Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (359)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Sunt 3 la caldurica, ma rog la DD macar unu' sa se prinda...cu tote ca mi-as dori sa patesc ce-a patit Sheri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui MamiciDe2007

Sunt 3 la caldurica, ma rog la DD macar unu' sa se prinda...cu tote ca mi-as dori sa patesc ce-a patit Sheri...

Daaaaaaaaaaaa?
BINGO!!!!!Puii lui Aniast sunt!!!!Sa fie 2 si la tine si sa te duci la Mendez la eco,da?

Doamne ajuta!!!
Sa fie cu noroc si o paturica cat mai calduta(endometru)!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Hai,hai...zi?Am dreptate?Mi se face si mie parte de-o cinste?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vad ca avem tema pt acasa.....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Buna dimineata! Multumesc din suflet pentru urarile de ieri!
Nu am mai intrat in ultimul timp ca am avut foarte mult de lucru la servici, dar va dau o veste : sunt graviduta din nou, in 8 saptamani, bebe e ok, am facut 2 eco pana acum si e in grafic, nu m-am simtit bine la inceput, acum 3 saptamani, am avut niste scurgeri maronii dar am luat tratatment si am renuntat la gatit, cand vin de la servici stau mai linistita. De luni intru in concediu 2 saptamani si o sa ma odihnesc.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

FELICITARI, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Teodora, ai avut dreptate. Pe 28 dec fac bHCG si aflu. Am fost miercurea trecuta la doctor, aveam endometrul varza, ca in fiecare luna din iulie incoace. La inspiratie am insistat sa ma monitorizeze si vineri. Apoi am vorbit cu Sheri care mi-a zis sa beau vin rosu. Asa am facut, il culcam pe Vladi la pranz, dadeam cu vinul...apoi il culcam seara, iarasi vin. La echo de vineri l-am auzit pe Niculescu: E foarte bine doamna...
Miercuri (in Z10)aveam endometrul de 7.3 nesistematizat, vineri (Z12) se facuse de 10.2 trilamelar...deci in 2 zile crescuse la greu.
De pe 16 dec am pus embrionii, mi-a decongelat doza de 6, 2 n-au rezistat, unul era partial afectat (se considera totusi viabil) dar am renuntat la el pt ca era riscant sa-mi puna 4 embrioni. Asa am decis, drept urmare am 3 in burtica, buni toti.
Testul il fac pe 28 decembrie, pana atunci rabdare si rabdare.
Simpatic este faptul ca la Vladi am avut embriotransferul pe 14 dec, acum pe 16 dec, deci cu putin noroc, daca se prinde vreunul, as putea sa nasc de ziua lui Vladi.

Cam asta....s-a dus tensiunea?

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari, Andreea !!!! Yupiii, ce ma bucur pentru tine !

Astea da vesti bune, Mandarinutza, Andreea.... super !

Sa va ajute Dumnezeu sa tineti in brate la toamna niste bebelusi sanatosi si frumosi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

luy, saru'mana de gandurile bune dar deocamdata inca nu pot sa ma bucur, pot doar sa sper ca se vor prinde puiutii. De la embriotransfer pana la confirmarea sarcinii mai e ceva vreme...
Momentan sunt multumita ca pana acum e bine.

Eu o sa stau cateva zile in pat asa ca sper sa reusesc sa ajung la zi. In scurta vreme o sa va povestesc si despre intalnirea mea (intamplatoare) cu Carpatina, care a fost de senzatie.

Momentan sunt in plin proces de selectare a fotografiilor pentru calendarul lui Vladi asa ca bernix, daca ma citesti, spue-i lui Bobo ca inseara asta le trimit.

Pupici all

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andreea, asta da veste, sa fie intr un ceas bun, tin pumnii sa fie totul bine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!
felicitari mandarinutza, sa dea Dumnezeu sa te bucuri din plin de sarcina

aniast sa fie intr-un ceas bun, sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa ne aduci vestea cea buna cat de curand

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput