Gravidute prin FIV (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fete dragi
Mama ce repede trece timpu
Iana nu mai ai mult , se apropie momentul mult asteptat, iti tin pumnii
Huski deci pe 15 aflam cand va fi cezariana?cred ca esti tare nerabdatoare.
blue flower Bubulinaco voi urmati dupa iana si huski, bafta multa si voua.
Simona e aproape o saptamana diferenta intre noi nasti cu dr Albu?
Castelana draga rar mai treci ..., iti multumesc ptr incurajari, ma rog sa ne fie bine. te ai gandit la nume cumva?
Bun venit gabi si Sheritra sarcina usoara si bebe la termen.
Gabi la mine de exemplu doctorita care mi a facut fiv nu urmareste sarcini si am fost nevoita sa caut alt medic , nu e regula depinde de dr cu care ai facut fiv.
Dana noi inimioara am vazut-o la 6 saptamani si 2 zile , acu depinde de ecograf si de la o sarcina la alta , utrogestanul de obicei se opreste la 12 s acu depinde de medicul care iti urmareste sarcina si ce considera el.eu de exemplu il iau pana acu si am 32+ saptamani am inteles ca asa voi ramane pana la 34 sapt iau cate 600mg/zi restul crinone sau estrofem se opreste la 12 s. bafta maxima si te asteptam cu veti bune.
Carmelly ce ti mai fac bebei??mai ai dureri de spate?
Elenada ce scumpi sunt puiuti tai, sa ti traiasca.
Hepilica cand mai pui poze noi cu printesa maia?
Evy, raluca, many pe unde mai umblati fetelor?? pupici si la bebici.

Noi in continuare in pat fara efort si ne rugam sa trecem cu bine de aceste saptamani.

O zi buna tuturor

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Iana, ce analize?

Dana bebe, sa fie intr-un ceas bun!
Eu zic sa stai linistita, sigur va fi bine
Eu am luat Arefam 3/zi pana prin sapt 16 ...parca

35+

Mergi la inceput

Am actualizat semnatura cu numele la care ne am hotarat sa il punem lu bebita. Cum vi se pare??? va place??

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 32+ Ryan-Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Da, Miruna, cu dr. Albu voi naste. DPN e 20 feb. la mine cf. UM...dar eu sper sa o scot varsatoare in jur de 15.
Am vazut ca tu iei utro in continuare si vei lua pana in sapt. 34..mie la ultimul control din dec. mi-a spus sa mai iau pana in ianuarie, de unde am tras concluzia ca tre sa intrerup la 1 ianuarie...sper ca nu am facut vreo prostie.

33+ Andreea, AMR aprox. 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Dana sa fie cu noroc!!!
la mine dupa 3 zile ex beta (14 zile de la ET , beta 293) am vazut saculetul si fix la 6 saptamani am vazut inimioara.
Am luat 6 utrogestane si cate 2 stick-uri de crinone.
Bafta si sa fie cu ochi!!!

castelana fericita 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna79

Castelana draga rar mai treci ..., iti multumesc ptr incurajari, ma rog sa ne fie bine. te ai gandit la nume cumva?

Noi in continuare in pat fara efort si ne rugam sa trecem cu bine de aceste saptamani.

O zi buna tuturor

Miruna 32+

Miru sunt prin zona dar am fost si eu plecata de revelion, pana atunci ocupata cu tot felul de activitati filantropice si acum ma simt obosita fleasca.
Cand ma gandesc ca am zis ca dupa sarbatori fac toate cumparaturile pentru bebe ma apuca raul si panica, dar trebuie sa ma mobilizez.
La nume... ma mai intrebase si Shery... inca nu suntem hotarati, avem doua si incerc sa sune cat de cat si in dulcea noastra limba romana, ca doar e si roman!
Acum ne uitam pe lacarucioare ca la avioane... ca nu pricep nica, cumperi o gramada de tampenii si nu stiu cat de utile sunt, zici ca-i iau masina nu carut. La patut am zis clar de la inceput merg [pe clasic, ca nu trebuie sa-l si spele pe picioare sau sa-i fata laptele.
Acum am inceput sa ma lupt cu piciorul drept foarte umflat, deja am inceput sa ma trezesc as... mai trece cu masaj dar nu prea.
Vedem cum vor fi urmatoarele 3 luni pana cand vine iepurasul!!!! abia astept pastele asta!
te pup si sarcina usoara!

