Bobocei de sep-oct 2008 (232)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

AlexaM, si lui Razva ii place manamana, dar Gummy e de departe preferat!

cat a avut temperatura?
e greuta perioada asta cu maselute, canini..

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Cineva sa-mi dea o palma! Auzi ca s-a gandit la eventualitatea sa stea el acasa cu copilul si sa merg eu la party. Si cica s-a mai gandit ca ar putea sa nu mearga deloc daca nu pot eu. Dar pana maine mai e (sunt vorbele lui). Cred ca n-ar merge mai degraba de tema prezumtivelor mele reprosuri deat din dorinta de a solidariza cu mine, de fapt dar poate sunt eu rea plictisita si ranchiunoasa. oricum si eu l-am abordat cu niste intrbari din care-o putea scoate din condei... insa fac abstractie de un lucru sia cum imi dau seama: sotul meu nu e asa viclean ca mine, daca mie mi-ar da prin cap asemenea chestii, ei bine, el e mai direct. Bila alba pentru el, of course.

Rox-CD ce faci?

Sa va fie de bine de apreskiuri, claudinna, kllemi!

Monyca, mma bucur ca ai mais cris.

Nikole ma gandeam ca poate ai vrea sa incerci sa alaptezi in tandem cu Karina . Daca ramai gravi cam cand vrei sa intarci fetita?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Joy o sa vina bebe cand e cel mai bine pentru voi. Poate chiar luna asta .

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Am 5 minute ibere asa ca mai bag o forumeala....

joy, piolica, nikolici Va doresc ca Mosul cel Bun sa va aduca cadoul mult dorit!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

joy, piolica, nikolici Va doresc ca Mosul cel Bun sa va aduca cadoul mult dorit!!!

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Joy o sa vina bebe cand e cel mai bine pentru voi. Poate chiar luna asta .

b de la bebe, blog...

Stiu ca DD hotaraste, nu noi.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Laureta, referitor la apa si mie mi se pare ca bea mai putina. Pana acum de cate ori vedea cate o sticla de apa imi cerea ca sa bea dar acum ii dau eu si el da din cap ca nu vrea.

Monyca
, ma bucur mult sa aud ca sunteti bine. Cum a fost cu intarcatul? A trebuie sa pui comprese pe sani sau sa te legi sau sa iei pastile?

Despre bradutz, noi am facut de plastic ca asa ni s-a parut mai safe. Il mutam dupa noi in camera in care ne jucam pt ca harri e mare fan. Este fermecat de luminite. Cred ca si pe noi o sa ne apuce craciunul viitor cu luminitele prin casa. La mine a venit deja mosul - v-am spus ca la noi vine cand nu te astepti .

Babymom, cred ca ti-a iesit in intampinare copilul cu solutia ca sa stai tu linistita de garda. Ia sa mai incerc si eu cu biberonul sa vedem ce parere are.

Cred ca o sa-mi lipseasca alaptatul dupa ce il voi intarca. Tati a observat ca atunci cand suge Harri i se maresc pupilele si cred ca de placere .

Am ajuns azi in mag. Victoria si am incaltat copilu - cizmulite de piele cu blana naturala - 95 lei si am mai luat o salopeta de sky - 45 lei. Aveau si apreschiuri - nu am vaz cat costa.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

AlexaM, si lui Razva ii place manamana, dar Gummy e de departe preferat!

cat a avut temperatura?
e greuta perioada asta cu maselute, canini..

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Gummy bear nu i-am pus inca ...asa pe rand dupa ce se plictiseste.

A avut 38.9. Era dupa somn..dar tot era fff mare. El nu a mai avut febra pana acum... dar a raspuns bine la antitermice. Dr m-a sfatuit sa ii dau 48 de ore. Ultima oara a vut de dimineata ceva febra, insa continui pana maine.
E rau, are si caninii de jos umflati ...eu pe aia ii asteptam...dar au iesit maselute sus in ambele parti.. in acelasi timp

A vazut ca si Razvan a trecut prin ceva asemanator saptamana trecuta. sa treaca

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

saru'mina!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutare fetelor.
Frumoase apreskiurile Claudinna si felicitari pt concurs.
Multumesc de raspunsuri in legatura cu bradutul.Noi o sa luam unul natural si o sa il fac argintiu cu albastru undeva prin 22-23 ca inca nu am luat bradutul.
Eu sunt putin necajita, Andrei inca tuseste usor ce e drept si rar cam de 3-4 ori in 24 de ore dar tuseste si i-am cam dat o gramada de siropuri am fost si la 2 dr cu el si nu are nimic la plamani muci nu are dar tuseste mai ales cand se trezeste.I-am dat asa Ambroxol apoi Plantusin apoi Humex expectorant si Zyrtec si apoi sirop de ridiche neagra.Un sfat cam ce as putea sa ii mai dau el tuseste rar cum v-am zis si nu e tuse seaca adica rupe ceva acolo.
Multumesc fug ca sa ii dau sa pape si mai revin.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput