Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (359)
Raspunsuri - Pagina 10
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Maruntescu, sper sa intri un pic pe net, ca as cam vrea sa ne vedem! Numa ca nu stiu eu exact cand vin la munte...situatia se complica, analizele imi sunt bune, dar incerc urgentarea unui diagnostic complet. Ar fi semne ca anemia mea hemolitica ascunde un lupus:( Insa sunt niste semne f f teoretice, ceea ce e incurajator. Sa va rugati sa nu fie asa. Adica sa nu ascunda episodul asta o boala ce necesita un tratament lung si complicat.. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, sper sa nu fie cazul de lupus, stiu ca necesita un tratamnent lung....dar, stiam(nu sunt 100% sigura) ca daca ai asa ceva se declanseaza in cazul unei sarcini(cunosc cazuri), iar la tine nu este cazul....
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
o zi buna...la caldurica, noi nu putem scoate masina, printre blocuri au trecut cu plugul pe sus
...poate sa facem o vizita in Real ca este mai aproape(pe jos), sa facem provizie de lapte pentru tasea "cafea" si pt cereale.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi! Eu iar am dormit vreo 2-3 ore per total
Si cand ma gandesc ca urmeaza dupa nastere alte serii de nopti nedormite![]()
In Cluj e criza de sanii
, abia am gasit una la Selgros, asa ca azi avem program! Eu ma pregatesc de coafor, azi e microrevelionul, asa ca mami se distreaza si Sara sta cu tati!
Roxana,sanatate copiilor, of, ca tare urat s-au captusit!
Erina, ce ma bucur ca ati ajuns cu bine, chiar m-am gandit la voi!
Andreea, Doamne ajuta, tinem pumnii stransi!
Sabina, eu ma rog si cred ca nu e ceva mai grav de atat!
Cecilia, e bine acasa, asa-i?
Annisia pe unde iti faci veacul zilele astea?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
34 +
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Ahhhh,uitasem de draga noastra Vale ![]() ![]() Iubita,sanatate multa.Thalasemia se depisteaza f usor facand electroforeza hemoglobinei.Sotul meu are thalasemie.Si a mostenit-o de la soacra'mea !In general se transmite pe linie materna.Oricum trebuie sa-i fac si lui Mihnea analiza sa vad daca a mostenit si el!Sansele sunt mici,dar exista,din pacate....![]() Cumnata mea are probleme mari de la thalasemie,cred ca anual merge si face transfuzii de sange;ii scade f tare hemoglobina ![]() Acid folic la greu...... Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Multumesc mult, Teo. Au contat enorm pentru mine cuvintele voastre. Am avut o perioada mai urata, eram si singura fara copii si cateva zile l-a rand nu am fost buna de nimic ,am zacut doar in pat si am plans. Acum sunt mai bine. Trebuie sa corectam anemia(de asta iau fier),iar dupa sarbatori,merg la analize. Doctora care m-a vazut este deosebita. Am mai cautat pe net si din ce am gasit acolo,vis - a- vis de analizele mele,poate fi talasemie beta. Acum sa vedem. Recunosc ca sunt momente cand ma cuprinde teama. Mama mea face transfuzii in fiecare an, ajunge mai mereu la spital cu Hg 5, odata a avut-o si 4, de se mirau doctorii cum de nu a intrat in coma. Sigur toate problemele le-am mostenit de la ea, sora mea nu are nimic. Ma rog acum sa fie ceva care se poate tine sub control si ca puii mei sa fie bine, nu vreau sa ma simt vinovata toata viata ca eu as putea fi cauza eventualelor lor probleme de sanatate. Nu spun ca au fost voci(cu facultate), care mi-au spus ca nu trebuia sa fac copii!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
rnico spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Ce va invidiez eu pentru iesirile afara....Ma refer la copii. Ca eu am iesit. In seara asta am curatat zapada la usa si de pe masina. Dar ei mititeii...si de cand astepta Alex. Poate duminica sa o scoatem pe ea, ca e deja bine, mai are o tuse asa finala. Andrei...greu de zis, nu mai are febra dar e pe tone de antitermice si abia am trecut pe Zinnat. Azi l-a luat ca nu stia ce e, dar amar rau dupa ce se duce zaharul ala si am crezut ca il vomita. Si trebuie luat 7 zile. ![]() Noi misunam pe aici, fara sanse de culcare prea devreme. Asa ca am mai bagat un ochi oe forum. M-am amuzat de povestirile lui Nico, cred ca totdeauna obiceiurile altora par ciudate. Eu m-as adapta foarte greu, tot respectul fetelor care locuiesc in alte tari. Iar legat de parcatul masinilor, nu sunt asa sigura ca se face bara la bara prin perfectiune ci prin ciocnire usoara una de alta. Nu de alta, dar am vazut cu ochii mei schema. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
eu nu as fi plecat niciodata din romania daca dupa zeci de examene sistemu nu ne-ar fi tratat cu fundu si recompensat cu 2 lei, daca nu ar fi promovat nonvaloarea si cumetriile....asa ca tot parintii sa te sprijine financiar la 30 ani trecuti e cumva umilitor iar pentru copi nostri orice, oricand
oricum daca nu ne gasim in aceeasi localitate joburi ne reintoarcem fara cea mai mica parere de rau din partea mea poate chiar cu o usoara usurare
om trai si om vedea
edit: eu eram cea care numara zilele pana reveneam in tara chit ca eram plecata 2 saptamani sau chiar 2 luni, si simteam asa o bucurie cand puneam din nou picioru in romanica incat chiar si gropile, noroiu, agresivitatea oamenilor, toate, le priveam si traiam zambind
am fost cam of topic....scuze
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
rnico spune:
copiii sunt inca in perioada de adaptare....ca am ajuns sa fim noi de noi, fara bunici, rude, prieteni, vecini...noroc cu internetu
si telefonia asta a lor gratuita cu fixurile din 99 de tari![]()
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
valentina_22 spune:
LA MULTI ANI, Mandarinutza, sa fii fericita si sa ai un an plin de impliniri si realizari!
