Gravidute prin FIV (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui iana_mari

MIRUNA .

HUSKI UITE CE ANALIZE MI-A DAT:
--hemoleograma
--glicemie
--timp quick+INR
--ts,tc
--aptt
--examen de urina
Normal ar fi trebuit sa mi le faca clinica,ca doar ma costa destul cezariana.

Blue_flower ai dreptate noi am facut et in aceeasi zi.
POATE ne si cunoastem

iana

35+ Mario Constantin siSophia Elena

Din cate imi aduc eu aminte, tu ai stat langa mine, in salon dupa ET, pe patul de langa perete, eu eram cu sotul, fix langa toaleta.
Si madam Geta nu mai termina cu cainii ei...:):) am si eu Rottweiler si de aia se apucase sa vorbeasca despre caini.
Asa e? Si tot daca imi aduc bine aminte, erai satena, cu parul nitel ondulat si f.f.f palida in dimineata aia. Bine, nu cred ca arata nimeni prea bine
Gresesc? Toate astea sunt deductii, de la ce ai scris pe forum...:):)

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Of, Dana...imi inchipui ce e in sufeltul tau, dar incearca sa nu te stresezi foarte tare pana luni. Stiu...usor de zis..dar incearca sa faci ceva placut, sa nu stai in casa si sa te gandesti numai la asta...s-au mai vazut cazuri cu beta care creste mai greu si totul a decurs ok pana la urma.

33+ Andreea, AMR aprox. 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

BLUE_FLOWER asa este,mi-aduc aminte de discutia cu cainii si sunt asa cum mai descris.
Bine ca ne descoperim acum la sfarsitul sarcinii
Numai mi-aduc aminte asa bine cum aratai tu.

iana

35+ Mario Constantin siSophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Simona2 vad ca ai pus la fetita numele Andreea, eu ador numele asta. Pe mine ma cheama Andreea, pe sot Andrei imi vine sa pun la copii tot Andreea si Andrei....... asa de mult imi place

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Dana imi imaginez ce e in sufletul tau...
dar hai sa fim mai concreti un bhcg la 9 zile dupa ET embr 48h nu e concludent pai cu balstocyst de 6 zile la sarcina care s-a oprit in evolutie in a 9-a zi abia era 40... deci bhcgul tau e facut cam devreme.
Dar nu ne ia zis ce valori ai avut in continuare, nu e musai sa se dubleze depinde de organismul fiecareia dar ce valori erau???
Plus dc s-a vazut la eco sacul embrionar e de bine inseamana ca s-a implantat.. Acu sa ne rugam sa fie totul bine pana la capat iti tinem pumnii stransi tare si sa va ajute Dumnezeu sa fie bine.
dragaica tu ce faci? ai greturi? sarcina usoara cu gemenasi sanatosi va dorim.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 32+ Ryan-Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Stiu ce spui, Miruna. Probabil o sa-mi schimb parerea cu cat ma apropii de termen si o sa ma rog sa mai stea la caldurica.
Tu ai vb cu dr despre cezariana vs nastere naturala? La mine insista pe cezariana,desi nu am avut niciun fel de probleme cu sarcina...eu ii tot spun ca vreau sa nasc natural, el nimic...ca sa nu mai zic ca si sotul insista acum pe cezariana, de cand i-a spus Albu ca e mai sigur pt. bebe. Nu stiu de ce...dar mi-a intrat ideea de a naste natural in cap si nu suport gandul ca voi avea taietura pe burta, simt ca-mi fura ceva din mine...stiu ca suna silly. Sau poate faptul ca nu am conceput natural ma face sa-mi doresc ca macar nasterea sa se produca natural. Nu stiu, poate cu cat se apropie momentul o sa mi se faca teama de nasterea naturala si-mi iese din cap chestia asta.

Multumesc Dragaica. Si mie imi place numele Andreea...as fi vrut sa mai adaug unul..insa tati nu si nu...el a vrut un nume simplu, dulce, romanesc si care sa fie si de sfant. Nu vrea nici in ruptul capului 2 nume pt ca el are 2 si cica mai mult l-au incurcat. Cate bordee...u know.

33+ Andreea, AMR aprox. 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

simona2 - o iau si eu asa cu pasi mici, mititei - intai maine alt beta, apoi calma pana duminica la pranz, apoi respiram iar adanc ... gasim ceva sa umplem duminic ... ne adunam puterile ... si tot asa ... of poate da Dumnezeu si e bine lenesutul asta mic!

Mergi la inceput

Simona de obicei majoritatea medicilor recomanda cezariana la sarcini obtinute prin Fiv , se spune ca mai scade din stresul nostru, bebe nu sufera deloc la nastere etc... acu asta nu inseamna ca treb musai sa nastem prin cez, se poate si natural chiar au fost mamici care au optat ptr naturala. te inteleg perfect ,dc tot iti doresti naturala incearca sa mai discuti cu dr tau ...
La noi din start o sa fie cezariana nu exista discuti ptr ca bebe sta in pozitie transversala ....si de aia avem probleme ca sub el la orificiul superior al coluli s-a format o punga de lichid amniotic care deschide colul. sper cu statul cumintica zilele astea sa nu se rupa membranele repede si sa trec de perioada critica pana la 36s.
Te pupic

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 32+ Ryan-Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

miruna79 - da a fost devreme primul beta - ziua 9 - mai ales ca la 6 zile de la ET a fost o scurgere rozalie - atunci zic eu ca a fot implantarea.
Daca maine e multumit doctorul de beta vi le scriu pe toate - promit - pana atunci le mai tin la copt
Uite miercuri ziua 24 de la punctie era pe la 950 deci inca mititel
ce sa zic nici nu mai am cu cine compara, nu am auzit pe nimeni sa se mai testeze in ziua 24 - oamenii normali fac ecografii nu beta - dar de ce sa fim noi normali? of of of lasa ca ne facem noi mari!

Mergi la inceput

Dana uite te pe situl asta poate te ajuta sa te linistetsti iti da cele mai mari si cele mai mici valori raportate de mamici.
http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single
Bafta maxima

Miruna 32+ Ryan-Daniel

Mergi la inceput