Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (359)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ultima si fug la gratarul meu!

Am vazut toate pozele, minunte!
Sanatate multa, Ana, Valentina, Sabina, Amalia, Bubu, Matteo si toti piticii bolnavi, daca am uitat pe cineva, sper sa nu mai fie nimeni!

Picio, zic bine, ai sa vezi! Si vine si numele, cand o sa te uiti la puiul tau, o sa stii clar care i se potriveste. Tu sa ai acolo 2-3, sa nu te gandesti atunci la nume.

Si nu va mai plangeti de frig si zapada...ca acum va aduc aici. O saptamana am avut mai jos de -15, chiar -20...si a nins si azi. Norocul meu cu oamenii zapezii, ca la astia nu paralizeaza tara de la 1m de zapada. Imediat baga masinutele la curatat si in cateva ore e luna!

Tudor doarme de la 13, asa ca scriu repede, sigur o sa se trezeasca! Hopa...mai aveam multe de scris, dar s-a trezit!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare!

Azi am riscat si am iesit vreo juma' de ora la zapada cu Matteo.L-am infofolit bine si ne-am jucat un pic in curte la socrii.Tare incintat a fost. Am incercat sa facem un om de zapada insa n-am reusit intrucit zapada era cam inghetata...Pe sanie n-a vrut sa stea ,prefera s-o traga...
Tornado-boy (a se citi Matteo) a cazut de vreo 2 ori in zapada iar eu m-am rasturnat cu sania
Acum e ocupat cu "cititul"...a insirat cartile de povesti in tot patul,asta dupa ce a golit un sac cu jucarii in mijlocul livingului,a jucat fotbal cu vreo 3 mingii,a scuturat bradul pina
n-a mai putut,a adunat toate funditzele si le-a pus cum a vrut el,a facut kk de 2 ori si nu s-a dat schimbat decit dupa luuungi incercari si s-a tavalit pe jos de citeva ori ca nu l-am lasat sa stea in putza goala pe gresie...
Dar vad ca si pe la alte case au loc episoade de genul asta,asa ca nu ma ingrijorez.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui piccaflor

...comuna Ciorani e cumva in apropiere de comuna Brazi?

Daaaaaaaaaaaaa!De ce?Acolo ai originile?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea

Dap...bunicii mei(care nu mai sint din pacate) erau din Brazi...acolo am copilarit...tare frumos era...mai merg si acum cind vin in tara pt ca am multe rude acolo.
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Yaia ziceai ceva de un gratar?...nu trimiti si la fata un pic?....ca mi-e o foameeee.....si o leneeeee....

Erina ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa...cred ca esti fericita!...nicaieri nu-i mai bine ca in sinul familiei.

Sabina Y asa cum zicea si adimercedes putini din generatia noastra cred ca au scapat fara bataie...eu una am luat bataie la greu...acum recunoaste si mama ca a gresit,insa atunci i se parea f normal...

Multa sanatate atit tuturor fetelor bolnave cit si piticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara ,
ce de vesti frumoase pe aici Mandarinuza si Aniast felicitari si sarcini usoare
pentru cei bolnaviori cate un pupic si multa sanatate, sa fie toata lumea bine pana vine moshu'

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

noi am avut un weekend plin , ieri de dimineata un PAG obisnuit, numai ca acum dureaza mult mai mult , pe la pranz gatit si o gramada de musafiri si strans in urma of course , dar f placut de altfel

azi am fost la nasi la ziua unuia din baieti si Miru a avut un accident destul de urat, se jucau cu totii in una din camere si cred ca a sarit in pat cu baiatul mic al nasilor si a cazut din pat cu capul de calorifer, a inceput sa planga cand m-am dus la ea era plina de sange, m-am speriat destul de rau ca era sange si pe perdea si pe jos, am mers repede si am spalat-o i-am oprit sangele cu un prosop, s-a oprit destul de repede zgarietura e f mica si nici cucuiul nu e prea mare, cred ca mai tare s-a speriat ca acum daca o intreb unde are buba, arata in alta parte , am sunat la Medicover mi-au zis ca daca e de nici un cm rana nu o sa o coase si sa o observ sa nu fie apatica sau foarte energica , sper sa nu fie nimik , off numai mama sa nu fii , de fapt vina a fost a mea ca nu am suravegheat-o , se uitau cu totii la un dvd , cu 2 minute inainte era intinsa in pat cu capul pe o perna

poze

Mergi la inceput

vad ca mamicile 2 in 1 sunt in mare verba zilele astea, cateun pupic pentru fiecare, ma bucur sa aud ca aveti numai vesti bune

Teo si Cecilia sa va fie de bine, si eu astept sa vina ai mei cu niste sorici, sper sa se rezolve cu starea drumurilor pana marti

poze

Mergi la inceput

in alta ordine eu m-am saturat deja de iarna , adica de iarna de pe drum , vineri abia am ajuns la serviciu cu sotul bineinteles, in Ilfov nu au auzit astia de dezapezit nici pana azi nu au dat cu absolut nimic, nu lama, nu nisip, ca de solutii speciale nici nu poate fi vorba, nu ca in oras ar fi fost super dar macar mergea transportul in comun, altfel peisajul e mirific , iarna autentica ce bine era daca aveam niste concediu zilele astea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, bine ca esti ok acum. Ingrijorator episod ai avut, sper ca ti-ai revenit de tot.

Prisi, subscriu la saturatia de iarna. Mi-e groaza maine sa plec la serviciu cu masina. Nu numai drumul ma omoara ci lipsa locurilor de parcare din pricina nametilor adunati. tare tare frumoasa Miruna pe cucui sa ii treaca repede. Cred si eu ca v-ati speriat, doamne fereste de accidente. Tare nazdravani sunt copiii si la varsta asta nu prea apreciaza pericolele. Nici eu nu am deloc liniste cu atomicii, si cand ii las cum aud sunete de harjoneala am si fugit sa ii verific.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Yaia, f dubioasa indigestia aia....bine ca a trecut!
Cat desore ajutor...am mai carait eu p-aici cand eram sanatoasa, dar nesemnificativ, partea proasta e ca ajutor iti trebuie pe caz de boala. Si oricat ne straduim sa gasim ajutor platit, zilele astea e imposibil, nimeni nu-ti vine de sarbatori, ori eu acuma sunt cu "necesitatile".

In alta ordine de idei, Viena se contureaza din ce in ce mai clar la mijlocul lui ianuarie.
Tineti pumnii stransi pe maine, sa reusesc sa aflu daca pot face macar marti dimineata unele teste imunologice.

Prisi, am vazut poze cu Mirunica, o mandrete de fata!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput