Bobocei de sep-oct 2008 (232)
Raspunsuri - Pagina 6
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexaM Lumina in camera: el doarme cu un proiector de stelute si planete care face ceva lumina. |
ce proiector? cat, cum, de unde?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
dyanira spune:
Ah si Paula ma intereseaza si pe mine detalii despre spatiul de joaca si linkul inca o data ca nu il mai gasesc ..baba batrana ce sunt
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
monyca, si la mine a fost burta cu raducu mai mare decat cea cu teo, si vizibila mult mai devreme.
e destul de logic, daca ai sarcinile curand una dupa alta, sa se vada altfel la a doua. La prima sarcina uterul creste odata cu sarcina, se extinde pentru prima oara, la fel si ceilalti muschi.
Copilul se "aranjeaza" cum are loc.
A doua oara e "drum croit" as zice...
Radu a avut un kg in plus fata de Teo, dar nu asta a fost neaparat diferenta.
Am avut placenta mult mai hidratata (asa zicea Iosup, eu beam cuminte 4l apa pe zi) si burta era mult mai in fata, spre deosebire de cea cu teo care era pe lateral cumva, adica nu tuguiata.
Am resimtit din plin muschi pe care nu credeam ca-i am si care m-au durut toata sarcina cu radu...
In fine, sarcina usoara si la termen, si bebe sanatos si papacios!
Gaia, mumã pentru voi:
nikolici spune:
in sfarsit am gasit mouse-ul, de 2 zile il cautam si laptopul e pitit in patutzul K, asa ca am asteptat sa iasa soricelul de unde s-a pitit.
Azi pt prima data mi-am zis sa mi fac si eu unghiutzele, ca na am program prelungit si trebuie sa-l ocup cu ceva, dc sotul se distreaza, tocmai ce m-a sunat si cica inca nu a venit lumea, cu alte cuvinte ajunge maine poate acasa.Asaaa si imi fac eu unghiutzele rapid in bucatarie, Karina era prin sufragerie isi facea de treaba cu niste lego, si fericita ca m-am facut extraordinar de data asta, nu m-am mai facut pana la prima falanga , termin treaba si ma duc catre fii-mea care ce credeti ca facea....se scremea nene , dar rau si imediat l-a si executat pe nemernicul putitor...asa ca nici nu erau uscate unghiutzele ca le-am si sters ca na trebuia sa lustruiesc un funduleanu si ce era la fundac nene, razboi fusese pe acolo...asadar acum sunt iara naturala
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
nocom Iti multumesc mult!
DISTRACTIE LA MAXIMUM LA SOCRII!SI SARBATORI FERICITE!!!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici in sfarsit am gasit mouse-ul, de 2 zile il cautam si laptopul e pitit in patutzul K, asa ca am asteptat sa iasa soricelul de unde s-a pitit. Azi pt prima data mi-am zis sa mi fac si eu unghiutzele, ca na am program prelungit si trebuie sa-l ocup cu ceva, dc sotul se distreaza, tocmai ce m-a sunat si cica inca nu a venit lumea, cu alte cuvinte ajunge maine poate acasa.Asaaa si imi fac eu unghiutzele rapid in bucatarie, Karina era prin sufragerie isi facea de treaba cu niste lego, si fericita ca m-am facut extraordinar de data asta, nu m-am mai facut pana la prima falanga , termin treaba si ma duc catre fii-mea care ce credeti ca facea....se scremea nene , dar rau si imediat l-a si executat pe nemernicul putitor...asa ca nici nu erau uscate unghiutzele ca le-am si sters ca na trebuia sa lustruiesc un funduleanu si ce era la fundac nene, razboi fusese pe acolo...asadar acum sunt iara naturala Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Deci d-nul sot e la party?????
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
am fost la mama, am sapat prin arhive si pe sub rucsacul de munte al lui tata (de pe la 1950, cusut de mana de el, pe cadru de aluminiu facut tot de el... o bijuterie, daca l-ar putea cara cineva ) am gasit SANIA!!!!
Sania mea de cand eram mititica. O carpeala de bob, vai mama lui. Perfect pentru aceste vremuri!
L-am pus pe Radu si fugi prin parcare!!!! Super incantat a fost, abia astept sa ii pun pe amandoi si sa dam o tura, asta daca o mai fi zapada pe undeva pana maine...
edit: si poze http://gaianevia2008.blogspot.com/
Gaia, mumã pentru voi:
nikolici spune:
Maine cica imi vine sania, doar prin buna vointa curierilor altfel poimarti , pe roz ca nu mai au rosu.
300 spune:
Diana i=ai dat enorm d emulte remedii. In cat timp asta? Nu stiu ce i-ai mai putea da, tusea la copii trece greu.
Nikole sa va fie de bine cu sania aia. Roz.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
lala77 spune:
Am vazut omul cu apreskiuri.
Nu pot sa vad filmulete ca n-am sonor asa ca scuzati.
Si m-am delectat si cu poze de la sanius.
300 eu in locul tau, m-as gandi asa: omul vrea sa mearga-asta e clar. Nu stie cum sa se fofileze ca sa nu te supere. Deci va merge-clar. Mai bine fii du filosoafa si generoasa si trimite-l ca oricum pleaca. Asa macar cazi in picioare; si nici nu te mai enervezi.
Monyca, succes cu burtica.Lasa ca scapi repede. Eu cand m-am dus sa fac morfofetala aia la 22 sapt imi spuneau ca sunt prea mare (aveam un burtoi de ziceai ca am 8 luni) si nu se mai poate face. Cand le-am spus ca am 22 sapt le-au iesit ochii.E nasol ca te misti mai greu, dar trece.Sanatos sa fie.
Cum v-ati adaptat la mutarea inapoi in tara?
AlexaM, sper sa scapati de febra.Si sa iasa si dintii!
Nocom, vacanta placuta!Vreau si eu acasa in Apuseni!
Dyanira, daca rupe, incearca Eurespal. Noi cu astaam scapat pana la urma. Si cu ceva aerosoli cu Flixotide.
Claudinna, felicitari pt concurs!
Noi ne pregatim de turul doi de cod galben.Azi mi-am etrecut ziua curatand drumul de acces in ferma si seara anunta astia ca maine o sa fie si mai rau.Si eu care voiam sa ies maine.
Brad o sa facem natural, daca reusim sa iesim de aici pana la Craciun.Sper sa nu traga de el.
Nikolici, te invatasesi cu binele!Sa tragi un loz.
Gaia, pupici falcosului!Se vede ca-i place.
Alice ia antibiotic din seara asta; am sunat la dr si crede ca n-are rost sa mai asteptam si analize n-am cum sa-i fac ca nu pot iesi de aici (mama lui de Baragan); are febra de marti noaptea, ii ajunge. Acum sper doar ca Anna sa rateze momentul ca eu o astept si pe ea cu muci pe maine incolo.
Definitie a la Alice:"femeile poarta sutien ca sa nu le curga laptele pe jos sa murdareasca covorul"