castelana fericita 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Hai sa o iau in ordine:
Huski, eu nu ma simt calita in urma FIV-ului, pt mine a fost usor sa imi bag niste ace in burta cu injectii, mai greu mi se pare sa am rani la sani. Of...poate nu o sa am. Ma dau zilnic cu Garmastan, sunt la al 5-lea tub de Mustella antivergeturi...tot inainte :)
Si eu ma culc tarziu de cand nu ma mai duc la servici, ma trezesc cam 1 data, max de 2 ori pt pipi si apoi ma trezesc la 7, vechea mea ora de trezit pt servici, citesc o ora si apoi dorm pana la 10-10:30, uneori 11. Boieroaica...ce mai!!

hepilica cu Predoi Silviu nasc, ecografiile mi le-a facut dr. Albu. Cu ambii ma impac bine. Cel putin cu Predoi...e un dragut si chiar suntem pe aceeasi lungime de unda. Si asta ma bucura.
Mie imi tot curge, fie singuri, fie la strangere usoara, colostru galben, din ambii sani, prin vreo 4-5 gaurele la fiecare san. Doamne ajuta sa nu fie nevoie de pompe si alte cele, desi mi-am luat si acasa pompa, in caz de ...nevoie.
Noi ne-am facut planuri de genul ca voi lasa laptic pt noapte, sa ii dea sotul meu, poate dorm si eu vreo noapte intreaga din cand in cand. Oare se poate asa ceva?
As mai avea o intrebare: cand si daca nu mai vrei sa alaptezi...cum se intampla? cum se procedeaza? Adica daca eu voi avea lapte mult si trebuie sa ma duc la servici la 4 luni dupa nastere...ce fac? O sa fac mastita? Cum e atunci oare?

Gabi_B, nu stiu unde ai facut tu FIV, dar nu e obligatoriu sa te si urmareasca acelasi doctor. De ex. eu am facut cu Marinescu si Cocei. Mi-ar fi placut sa ma urmareasca Cocei, dar ea a zis ca nu face asta. E embriolog si atat. La Marinescu am fost pana prin sapt 18 parca, cand m-a deranjat ca nu m-a trimis la nici o analiza, ecografiile durau 5 minute. Ca sa fiu sincera, de la 6 saptamani am inceput sa merg la Medlife, la Predoi. Atata incredere mi-a insuflat omul ala, de atatea ori mi-a raspuns la emailuri, incat nu am nimic de comentat.
Da, poti sa te duci oriunde te simti tu in siguranta pt urmarirea sarcinii. In general doctorii axati pe fertilitate/FIV nu se apleaca cu indeajunsa atentie spre sarcina. Pt ei sarcina e deja un succes. Asa am simtit eu. Imi tot repeta Marinescu, la ce vrei analize, pliu nucal si alte cele? esti sanatoasa, n-ai nimic. hai pa. Si mie nu mi-a convenit asta. Dar el e f ocupat cu FIV-uri.
Dupa cum a zis si hepilica, du-te la Medlife sau Euroclinic, nu se merita sa te chinui intr-un spital de stat. Oricum cheltui vreo 5 000 lei lejer, iar in Medlife eu o sa dau vreo 7 000 - 8 000. Asa ca...daca e ok la bugetul familial...go for it. Sunt cu totul alte conditii, absolut total diferite.

Iana, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie cu doi. Si frumos, dar si greu. Cumnata mea are gemeni. :)

Miruna, eu cu Iana_Mari am facut ET in aceeasi zi, dar ea are gemeni, deci naste inainte. Huski a facut ET cu 3 zile inaintea mea, nu stiu cum vom naste, care prima....depinde care bebe e mai dorit si mai asteptat. Asta e ultima chestie pe care am auzit-o, evident nefondata stiintific, ca bebe vine mai repede daca e dorit mai tare. ...pai daca era dupa noi, il nasteam la 6 saptamani, cand i-am auzit inima prima data!!!

Castelana si eu am piciorul drept mai umflat decat stangul, cred ca e de la faptul ca dorm mai mult pe partea dreapta. Pe stanga nu pot pt ca ma doare nervul sciatic. E o complicatenie ciudata. Doctorul meu a zis ca sa nu ma sperii, ca nu e nimic grav, nu il afecteaza pe bebe. So...asta e. Mi-am luat ghete cu 2 numere mai mari si asteptam cuminti sa treaca timpul.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

MIRUNA .

HUSKI UITE CE ANALIZE MI-A DAT:
--hemoleograma
--glicemie
--timp quick+INR
--ts,tc
--aptt
--examen de urina
Normal ar fi trebuit sa mi le faca clinica,ca doar ma costa destul cezariana.

