Gravidute prin FIV (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huski spune:

LA MULTI ANI TUTUROR IOANELOR SI IONILOR !

Eu sunt cam zombi azi...m-am culcat la 12, am mers de ...n ori la baie si la 6 m-am ridicat din pat
Bebe are un chef de joacaaaaa

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica
Aici mergi la control la 5-6 saptamani ca sa-ti confirme sarcina apoi te mai vede la 12 saptamani, apoi o data pe luna nu mai spun ca vor sa scada numarul ecografiilor facute in timpul sarcinii. Au facut ei nu stiu ce studii si cica pot dauna auzului la fat din cauza ultrasunetelor.
Asta e o sa ma supun regulilor de aici.
dulce tie si flacaului.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+

faci bine sa asculti de dr.
Si mie mi s-a parut ca ma cheama cam des, sper sa nu fie afectat copilu..., dar aici in Asia varsta mea este considerata una de risc, m-am bibilit tot timpul pana acum.
Pana nu a vazut dr ca e sarcina stabila nu am rarit controalele, in plus in primul trimestru mi-a fost recomandat sa stau cat mai linistita si fara efort, doar mers usor pe jos, dar nu mult. am suflat si eu in iaurt cum au zis si nu mi-a parut rau.
Sarcina usoara si ai grija de tine, menajeaza-te la maxim!!!!
te pup

castelana fericita 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

blue_flower - cu ce medic vei naste la medlife?

ref alaptare - cei de la medlife au o pompa profi. nu e foarte placut, dar in momentele alea ai face orice sa ti se defunde canalele. eu am stat la pompa pana mi s-au facut rani si mi-a dat sangele...si tot nu s-au desfundat canalele cum trebuia. in fine, la mine capitolul alaptat a fost o uriasa lupta pentru ca in final sa o resimt ca pe o uriasa frustrare. cand vedeam ca toate mamicile isi alapteaza puiutii si eu nu...imi venea sa ma dau cu capul de pereti. nu m-am gandit nicio clipa inainte de a naste ca pot experimenta si astfel de situatii. de aici a debutat la mine marea depresie ce am avut-o dupa nastere. cumplit. oricum, inainte de a-ti recomanda pompa, asistente si medicul de la neonato te sfatuiesc, incurajeaza si invata sa iti tii puiutul la san. numai daca nu reuseste puiutul sa suga pt ca nu ii vine lapticul, mergi la pompa.

ref dotari medlife: nota 400. au super dotari, echipamente de ultima generatie....ce mai? te simti in siguranta si ai asigurat tot confortul.

iti doresc nastere usoara.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui iana_mari

HEPILICA,multumesc pt.raspunsul prompt.O sa ma mai gandesc daca le iau.

iana

35+ Mario Constantin siSophia Elena

Da-le incolo de suzete Iano! Cad din gura, se enerveaza, dezinfecteaza-le, cauta-le pe sub copil, trezeste-te noaptea si baga-i-le in gurita ca le scapa si urla de numa-numa, si cand mai creste chinu naibii sa-i dezveti de ele! Am vazut la vecina-mea, le ungea cu Saab Simplex sa-i stea in gurita ca-i cadea mereu cand statea pe o parte si te tii!
Cel putin cand vad pe strada ditamani copii cu suzeta mor !
A venit la Alesia cand eram la mare un flacau si a vrut s-o pupe, cu gura astupata de suzeta! I-am spus ca nu-mi pupa fata cu saracia aia mozolita si plina de microbi in gura, si si-a scos-o! Se inchina ma-sa, zicea ca nici nu vorbeste ca sa nu o scoata cumva!
Stai linistita vei avea copii normali, oricum la inceput plang, se agita, se scoala din 2 in 2 ore.... Important e sa le faci un program si se vor adapta f repede la el si va fi ceva mai usor. Nastere usoara si recuperare usoara !

Shery +11 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Am si eu o intrebare la cate zile de la colectarea de ovocite se vede inimioara? Sau voi cand ati vazut-o?
Beta al meu a inceput sa creasca foarte tarziu, e drept ca ultimele 2 s-au dublat bine dar inca ne e frica... Dr e rezervat inca, mi-a zis sa mai fac maine un beta si sa fac o eco luni.
Luni ar fi 6 saptamani si 2 zile dupa ultimul meu CM - oricum bebe la mine s-a implantat tarziu - cred ca suntem cu 5 zile mai intarziati...
Imi puteti recomanda un doctor pentru ecografia de luni?
Castelana tu cat utrogestan luai oral si cate Crinone?
Eu la 2 Crinone pe zi am avut progesteronul ffff mic - mi-a zis sa iau si utro oral dar nu a precizat cat. Acum iau 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Blu flower si Bulinanico, multumesc de informatiile legate de eco! O sa-mi fac o programare pt trim II, sa fie facuta, si vad eu in timp.

