Gravidute prin FIV (55)
Raspunsuri - Pagina 22
miruna79 spune:
Dana doar 2 cuvinte felicitari graviduto
Ellanik ce mai faci? ai terminat cu amenajari???
Catalina tu probabil nu ma tii minte ca nu prea scriam mult pe la fiv mai mult citeam si inca mi citesc.pot sa ti spun ca esti una dintre persoanele care m-au marcat rau de tot , iti doresc ca anu asta sa ti aduca sanatate si sa ti se indeplineasca dorinta de a fi mama .. te asteptam pe aici cu drag in postura de mamica asa ca grabeste te.
o sa icerc sa deschid un capitol sper sa reusesc dc nu sa nu ma injurati.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
32+
Ryan-Daniel
catalina2307 spune:
miruna, cum sa te marchez.....las' ca va fi bine pt toata lumea. Stiu io. Pai vazusi tu pe cineva care sa insiste si sa nu reuseasca? ![]()
miruna79 spune:
Mai fetelor am incercat sa deschid un nou capitol dar l-am sters pana la urma ..nu merge cu copy paste , nu mi ies linkurile puse pe prima pagina... si mintea mea nu mai functioneaza la ora asta....
dc voi stiti sa mi explicati cum sa fac sa apara linkurile deschid eu maine subiect nou... astept pm cu ajutorul.
noapte buna tuturor
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
32+
Ryan-Daniel
Dana_bebe spune:
ellanik - Ma bucut ca esti bine - nu am mai vorbit demult, demult de cand facei FIV-ul cred!
Daca primul beta al meu era 50 si nu 5 poate ca totul era roz si nici nu-mi doream sa deranjez pe nimei. Dar cu cine as putea vorbi daca nu cu un om cu experienta in mainile caruia mi-am lasat toate visele? Da cu voi toate, asa e, sunteti toate dulci si scumpe
si ma ajutati enorm, dar doctorul care a facut acest FIV este cel mai in masura sa puna daca sunt(suntem) bine sau nu. Sau cel putin la asta ma astept eu. Asta in conditiile in care pana acum mi-a zis o data sa opresc medicatia, i-am zis ca eu inca cred in bebe asta, cred ca Dumnezeu daca vrea sa-i dea o sansa ii va da, dar ca trebuie sa-l ajut si eu, si am continuat medicatia, uite ca beta creste. Ce sa mai inteleg ???
Sa ma duc la alt doctor? O sa o fac categoric! NU pot trai asa. Dar cine crezi ca se baga in schema de tratament a altui doctor ?
Uite daca tot vorbim - cand opresc piroxicamul? cand opresc prednisonul? poti raspunde? cred ca nu! Fiecare doctor isi faca schema de tratament nimeni dupa nu cred ca se incumeta sa intervina in ea.
Sper ca ai inteleg ce am incercat sa-ti spun. Daca totul era normal ma declaram fericita graviduta si gata! Nu mai vroiam decat sa-mi zica ce medicament opresc si cand. Nu sunt sarcini normale sarcinile obtinute prin FIV - tu stii asta!
In plus sunt de parere ca un doctor si cu 1.000 cu 10.000 de pacienti trebuie sa trateze fiecare caz de la cap la coada sau macar sa delege un ajutor sa o faca, chiar daca e greu chiar daca e banal, pana pacientul poate fi preluat de un alt doctor. Nu zice nimeni ca ortopedul trebuie sa faca si fizioterapia dat tijele din picioar el le scoate ca el stie cel mai bine ce a facut
.
Sunt convinsa ca la o clinica din alta tara asa e normal sa se intample. Trebuie sa ne obisnuim ca sistemul privat este diferit de cel de stat. Tu platesti, nu e nimic gratis!
Eu una am avut telefoanele tuturor doctorilor la care am fost si am vorbit cu toti (sms sau convorbire)- cand esti doctor iti asumi acest lucru, e un full time job cu care te obisnuiesti, e o rutina pentru ei! Iar ginecologii sunt cred ca cei mai oropsiti
! Normal ca o vei suna pe docorita ta daca ceva va fi "ciudat", nu? Si normal ca te vei astepta sa-ti raspunda doar ii esti simpatica, nu? Eu cred ca va raspunde oricarui pacient fiindca e pacientul dansei, asa e normal! Si il va sustine, ajuta oricind!
Sa ai o zi frumoasa!

Miruna79-
speram, speram, speram !!!
castelanaC spune:
quote]citat din mesajul lui Dana_bebe
Am si eu o intrebare - barbatul m-a pus pe ganduri
: Medicul cu care se face fiv-ul termina tot ce avea de facut la primul beta, dupa care alt doctor preia tot? Sotul meu a zis ca poate deja il solicit prea mult si de aia raspunde asa. Voi ce ziceti?
[/quote]
Buna Dana, eu de dr meu gineco am fost trimisa la cea cu care am facut FIV. Dupa ex beta si eco unde s-a vazut saculetul am fost anuntata ca deja ma programase la dr meu de dinainte sa ma urmareasca.
El a decis pana cund am luat tratament si cat si cum, absolut tot, nu am ce sa reprosez.
Oricum nu este obligatoriu ca cel care a facut FIV sa urmaresca sarcina, fiind si specialitati si capitole diferite.
Bafta sa fie cu ochi!
castelana fericita
27+ 
Dana_bebe spune:
Castelana multumesc! 
La clinica unde am facut FIV Dr. nu e in tara tot timpul - acum spre exemplu vine pe 21-24 ianuarie.
Ma voi duce luni la Dr. Parvu la care vreau sa merg in continuare si vom vedea ce zice si dansul. Care vor fi urmatorii pasi.
Va pup pe toate!
Sa aveti o zi frumosa! Deja sunt 7 grade in Bucuresti
!
miruna79 spune:
Fetelor va invit la un nou capitol norocos
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147038
Miruna
32+
Ryan-Daniel