Blue_flower ai dreptate noi am facut et in aceeasi zi.
POATE ne si cunoastem

iana

35+ Mario Constantin siSophia Elena

Mergi la inceput

Hehe Blueflower la cat ne dorim acesti copii iti dai seama ca am naste toti prematuri, poate de aia se grabeste al meu dar eu tot vorbesc cu el asa cum m-a invatat Elenada si ii spun sa stea cumintel macar pana la 36s astfel e de groaza alt dr alt spital, copil prematur.. nici nu vr sa ma gandesc...

Castelana sa te apuci de cumparaturi neaparat gasesti diverse listute pe aici si pe alte situri, sa nu faci ca mine , eu pana acu am luat numai cateva hainute, nu pat nu saltea nu carucior nimicaaaa si uite ca nu mai pot sa ies sa mai cumpar nimic , il trimit pe sotu sa le faca pe toate... eu ma uit pe net la diverse chestii si il trimit weekendul asta sa rezolvam tot , treb sa spal lucrurile lu mitzi sa pregatesc bagajul.. asa ca apuca te cat mai repede ca niciodata nu stii cum evolueaza lucrurile.

Simona dc ti a zis pana in ianuarie inseamna ca il intrerupi la inceput asa cum ai facut tu, oricum administrarea indelungata a progesteronului e cam controversata sunt doctori care nici n-o accepta, depinde de la unu la altu.
Apropo si eu tot varsator imi doream sa iasa bebita dar acu parca ma rog sa stea cat mai multtttt si sa vina peste dc vrea el.

pupici la toate

Miruna 32+ Ryan-Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

bulinanico79 –
simona2 – Toate fetele din lot am fost chemate la beta in aceiasi zi – 24 decembrie – beta al meu a fost 4.98 - la 9 zile de la ET cu embrioni de 48 de ore – nu va puteti imagina ce Craciun am avut. Vorbisem cu dr si – mi spusese ca nu sunt multe sanse sa fie o sarcina viabila. Of, of, of … Noroc cu sotul meu care a luat cadouri la toata lumea – lui, mie, mamei mele, tatalui meu… si iar mie… si iar mie si tota asa a tinut-o saracul...
La mine a fost rau ca am prins toate sarbatorile cu laboratoarele inchise – primul test pe 24 apoi pana pe 28 tot a fost inchis , alt test pe 30 apoi pana pe 4 iar clinici inchise … si valoarile de dinnainte de a se inchida clinicile nu se dublau … o intreaga nebunie … pana acum am facut 5 beta si mai trebuie. Ma educa bebe asta de acum.
Pe 30 Decembrie cand am vorbit cu dr. mi-a spus ca ii este cumva teama sa nu fie sarcina ectopica la cum crestea beta – adica nu se dubla si era inca mic pentru ziua 15 de la ET + aveam o durere asa surda in dreapta jos. Am fiert in suc propriu pana pe 4 ianuarie cand am decis ca este momentul adevarului. M-am dus la 8 la beta si la 8.20 stateam cumintica la rand la ecografie - le-am explicat ce si cum, asistenta s-a dus la dr si a zis ca ma vede, m-au rugat sa astept un pic - am stat cam 40 de minute dar m-a vazut. Am nimerit la d-na Dr. Mihaela Steriu.
Mi-a zis ca intradevar ovarul drept are nu stiu ce hematoame,ceva complicat dar nu grav, bla, bla, bla … – de acolo durerea dar ca bebe e implantat in uter, ca e mai mic decat ar trebui dar pare ok. La 2,8 mm … era mic, mic, mic, c sa vezi la el? De asta nu as vrea sa mai fac eco si luni. Macar cand o facem pe urmatoarea sa vedem si inimioara. NU stiu daca fac rau sau nu multe ecografii … dar nu vreau sa intru in stresul ecografiilor dupa stresul testelor beta hcg !!!
Pot face eco la clinica unde am facut FIV dar imi este mult mai la indemana sa merg la Medlife – e la 5 minute de mine, bine poate 7.
Crinone(e un progesterone facut special pentru uz vaginal - nu e multifunctional ca Utro) la mine pare ca nu se asimileaza bine – cu 2 Crinone pe zi aveam progesteronul dupa o saptamana de tratament mic 8.9. Am luat si cate 3 utro oral si in 2 zile progesteronul era peste 40.
Iana faceam petrecere la beta 123. Dar sa speram ca bebe e doar lenes.
Miruna79 – sa fie ! sper sa avem beta bun maine sis a terminam cu stresul asta!
Huski
Castelana – multumesc mult! speram sa vina zile bune si la noi...

Va pup pe toate!

Mergi la inceput