Gravidute prin FIV (55)
Raspunsuri - Pagina 19
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruna79 dragaica tu ce faci? ai greturi? sarcina usoara cu gemenasi sanatosi va dorim. Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... Miruna 32+ Ryan-Daniel |
Multumesc pentru urari.

La mine se intapla ceva ciudat, ma trezesc dimineata cu greturi, ca sa-mi treaca trebuie sa mananc repede ceva. Cu cat mananc mai des cu atat evit mai mult greturile
asa ca mi-a facut un program: 4 mese pe si mai consistente (nu mult) iar intre ele rontai cate ceva, un fruct, grisine, seminte, alune, fructe uscate.Ce nu-mi place e ca nu prea mai pot bea apa, parca si-a schimbat gustul
asa ca am incercat sa compensez cu lapte si suc de portocale facut in casa.Cam atat.....mai am pofte uneori.....cu mancaruri din copilarie, de ex. ieri as fi mancat "terci" nu stiu daca asa se spune peste tot, e malaiul fiert inainte de a se lega mamaliga si se pune zahar, nu radeti de mine da asta-i placea sa mananc cand eram mica pe la bunici.
Anul asta cand a fost in tara asta i-am cerut bunicii mele sa-i faca, radea scoarta dupa ceaonul de mamaliga se uitatu saracii oameni la mine ca la o nebuna

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de
7+
Dana_bebe spune:
Eu sunt la paine cu unt si cu miere - daca se poate toata ziua - asa ca te inteleg. E unul din primele gusturi din copilarie pe care mi le amintesc. Numai ca tata avea rabdare sa faca paine prajita eu nu am tot timpul
.
Dar la mine e asa - ma arde stomacul(maximul la 2-3 noaptea), mananc, mi-e greata ... si tot asa ... cred ca si utrogestanul are rolul lui.
Dana_bebe spune:
Miruna -multumesc! eu m-am alinat si cu http://babymed.com/Tools/pregnancy/hcg/Default.aspx
Fiind undeva la limita de jos - cateodata un pic sub, cateodata un pic peste ... ultimul insa e asa intre low si average ... asa ca luptam inca
si recuperam ca maine sa fim de linia verde
.
eumada spune:
Buna seara
Dana esti gravida si evolueaza..eu in28 de zile adica intre saptamana patru si cinci de fapt cam 31 de zile aveam Bhcg 482 si uite acum.......poate la tine=s doi....
Pup gravidutele nerabdatoare,dar va dau un sfat......bucurati-va acum dupa vor fi alte bucurii...dar multa oboseala dar fericire...va spun eu.......
arca ma vad in tulburarile voastre pe mine.......
Va pup si mult curaj...
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
Dana_bebe spune:
eumada - Serios??? 482 ... esti draguta ... nu mai vreau decat un bebe
s-au dus visele de gemeni ...
Oricum o sa propun sa facem o baza de date cu beta hcg-uri pentru incurajari! nu am gasit decat pe la americani ... tare bine mi-ar fi prins in zilele cenusii de dupa Craciun una cu beta hcg-uri de fivoase de la noi!
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iana_mari BLUE_FLOWER asa este,mi-aduc aminte de discutia cu cainii si sunt asa cum mai descris. Bine ca ne descoperim acum la sfarsitul sarcinii Numai mi-aduc aminte asa bine cum aratai tu. ![]() iana 35+ Mario Constantin si Sophia Elena |
Pe vremea aia eram ok, blonda, de statura medie si nu prea slabuta. Acu....am 18 kile in plus, sunt plina de apa peste tot, ma misc ca o rata combinata cu o balena si ne-mai-vopsindu-ma...sunt satena de la mama natura cu fire albe - tot de la mama natura
De abia astept sa ma fac blonda la loc!!!
35+
vias spune:
Buna seara fetelor,
va rog sa ma scuzati ca dau asa buzna peste voi, dar un copilas are nevoie de noi toate.... in 2 saptamani trebuie sa plece in Israel pentru 2 operatii la inimioara...
Il cheama Alex, are 1 an si aproape 8 luni...
Sa nu-i lasam steluta sa cada!
Are nevoie de doar 3000 de euro!!!
Mai multe detalii la semnatura mea, multumesc mult!
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
hepilica spune:
simona2 - sa stii ca sotzul tau are dreptate cu numele bebelului.
uite, eu inainte de a o boteza pe maia, am tot cautat pe site-uri bisericesti obiceiurile botezului...in fine...vroiam sa aflu mai multe info despre ritualul botezului... si asa am aflat ca e bine sa pui copilului un sigur nume (pe care parintii tb sa il puna, nu nasii!) si acela sa fie de sfant pentru ca sfantul al carui nume il poarta copilul se va ruga pentru el toata viata
.mi-a mers la suflet.
din pacate insa, am citit prea tarziu aceasta informatie si cu toate ca noi vroiam sa ii punem doar un sigur nume (Maia - care e derivat de la Maria - am cerut si confirmarea preotului care ne-a spus ca asa este), la maternitate nasii ne-au rugat sa ii mai punem inca un nume pe care l-au vrut ei. si am cedat...
la urmatorul copil voi stii.![]()

h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
gabitza35 spune:
salutare,
iana_mari si eu am avut o sarcina gemelara obtinuta prin FIV, am nascut la 37 saptamani, cezariana, iar copiii mei au fost mai mici la nastere decat masuratorile tale de la eco (1910 fetita si 2140 baietelul). Cu toate acestea, au fost perfect sanatosi, au respirat singuri, au luat biberonul din prima zi.... au stat decat 2 zile la incubator dar pentru a se obisnui cu temperatura... nu aveau sunculita sa le tina de cald... la 5 zile de la nastere eram deja acasa. Au fost si sunt in continuare niste copii perfecti- doar sunt ai mei, orice cioara isi lauda puiul
- f cuminti; deci nu te ingrijora de greutatea lor.
Nastere usoara si bebei cuminti si mancaciosi.... mai ai asa putin... cand citesc la voi imi amintesc de perioada in care eram gravida... momentul bhcg, prima eco, nasterea... lacrimez cand va citesc... emotiile si framantarile voastre... sarcina usoara in continuare tuturor... urmeaza o perioada minunata... cand va veti tine puiul/puii in brate.. nimic altceva nu mai conteaza
Gabi... sarcina mea a fost urmarita de acelasi medic cu care am facut si FIV-ul, dr Albu Dragos de la Medlife... am fost si sunt foarte incantata de el... l-am recomandat tuturor celor care stiau de reusita mea... si de la o prietena am deja confirmarea uni fiv reusit... dupa valoarea BHCG eu cred ca va avea gemeni... asteptam eco sa avem vesti concrete...
Huski, frumos nume ai pt copil... si din cate stiu eu exista Sfanta Teodora 7 august
Dragos si
Eva _30.11.2009
simona2 spune:
Bine de stiut, Hepilica...acu chiar ca-mi iau gandul
Blueflower, vezi ca la sensiblu gasesti vopsea pe baza de plante pt par blond si prinde nemaipomenit si pe saten deschis. Nu are amoniac sau alte prostii...initial am zis si eu sa nu ma mai vopsesc, dar am cedat ca sa nu ma apuce depresia. Eu avand firul f subtire se si ingrasa si sta ca naiba daca nu-l vopsesc si doar nu vrei sa ne intampinam comorile asa...oricum![]()
33+
Andreea, AMR aprox. 6 saptamani