Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (359)
Raspunsuri - Pagina 8
rnico spune:
francezii astia au masini f mici, dar e ceea ce au nevoie. chiar si aici pe straduta pe care stam sunt parcate lateral bara la bara; si stau si ma minunez (acum cat dorm copii
) ce bine parcheaza astia in spatii asa mici, lateral si in panta

iar nu pricep cu pot oamenii astia sa isi imparta asa baia. pe unde am fost io (adica aici in lorena, si in normandia) buda lor e intr_o incapere separata fara chiuveta 

si apoi au o alta incapere cu dus sau baie (aici daca zici ca ai cada zici cica ai sala de baie), si toate mici mici (la noi nici la garsoniere baiele nu is atat de mici).
in rest si aici, ca peste tot in Antza, exista o frumoasa piata publica poleita cu aur, parcuri si gradini mista ![]()
![]()
![]()
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
rnico spune:
roxana sa speram ca andrei scapa de febra si noul antibiotic sa isi faca treaba

sabina, valentina

Doamne da sa fie bine si tratamentul (si odihna) sa dea rezultate
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
carpatina spune:
La multi ani Mandarinutza ! 
Sa fii iubita, fericita, sanatoasa! 
Si bb2 sa va aduca cel putin tot atat de multa bucurie ca si Antonia!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
Roxana, sanatate multa lui Andrei, oricum nu era momentul sa plecati la drum...felicitari pentru prima, o meriti....chiar daca poate nu merita efortul/lipsa de langa copiiiiiiiiiiii
Valentina, sper ca esti bine
Teo, mister dezlegat, ai fost pe faza![]()
Luy, mai plecati la Ploiesti?........ne vedem maine, duminica nu pot, mergem la o zi de nastere?
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rnico francezii astia au masini f mici, dar e ceea ce au nevoie. chiar si aici pe straduta pe care stam sunt parcate lateral bara la bara; si stau si ma minunez (acum cat dorm copii ![]() ![]() ![]() iar nu pricep cu pot oamenii astia sa isi imparta asa baia. pe unde am fost io (adica aici in lorena, si in normandia) buda lor e intr_o incapere separata fara chiuveta ![]() ![]() si apoi au o alta incapere cu dus sau baie (aici daca zici ca ai cada zici cica ai sala de baie), si toate mici mici (la noi nici la garsoniere baiele nu is atat de mici). in rest si aici, ca peste tot in Antza, exista o frumoasa piata publica poleita cu aur, parcuri si gradini mista mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009) |
cred ca acomodarea este un pic mai grea....sunt cam ciudati, te cred...cum s-au acomodat cei mici?
Cecilia si
cecilia L spune:
Noi am fost afara in doua serii, de la 11-12 si de la 15-16, este fff incantat de zapava, a alergat s-a trantit in zapada, a facut o sa ingherasi, l-am tras cu sania( incet mami ca o sa cad....si se trantea singur pe jos).....era rosu in obrajosri si avea mainile inghetate si nasul, dar nu voia in casa....cica mai facem "igelasi"
Cecilia si
Roxana_G spune:
Ce va invidiez eu pentru iesirile afara....Ma refer la copii. Ca eu am iesit. In seara asta am curatat zapada la usa si de pe masina. Dar ei mititeii...si de cand astepta Alex. Poate duminica sa o scoatem pe ea, ca e deja bine, mai are o tuse asa finala. Andrei...greu de zis, nu mai are febra dar e pe tone de antitermice si abia am trecut pe Zinnat. Azi l-a luat ca nu stia ce e, dar amar rau dupa ce se duce zaharul ala si am crezut ca il vomita. Si trebuie luat 7 zile. 
Noi misunam pe aici, fara sanse de culcare prea devreme. Asa ca am mai bagat un ochi oe forum. M-am amuzat de povestirile lui Nico, cred ca totdeauna obiceiurile altora par ciudate. Eu m-as adapta foarte greu, tot respectul fetelor care locuiesc in alte tari. Iar legat de parcatul masinilor, nu sunt asa sigura ca se face bara la bara prin perfectiune ci prin ciocnire usoara una de alta. Nu de alta, dar am vazut cu ochii mei schema.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
cecilia L spune:
Roxana, la cum s-a pus zapada...sigur o sa profite si Andrei....ca doar nu o sa-l ti in casa inca 7 zile
....pana la urma ce are?
Cecilia si
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Roxana, la cum s-a pus zapada...sigur o sa profite si Andrei....ca doar nu o sa-l ti in casa inca 7 zile Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Ba da, va sta in casa atat cat e pe tratement cu antibiotic.
Are amigdalita pultacee, probabil streptococ betahemolitic. Dar nu excludem ceva viral si nu ii face bine sa iasa la asemenea temperaturi. Si BGS si Medicover au interzis iesirile afara.In plus ratam 2 petreceri, una duminica la nasi si una luni la finutul nostru cel mai mare. Probabil vor merge numai Alex si tati.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
devylla spune:
| citat din mesajul lui aniast72 Teodora, ai avut dreptate. Pe 28 dec fac bHCG si aflu. Am fost miercurea trecuta la doctor, aveam endometrul varza, ca in fiecare luna din iulie incoace. La inspiratie am insistat sa ma monitorizeze si vineri. Apoi am vorbit cu Sheri care mi-a zis sa beau vin rosu. Asa am facut, il culcam pe Vladi la pranz, dadeam cu vinul...apoi il culcam seara, iarasi vin. La echo de vineri l-am auzit pe Niculescu: E foarte bine doamna...Miercuri (in Z10)aveam endometrul de 7.3 nesistematizat, vineri (Z12) se facuse de 10.2 trilamelar...deci in 2 zile crescuse la greu. De pe 16 dec am pus embrionii, mi-a decongelat doza de 6, 2 n-au rezistat, unul era partial afectat (se considera totusi viabil) dar am renuntat la el pt ca era riscant sa-mi puna 4 embrioni. Asa am decis, drept urmare am 3 in burtica, buni toti. Testul il fac pe 28 decembrie, pana atunci rabdare si rabdare. Simpatic este faptul ca la Vladi am avut embriotransferul pe 14 dec, acum pe 16 dec, deci cu putin noroc, daca se prinde vreunul, as putea sa nasc de ziua lui Vladi. Cam asta....s-a dus tensiunea? ![]() Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |