Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (359)
Raspunsuri - Pagina 9
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rnico francezii astia au masini f mici, dar e ceea ce au nevoie. chiar si aici pe straduta pe care stam sunt parcate lateral bara la bara; si stau si ma minunez (acum cat dorm copii ![]() ![]() ![]() iar nu pricep cu pot oamenii astia sa isi imparta asa baia. pe unde am fost io (adica aici in lorena, si in normandia) buda lor e intr_o incapere separata fara chiuveta ![]() ![]() si apoi au o alta incapere cu dus sau baie (aici daca zici ca ai cada zici cica ai sala de baie), si toate mici mici (la noi nici la garsoniere baiele nu is atat de mici). in rest si aici, ca peste tot in Antza, exista o frumoasa piata publica poleita cu aur, parcuri si gradini mista mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009) |
N-ai fost in Jp sa vezi bai si mai mici
De parcari nu mai zic nimic.Si aici sunt in unele locuri(de ex,clinica unde o duc pe Erika)parcarile asa mici,aleg masina in functie de unde ma duc si unde trebuie sa parchez cand ies din casa.
M-am chinuit sapt trecuta sa bag masina intr-o parcare...imi venea sa plang de nervi
si s-o las acolo.
devylla spune:
Mandarinutza felicitari pentru sarcina!
Roxana sanatate puilor!
Si buna dimineata
,dupa cum vedeti n-am somn.M-am trezit tusind inainte de 6 dimineata si n-am mai reusit sa adorm..
Va las o cafea fierbinte si-un vin fiert(ca e sambata) si o tulesc sa-mi fac manichiura,azi avem petrecere la nasa/sora mea.
Marunzika spune:
Mandarinutza felicitari, sarcina usoara si bb sanatos
!
Andreea numaram zilele cu tine si, Doamne ajuta
!
Rox sanatate atomicilor
!
Noi va uram de pe acum ( maine decolam si nu stiu daca o sa avem acces la net, sper insa, caci ne intoarcem pe 09.01.10) un Craciun fericit si linistit si un An Nou plin cu sanatate pt toti si cu multe bucurii si realizari.
Yannisa Milena
24.08.2007
Sabina spune:
In primul si in primul rand:
Felicitari Mandarinuta! Deci am simtit eu bine.....:) Sa stai cumintica si sa ai o sarcina minunata! Antoniei i-ai spus, sau mai asteptati un pic? Va fi o sora mai mare minunata.
Andreea de la ploiesti
, asa mami, 3 dintr-o lovitura!!! Brava!! Tinem pumnii stransi pt 28 decembrie! 

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Maruntescu, sper sa intri un pic pe net, ca as cam vrea sa ne vedem!
Numa ca nu stiu eu exact cand vin la munte...situatia se complica, analizele imi sunt bune, dar incerc urgentarea unui diagnostic complet.
Ar fi semne ca anemia mea hemolitica ascunde un lupus:( Insa sunt niste semne f f teoretice, ceea ce e incurajator.
Sa va rugati sa nu fie asa. Adica sa nu ascunda episodul asta o boala ce necesita un tratament lung si complicat..
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Buna dimineata!
Si ce dimineata frumoasa cu asa vesti bune despre Mandarinutza si Andreea!
Sarcini usoare si Doamne ajuta sa va bucurati de puiuti frumosi si sanatosi peste 9 luni!!!
Mamici multumim
pentru urarile de drum bun si grija!
Am luat-o prin Brasov pentru ca Buzaul era blocat iar la bord am inregistrat 9.5 ore pina acasa.
Per total s-a mers bine pe unele portiuni chiar cu 60km/h, bine alea au fost cam scurte. Numai 1/2 ora din timpul total am asteptat sa scoata pe cineva derapat intr-o ripa, in rest mers incet in conditii de iarna.
Daria s-a comportat tare bine
. Vreo 4 ore a dormit in rest am cintat, citit carticele, etc.
Dupa drumul acesta ne cautam variante de revelion aproape de casa.
Piatra Neamt e complet alb ca toata Romania traversat de noi de altfel, aseara erau -12 grade astazi sper sa fie un pic mai rezonabil. Daria se simte excelent aici, diseara vrem sa facem bradul, ne bucuram de prezenta lui Matei si a bunicilor.
Va doresc o simbata frumoasa. Mai scriu diseara dupa ce vad pozele si citesc in detaliu!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Ba da, va sta in casa atat cat e pe tratement cu antibiotic. Are amigdalita pultacee, probabil streptococ betahemolitic. Dar nu excludem ceva viral si nu ii face bine sa iasa la asemenea temperaturi. Si BGS si Medicover au interzis iesirile afara.In plus ratam 2 petreceri, una duminica la nasi si una luni la finutul nostru cel mai mare. Probabil vor merge numai Alex si tati. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
in cazul asta, da ar trebui sa stea in casa...scuze, nu credeam ca este atat dee nasol...important este sa se faca bine.............eu sunt mai

si l-am scos afara dupa 2-3 zile, dar la noi nu au fost decat banale raceli.....
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Buna dimineata! Si ce dimineata frumoasa cu asa vesti bune despre Mandarinutza si Andreea! Sarcini usoare si Doamne ajuta sa va bucurati de puiuti frumosi si sanatosi peste 9 luni!!! Mamici multumim pentru urarile de drum bun si grija!Am luat-o prin Brasov pentru ca Buzaul era blocat iar la bord am inregistrat 9.5 ore pina acasa. Per total s-a mers bine pe unele portiuni chiar cu 60km/h, bine alea au fost cam scurte. Numai 1/2 ora din timpul total am asteptat sa scoata pe cineva derapat intr-o ripa, in rest mers incet in conditii de iarna. Daria s-a comportat tare bine . Vreo 4 ore a dormit in rest am cintat, citit carticele, etc.Dupa drumul acesta ne cautam variante de revelion aproape de casa. Piatra Neamt e complet alb ca toata Romania traversat de noi de altfel, aseara erau -12 grade astazi sper sa fie un pic mai rezonabil. Daria se simte excelent aici, diseara vrem sa facem bradul, ne bucuram de prezenta lui Matei si a bunicilor. Va doresc o simbata frumoasa. Mai scriu diseara dupa ce vad pozele si citesc in detaliu!!! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 26+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle |
ma bucur ca ati ajuns bine, aseara ma intrebam daca ati mai plecat.....

Cecilia si
cecilia L spune:
D-na Teo, ati mai plecat la Ploiesti... sper ca sunteti acasa la caldura.....
Cecilia si
danyelle005 spune:
Buna!
Aniast felicitari, sa dea Domnul sa fie bine.
Rnico si mie mi se pare ciudata chestia asta cu baia separata de wc
, incet incet va acomodati voi.
Roxana asa imi este mila de Andrei ca trebuie sa stea atat in casa...
Erina ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa. La noi azi e si mai frig decat ieri, -16 grade.
Amaliei i-au iesit doua afte in gurita si s-a trezit toata noaptea plangand iar eu tusesc si ma doare gatul de nu mai pot
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007

Are amigdalita pultacee, probabil streptococ betahemolitic. Dar nu excludem ceva viral si nu ii face bine sa iasa la asemenea temperaturi. Si BGS si Medicover au interzis iesirile afara.