Gravidute prin FIV (55)
Raspunsuri - Pagina 20
iana_mari spune:
GABITZA multumesc pt. sustinere, sa fie sanatosi copii si ai mei si ai tai si la toata lumea.Si d-rul mi-a zis ca conteaza mai putin greutatea.
BLUE_FLOWER mi-am adus aminte perfect de tine.Dupa atatea fiv-uri,operatii cu anesteziile necesare m-a cam lasat memoria
.
Lasa kilogramele le dam noi jos.Eu am 22 in plus,ultimele 4-5 puse in luna decembrie.
FETELOR mi-au venit analizele si sunt usor modificate urmat.:
-neutrofile
-limfocite
-monocite
-timp quick 150%(80-120) ASTA MA INGRIJOREAZA
-timp quick 11 sec (12-15 sec.)
Restul sunt ok,sper sa nu amane cezariana din cauza asta.
iana
35+
Mario Constantin si
Sophia Elena
Sheritra spune:
Salut, am venit de la eco DT: bebelusii sunt super-super perfecti, pliu nucal 0.8 si 1.4, sunt asezati stanga-dreapta, au 59 si 63mm, col 43, inimi, creiere, fete ok, doi ochi, cate o gura, picioare si maini socotite matematic, am numarat cateva zeci de degetele, sa vedem ca-s multiplu de 5.
Si avem 90%baiat, si o necunoscuta: cordon intre picioare si picioarele incrucisate. Da' io stiu ca-i fata! C-asa da ecograful meu!
Mama-mama ce se mai jucau, isi trageau picioare si topaiua ca broscutele.
Dr super incantat ca a putut da numai vesti bune, eu inca sunt plina de endorfine de la vesti!
A, si i-am vazut si 4D, baiatu are nasul cam mare, seamana cu ta-su!
Mi-au dat o gramada de poze si un CD, l-am aratat l atot biroul!
Am fost la Dr.Craioveanu, CMU, o recomand din toata inima, super profi, am stat regulamentar 40min ca pt gemeni, ne-a aratat si explicat tot, ne-a raspuns la intrebari, fara stres fara plictis! Bravo ei, asa da doctor!
Am ajuns sa am si baiat! Nu ma vedeam! I-am spus sotului ca el ii va explica cum e cu puta, ca io nu ma pricep, in familie am fost numai verisoare, am o sora, etc. Cuculetul e o mare necunoscuta pt mine!
Shery
12
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
huski spune:
Shericule,
FELICITARIIIIII!!!

EEEE ce fericit tre sa fie taticu...are si el ce si-a dorit
..macar O putza ![]()
Ma bucur tare mult ca sunteti bine sanatosi, s-o tineti tot asa!!!

Gabitza , multumesc!
...la noi in familie inca e o problema cu numele copilului 
Eu vreau neaparat Theodor (pe mama mea o cheama Teodora si e nascuta pe 17 feb. si stiu ca si atunci e Sf Teodor...asa i-a dat nasa ei numele) iar sotzul meu vrea Radu (imi place...dar as fi vrut ca macar unul sa fie de sfant)...deh...dintre o Leoaica si un Sagetator...cine sa renunte...
36(fix)+
iana_mari spune:
SHERI felicitari pt. cuculet,lasa ca te descurci tu cu el![]()
HUSKI hotaraste-te cu numele ca acum vine bebelusul .
iana
35+
Mario Constantin si
Sophia Elena
miruna79 spune:
Sheritra felicitari ptr cei 2 bebei jucausi, sarcina usoara si la termen..
Huski ati mai crescut o saptamana felicitari..
Iana o sa fii prima mamica pe 2010 la noi.... bafta maxima.
Dana te asteptam cu vesti bune.
pupici la toate
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
32+
Ryan-Daniel
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui huski ...la noi in familie inca e o problema cu numele copilului ![]() Eu vreau neaparat Theodor (pe mama mea o cheama Teodora si e nascuta pe 17 feb. si stiu ca si atunci e Sf Teodor...asa i-a dat nasa ei numele) iar sotzul meu vrea Radu (imi place...dar as fi vrut ca macar unul sa fie de sfant)...deh...dintre o Leoaica si un Sagetator...cine sa renunte... 36(fix)+![]() |
Nu o sa renunte Sagetatorul
Eu vreau sa aiba cate 2 prenume, unul de sfant si unul pe care quebecosii sa-l poata pronunta usor.
Dar ......na ....mai avem pana la 30 si ceva de saptamani, atunci sa vedeti certuri

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de
7+
castelanaC spune:
Sheritro, era timpul si pentru cuculet...ca prea numai pasarele pe acolo pe la voi!
felicitari pentru rezultate si pentru bebeii activi si jucausi!
Acum stiu ca ai treaba cu vivionarea de poze si mama mama ce ti-a crescut inima, ca painea!
te pup
Huski... lasa ca gasiti voi o solutie pentru nume... asa e cu focul asta, poate renunta sotul ca sagetatorul e mai pacifist decat pardalcul leu
.te pup
Iana, imi place ca esti hotarata si ai si nume tot! AMR usor!
Miruna, ai dreptate, trebuie sa ma apuc de treaba ca nu e de gluma, timpul zboara si piciorul asta a inceput sa-mi dea de furca, vad saptamana viitoare ce zice si dr, ca sarea aproape n-o mai gust...in schimb burta creste pe zi ce trece, sunt curioasa sa vad cat a mai crescut baiatul mamei. te pup si ai grija de tine, menajeaza-te.
Dana-bebe, vesti ceva? cum e azi? bafta si sa fie cu ochi!
Dragaico, ehehehe asa vin poftele astea de chestii ca nu visezi, eu una nu am avut pofte dar cred ca mi le cam induceam, as fi mancat pufarine (cred ca pentru ca nu se gasesc pe aici la mine
) Asa faci bine ca papi bun si ai grija de gemeni!
Simona 2, Raluca, Elenada, Evy, manybani, hepilica, moniland, blue, si toate celelalte va pupupupup si wk-end placut!

castelana fericita
27+ 
Dana_bebe spune:
Buna seara fete dragi - iar nu stiu ce sa mai cred - a crescut bine beta teoretic - este un pic peste 2000 - deci dublat in 42 de ore - doctorul insa mi-a scris sa repet luni si sa fac o ecografie. Atat! Nimic ma mult nici un cuvintel de incurajare!
Din fericire am reusit sa gasesc o portita buna de intrare la Dr. Ioan Parvu (niste prieteni comuni) asa ca ma primeste luni la 18.00 pentru eco si sa ne cunoastem
.
Incerc sa ma calmez pana la urma nu cred ca stresul ajuta pe cineva la ceva. 
Va pup si va multumesc mult!
Dana_bebe spune:
Am si eu o intrebare - barbatul m-a pus pe ganduri
: Medicul cu care se face fiv-ul termina tot ce avea de facut la primul beta, dupa care alt doctor preia tot? Sotul meu a zis ca poate deja il solicit prea mult si de aia raspunde asa. Voi ce ziceti?