In general, dr. care v-a facut FIV va urmareste si toata sarcina, sau va trimite la altcineva? Sint situatii cand v-ati schimbat voi dr, din proprie initiativa?

Eu ma gandesc ca, pana la urma e o sarcina care n-ar fi existat fara FIV, asa ca ar fi normal sa raman la aceeasi dr, in care am incredere, dar mi-e teama de conditiile de la Giulesti...

Tot timpul m-am gandit ca, daca o sa ajung sa nasc, sa merg intr-un spital particular...Euroclinic, Medlife, sint atatea!
Cred ca experienta nasterii e oricum suficient de stresanta si fara sa mergi cu buzunarele halatului pline cu sute de mii, pe care sa le dai la asistente si infirmiere intruna!... si sa mai stai si stresata ca n-ai facut ce tb (vezi cazul de la maternitatea Bucur!!!)

iar la Giulesti am avut o experienta supertraumatizanta cand am avut sarcina oprita in evolutie acum 3 ani! Ca de obicei, dr a fost ok (cu recomandari), dar personalul mediu sub orice critica!!! m-am rugat pt un algocalmin...dar nici nu vreau sa-mi mai amintesc!

voi ce parere aveti?

gabi +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Dana bebe nu te mai stresa ca a inceput greu sa creasca beta...la mine primul beta a fost 40 si la doua zile 60, nici macar nu se dublase si era implantati doi embrioni!!! Cam dupa 7 saptamani se vede inimioara din cate imi aduc eu aminte. Nu stiu ce este Crione, dar si eu am avut progesteronul mic si am luat Utrogestan intravaginal 9 pastile pe zi pana in saptamana 16, cand am inceput sa le reduc ...cate o pastila pe saptamana.

Referitor la nastere...nici eu nu am absolut nici un stres. Am crezut ca sunt eu defecta dar vad ca si voi sunteti cam tot in acelasi stadiu. Ma ingrijoreaza mai mult cum ma voi descurca dupa...am luptat atat pt bebe si daca o sa constat ca nu ma descurc sau mai stiu eu ce....

Cu alaptatul....ma ingrozeste si pe mine, dar eu am deja ceva scurgeri din san...de cand am intrat in luna a 7-a asa ca sper sa nu fie problema cu desfundatul....vedem la momentul respectiv.

Noi mergem in 11 ian. la dr. si atunci programam si cezariana. Si mie mi-a zis la fel dr...daca implinim 38 de saptamani bebe poate veni oricand pt ca este perfect dezvoltat sa se adapteze la viata extrauterina...deci...nici eu nu apuc luna februarie cu burtica.

Nico 35+Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Dana_bebe, Doamne ajuta sa fie bine! Trebuie sa fie bine! Am citit la sub. biogenesis ca ai inceput cu un beta mic...dar cred ca ai facut cam devreme testul. Eu am facut beta la 12 zile dupa ET si dr. mi-a spus ca, daca rezultatul e peste 10, ei considera ca e sarcina.
In principiu la 6 saptamani incepe sa se vada inimioara, dar de vreme ce la tine implantarea s-a produs mai tarziu, s-ar putea sa se vada si inimioara un pic mai tarziu.
Nu poti sa faci eco la clinica la care ai facut FIV? Eu pot sa-ti recomand Medlife, daca nu ai alta optiune...desi e cam greu sa te programezi asa de repede.
Legat de utro, eu am luat 6 pe zi la inceput, apoi 4 pana prin saptamana 31.

Bafta!!!

33+ Andreea, AMR aprox. 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

La multi ani tuturor ce isi serbeaza ziua numelui.
Acum descopar si eu cam mai sunt vre-o 3 gravidute aproape de termen, Blue_flower, simona si bulinanico. Deci vre-o 5 fete pana in februarie inclusiv. Nasteri usoare si bb sanatosi.
Eu sunt cheuna, am insomnii mai in fiecare noapte. Asa ca nu va speriati daca scriu minunatii. Ce sa iau pt somn fetelor? Sau ce sa fac?

21+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

HUSKI stai linistita asa cum ti-au zis fetele.Eu aveam azi 11/6,foarte buna.
Mi-am facut azi de dimineata analizele pt. cezariana.Dupa amiaza imi da rezultatul.

Dana_bebe eu in ziua 11 mi-am facut bhcg si aveam 123.

SHERI ma gandeam ca daca pe unul il alaptez sau il schimb si celalalt
plange sa-l pot calma cumva.
Cred ca o sa fie mare distractie cu ei,o sa-ti povestesc ca ai sa fii curioasa.

Simona,multumesc ,lasa ca nu mai ai mult nici tu.

Bulinanico multumesc,cam rarut intri pe la noi.

iana

35+ Mario Constantin siSophia Elena

Mergi la inceput