Felicitari pentru cele doua liniute, sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebelus sanatos, frumos si papacios!
Gabi, esti minunata, iar despre Sara numai cuvinte de lauda!
Roxana, multa sanatate lui Andu! Sper ca ati depasit ce a fost mai greu si acum este bine mititelul! Am vazut si pozicile cu minunata Alexandra. Este un copil deosebit,iar tu ai cu te mandri! Si asta este doar inceputul. Obisnuieste-te! Cat despre Andrei este un dulcic de-ti vine sa-l mananci in costumul lui de Craciunel!
Cecilia,am tot promis ca ne vedem. Din pacate evenimentele din ultimul timp mi-au dat toate planurile peste cap. Poate reusim totusi sa ne intalnim pana la sfarsitul anului si sa ma achit de datorie. Imi cam sta pe creieras!
Am vazut si eu filmuletul despre Cristian. Ai un copil de nota 20 , vioi si foarte vorbaret!
Sanatate multa si tie, sper ca ai reusit sa gasesti o rezolvare la pacatoasa de maseluta!
Gabitz, drum bun si vacanta placuta! Pupic copilasii si mamica!
Slippers,
si multa sanatate!!!
Devylla,
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Danyelle, dulci foc copilasii. Minunata si micuta dansatoare! Sanatate si refacere rapida si Amaliei si tie. Incearca pentru Amalia glicerina boraxata sau gel pentru afte de la Urgo. Este mai scumpicel dar excelent. Formeaza o pelicula care impiedica patrunderea apei si a alimentelor si ajuta si la vindecarea mai rapida a bubitelor.
Erina,bine ati ajuns acasa!
Aniast, sa fie intr-un ceas bun si sa dea Domnul sa ne dai vestea cea mare!
Rnico,
Marunzika, drum bun si sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Sabina, sanatate multa si ma rog din tot sufletul sa fie totul bine!
Gabriela,sa-ti fie de bine relaxarea!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Astazi am ramas singurica, de bine ce ii facusem program sotului. A trebui sa dea o fuga pana la tara sa ia bucate alese. Nu este departe de Bucuresti, dar cu drumurile astea nu stii niciodata. Sper sa nu intampine probleme. Copii sunt mult mai bine. Alexandra mai tuseste putin, dar fata de acum 3 zile sunt muuult mai bine. Ieri am iesit cu mic cu mare la zapada. Cand i-am vazut pe pustii mei cum se aruncau in zapada,mi-a crescut inima de bucurie. Alexandra s-a ingropat in zapada,a facut trenuletul cu Andu pe topogan, a gustat si putin omat spre disperarea mea,iar Andrei arunca zapada in sus strigand “Upy!”. Seara la sase eram din nou afara. Dupa o ora de alergat prin zapada, erau rosii ca macii. De cateva nopti pampersul lui Andrei este uscat, iar azi noapte,pe la doua ,s-a dus glont la taica-su si a cerut olita. A adormit apoi fara pampers, iar dimineata nu am inregistrat accidente. Doamne ajuta!
Astazi am zi de gateala,apoi pe seara am de gand sa mai dam o tura la bulgareala. Am facut cateva pozici ieri, dar le postez mai tarziu. Fug la supa mea cu galuste acum, ca acus vine pranzul si fomistii mei dau alarma.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Sabina spune:
Valentina, si eu sunt singura cu ei un pic, si ar trebui sa vina tata si sa plece cu ei la sora mea.
dar atata s-a codit ca Sofia acuma nu mai vrea, urla si plang amandoi copiii, sotul meu s-a dus la cumparaturi, suna telefoanele ca la gara pt ca ne-am hotrat sa merg la Viena dupa 15 ianuarie si acum trebuie sa gasim clinica si sa facem toate demersurile, eu sunt obosita, stresata si nu mai stiu ce sa fac cu ei, Sofia plange incontinuu de 3 zile, numa daca te uiti la ea, a devenit f f violenta cu mine, Gh e permanent nemultumit si mama zice ca bunicul are depresie si ca ea nu poate sa ma mai ajute cu nimica, ca e si ea o femeie batarana.
na, ca m-am descarcat si eu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)