Bobocei de sep-oct 2008 (232)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

clau sincer, cat de usor il incalti cu apreskiurile?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Klemi, cat platesti transportul?

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+

20 de lei

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nikolici, foaaaaaaaarte usor!!!
fac demonstratie si de incaltat si de mers, daca vreti
acuma, n-am de ce sa le fac reclama, chiar sunt incantata de ele si merge foarte bine

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Claufrumoase apreskiurile.Am vazut ca aveau si in Real dar nu m-am uitat la pret. Noi n-am luat ca deja are 3 perechi de ghetute..si nu apuca sa le incalte pe toate..as ca..la anul..sigur

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Sa va spun ultimele pasiuni ale lui Matei:

1. Manamana. II place la nebunie videoclipul cu papusile mapet cantand manamana... se uita si radeeee. cand s etermina vine la mine si imi spune manamana si ma trage de pantaloni sa ii dau drumul iar...

2. seringa de la nurofen. A facut ieri febra. II ies 2 maselute, in rest nu are nimic deci asta e cauza si i-am dat paracetamol alternativ cu nurofen la 4 ore...si a prins drag de seringa de nurofen de cum a vazut-o. A baut 100ml lapte cu seringa....ma durea mana. Dar nu imping eu pistonul ci suge el...e haios foc. La fel si la nurofen.

Lumina in camera: el doarme cu un proiector de stelute si planete care face ceva lumina. Dar asta doar pt ca mi-e mie mai usor...el doarme la fel si pe intuneric bezna...

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna fetele!

Am intrat in atmosfera de sarbatori la unca, nu mai produc nimik

Citesc si ma distrez ca zilele trecute am intrebat de apreskiuri dar nu s-a sesizat nimeni, dar iata ca azi am primt deja mai multe raspunsuri Am intrbat la cei de pe site daca mai aduc alte marimi, ca momentan marimea lui fi-miu o au doar pe roz

Eu in seara asta merg la praty cu firma si maine merge al meu sot Uite asa impacam si capra si varza. Oricum avantaj el ca in seara asta duc copilu la mama, dar maine il iau acasa

Referitor la brad -natural (dar in ghiveci), intotdeauna il impodobesc pe 24, impreuna cu copilu (vedem ce iese). Multicolor,
I-am luat cadou mini-spatiul de joaca/toboganul pe care ni l-a aratat July() si i l-am montat deja...e delir pe capul lui, se catara, se baga pe sub el..poate pun poze in weekend

Iesit afara- in fiecare zi, cu muci cu tot

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Buna fetele!

Referitor la brad -natural (dar in ghiveci), intotdeauna il impodobesc pe 24, impreuna cu copilu (vedem ce iese). Multicolor,
I-am luat cadou mini-spatiul de joaca/toboganul pe care ni l-a aratat July() si i l-am montat deja...e delir pe capul lui, se catara, se baga pe sub el..poate pun poze in weekend

Iesit afara- in fiecare zi, cu muci cu tot

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Paulaaaa, poti sa-mi spui si mie ce dimensiuni are spatiul de joaca? Ca pe site nu scrie. Sarumana. Abia astept poze

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Am facut cumparaturi pana la urma, am aruncat mandra in cosmonautul de anul trecut care inca ii vine... fix si am pus-o in carut acoperita cu sacul. Si am plecat sperand sa bage somn. La dus a fost cum a fost, carutul gol, dar sa vedeti din piata acasa ce circ, ca aveam si o punga cu 20 de oua (inca n-am vazut cate am spart) si se facuse zloata pe strada dintre piata si blocul meu si am pus punga la fi-mea in poala si am ridicat de carut. Noroc cu un nene cumsecade ca am rerusit sa trec. Apoi da-i si prinde punga care se tot ducea la vale pe sub sacul carutului ...

Am fost pe urma si la supermarket dupa iaurt/lapte unt etc... si ciocolata desigur. Si cumpara cu fi-mea in brate, pe jos n-o puteam pune ca e cosmonaut cu labute [:D[ si am si reusit sa sparg o punga de lapte - posibil sa fi calcat anda pe ea pentru ca la raionul lactate am pus-o in cos sa pot sa ma infing in cutii. Oricum, debandada mare cu mine acolo. La intoarcere am vrut sa merg pe un trotuar mai spre strada, proasta idee, erau troiene spre trecerea de pietoni si am impins de mi-am facut tractiuni pentru toata saptamana.

Nu-mi faceti pofta de jucarii din nou!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

aoleu, Ramo, cate peripetii!!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Nikolici, sunt prin zona dar n-am vesti. Asteptam. Sper sa nu vina rusii ca...

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput