ciclamen. Doua bucurii infofolite si rosii in obraji!
Ana multa sanatate. Refacere rapida si pupicei frumosilor dulci!
Gabitz, drum bun si distractie palcuta!!!
Cam atit pentru astazi. Va dorim o seara linistita! O sa facem si noi poze de la impodobitul bradului!!!
Apropo de miine valabil din nou numarul meu din lista.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
greyeras spune:
Seara buna si de la noi!
Am avut o saptamana mai agitata si nu am reusit sa mai intru pe forum. Acum profit si eu ca mai doarme Adelina, am reusit sa termin si eu treaba. Dupa intamplarea de marti cu hainele am decis sa ne punem un sistem de alarma in casa, pentru ca nu suport grilajele. In plus tati a ramas inzapezit tot marti intre Buzau si Urziceni si a stat acolo de marti seara de la ora 18 pana joi dimineata la ora 02 cand abia a ajuns acasa.
Ce mai Romanica e de mare cacao, daca pe un drum european sa stai atatea ore inzapezit. A ajuns acasa terminat de oboseala si de foame, a dormit o zi si o noapte in continu.
Ieri am resuit sa dam si noi o fuga prin Carefour, i-am luat Adelinei si cadoul de Craciun (un laptop si un elicopter).
Am citit despre vestile bune, felicitari Mandarinutza si Aniast!

Erina ma bucur ca ati ajuns bine acasa! 
Valentina si Sabina multa sanatate va doresc!
D-na Teo pofta buna la bunatati de porc!
Noi am gustat de sambata deja toba, carnati, lebar, soacra mea fuse mai vrednica. Noi taiem porcul marti sau miercuri.
Week-end placut tuturor!
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Roxana_G spune:
Buna seara. Noi tot in casa, desi vestile sunt bune si Andrei pare bine. Nu prea se omoara el cu Zinnat, dar il ia pana la urma. Ma rog, relativ bune vestile, pentru ca tati e bolnavior si el, cu tuse si dureri de corp, pare o gripa sau posibil vreo iesire necugetata pe afara. Ca iesise si azi la tigara in bluza. Sa vedem, cred ca nu mai mergem maine la nasi.
Noi ne-am cam plictisit pe acasa, puii s-au jucat, s-au si jumulit. Canci zapada pentru ei, asa imi pare rau ca rateaza ocazia asta. Dar asta e, sanatatea e pe primul loc.
Azi am facut si noi bradutul si am decorat, mai putin ca in alti ani ca nu aveam asa inspiratie si zel. Dar e frumoooos. Andrei e incantat de braduti, problema e ca mai scoate globulete.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Mara, drum bun si sarbatori de vis sa aveti! 
Erina, bine ca ati ajuns la PN, tare mult a fost drumul. Stiu insa ca acum va bucurati tare acolo.
Sabina, nu stiu daca e musai sa ai lupus, stiu ca tot autoimun e, insa nu totdeauna trebuie ai tot tabloul de manifestari autoimune. Tin pumnii pentru analize, sa fie bine. 
Cecilia, Teo a ajuns cu bine la Ploiesti. Cat despre statul in casa, daca nu ar fi fost cu sarbatorile probabil nu as fi respectat nici eu restrictiile. Insa nu as vrea sa ne petrecem Craciunul cu ambulante, aerosoli si novocalmin, mai ales daca plecam la Bran.
Nico, inteleg perfect motivatia pentru care ati plecat, tin pumnii sa va gasiti joburi cum doriti si sa fie totul perfect si adaptarea usoara. 
Valentina, sa va bucurati de bunatatile de la tara, abia astept si eu din astea.
copiilor, si mai ales lui Andrei pentru asa progrese cu olita.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Iata si distractia de ieri! Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
Mi-nu-nat!

Rox , mamica