Gravidute prin FIV (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Deci evolueaza, mai Dana, nu ne mai fierbe asa..dr o fi fost preocupat si de alte chestii si n-a mai avut timp de incurajari. Stii ca sarcina e in uter, beta evolueaza bine...sunt foarte optimista pentru luni

Multumim, Castelana, insa eu una m-am saturat de week-end-uri si de zile libere de cand am intrat in prenatal..nu credeam sa mi se intample. De plictiseala m-am inscris la niste cursuri la firstbebe, din care unul se numeste "evolutia sarcinii..." deci va dati seama cat imi foloseste mie la aproape 34 de saptamani..dar, na, neuron de gravida. M-am apucat si de impletit, de mor de ras apropiatii cand le spun...n-am mai impletit din clasa a 6-a si cred ca numai motanul poate sa poarte rochita la care lucrez eu

Felicitari Sheritra pentru gemenasii tai perfecti!

33+ Andreea, AMR aprox. 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

Am si eu o intrebare - barbatul m-a pus pe ganduri : Medicul cu care se face fiv-ul termina tot ce avea de facut la primul beta, dupa care alt doctor preia tot? Sotul meu a zis ca poate deja il solicit prea mult si de aia raspunde asa. Voi ce ziceti?

nu e obligatoriu.... eu de exemplu de la FIV si pana la nastere am fost minitorizata de acelasi medic..... nu a terminat cu mine dupa primul beta

Dragos si Eva _30.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

Am si eu o intrebare - barbatul m-a pus pe ganduri : Medicul cu care se face fiv-ul termina tot ce avea de facut la primul beta, dupa care alt doctor preia tot? Sotul meu a zis ca poate deja il solicit prea mult si de aia raspunde asa. Voi ce ziceti?

Pe mine dupa Beta m-a chemat la o ecografie (aici nu doctorul care-ti face fiv-ul iti face ecografia, exista o persoana care se ocupa numai de ecografii, diferit tare de ce e in tara). Apoi mi-a facut o programare pe 19 ca sa discutam tot dosarul, asa ca o revizuire, sa vorbim despre ultima ecografie, felicitari, etc plus cel mai important ea o sa-mi dea trimitere la un ginecolog specializat in sarcini gemelare.
Cam atat .

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eu dupa fiv am fost invitata in mod expres sa ma vada si profu Ronel insa a aparut scandalul clinicilor care faceau trafic de ovule si cum profu e israelian a evitat sa vina in tara.Oricum nu aveam cum sa fac conversatie la telefon cu el pt ca nu eram unica pacienta si nici nu mi s-ar fi parut normal sa fac asta.Am fost tratata super in timpul procedurii dar dupa nu am stresat omul ca oricum minunea nu tinea de el.Iar de povesti la telefon si sms-uri nu cred ca avea timp.
Insa eu am ramas la dr care m-a monitorizat pana la fiv si dupa si cu ea o sa si nasc.Si daca stau sa ma gandesc nici dr mea nu da nr de telefon nimanui tocmai pt ca fiecare suna pt orice nimic.E drept ca eu am fermecat-o si am nr ei si ii dau un sms si imi raspunde.Dar este o exceptie pt ca ii sunt simpatica (cred eu!)
Dana_bebe felicitari pt beta.Nu te mai ambala asa ca stresul dauneaza.

+31 cuGeorge-Theodor

AMR 8 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ei cum naiba, si nu te-a invitat macar intr-un uichend acolosa la Marea Moarta sa mai vorbiti si voi, sa ii spui ce ai mai facut, cum le-ai mai spus pacientelor lui ca-s norocoase ca au scapat cu viata, ca au avut scheme de cacao, de ce pacientele lui pierd sarcinile ca te-ai documentat tu....nu pot sa cred. Si dupa aia sa ii mai dai un sms si sa te minunezi...dom'le ce atitudine. Ai fost sabotata. Clar.

Fetelor, sarcini usoare in continuare.
Va rog sa deschideti cap. nou.

Mergi la inceput

Catalina , chiar imi era dor de tine!Pe unde circuli,fata draga?

+31 cuGeorge-Theodor

AMR 8 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Ete p'acilea. Citesc, ma minunez...una alta.Dar cu ochii pe voi ca tare dragi imi sunteti .
Da cap. nou nu va fac.

Mergi la inceput

Chiar ma gandeam sa te rog sa faci un pustiu de bine sa schimbi capitolul si sa pui si lumea noua in prima pagina.Haaai!!!!Teee roooog!

+31 cuGeorge-Theodor

AMR 8 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Da voi ce aveti maica? Ce mare filozofie sa dai un copy-paste?

Mergi la inceput

Mare, mare!Crede-ma!

+31 cuGeorge-Theodor

AMR 8 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput