Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
mamanati spune:
Arturicii, am vazit poza, in sfarsit, ca tare te mai asteptam.
De unde ai gasit asa o rochie, parca sunteti desprinsi dintr-un tablou, sec.18. Am descarcat filmul, sper sa adoarma mai repede Cami sa-l pot privi si eu.
Alina, foarte bine arata cozonacul , chiar ma tenteaza sa incerc. Da la voi in Ro. sunt buni chiar si astea din comert. Vara asta cat am stat la Eforie, in fiecare saptamana imi cumparam de la Real cate un cozonac mare si pufos. Noi nu avem din astea (poate e mai bine
)
Dunemaire, frumoasa foc balerina. Cami a vazut-o si vrea sa fie si ea "pelerina".![]()
Laurita, e mic inca Mirci sa fie asa independent. O sa ai timp. La varsta lui Cami era f atasata de mine. Pe la 2,5 -3 ani devine mai independenta. Educatul cu olita am citit ca nu se impune pana la 1am si 8 luni. Noi la 2 ani am scapat definitiv de pampers , si zi si noaptea.
Si eu mai reusesc sa dorm pe burta... asta daca nu ma indop seara asa ca ieri in ospetie.
P.S. Cum e vremea la voi? La noi ieri a fost -20!!!!
Si in casa e mai frigut, desi de calorifere nu te poti atinge de fierbinti ce sunt.
Noapte buna burtici.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
14+
andradap spune:
Buna seara,
Scriu si eu cat sa raportez ca m-am obisnuit cu nasul infundat si chiar am iesit la zapada!
Astept sa vad si eu poze cu par in tonurile Craciunului de la Madamar.
Am vazut-o pe Arturicii in poza de la cununie. E desprinsa dintr-un basm, parca. Este trucata? Sau chiar asa ati fost imbracati? Unde ati facut poza?
Cred ca linistea de pe forum este cauzata de apropierea Sarbatorii Craciunului. Se consuma mult timp la cozi, la cumparaturi. Dureaza impachetatul cadourilor. Au luat si sotii concediul si mai stam de vorba. E atmosfera care imi place cel mai mult. Craciunul are farmecul lui si de aceea este perioada din an pe care o astept cu cea mai mare nerabdare. Noi in seara asta am reusit sa montam bradul in suport. Maine facem curatenie si il impodobim. Evident, de dimineata mai avem ceva treburi, dar le rezolvam noi pe toate din mers.
V-am pupat. Somn usor!
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
arturicii spune:
Hai mai fetelor, cum sa truchez io? 
Nu suport trucurile din poze legate de costumatii; de aceea am insistat si cand v-am aratat calendarul cu baietii ca sunt reale toate;
Au fost costume reale, sa ii fi vazut pe cei mici cum aratau, exact mici printi; nu am acum poza dar o sa va arat.
Nu va zic ce fata au facut la Sfat cand ne-au vazut asa; dar le-a placut, desigur.
Am inchiriat costumele si ptr noi si ptr cei mici si si ptr nasi ![]()
Aia era la cununia civila; la religioasa altele;
M-apuc (iar
) de cozonac;
somn usor tuturor
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 20+
mamanati spune:
Neata!
Deci azi io sunt cea mai matinala pe aici. Va invit la o
.
Am observat ca au aparut emoticoane noi: astea 

, parca nu erau, nu?!
Arturicii, am privit filmul recomantat, e foarte nice. Tre sa-l vada si sotul, bucataria intl. e profesia lui.![]()
15+
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Hop, si eu! Am fost la Fundeni pt analize iar la 14 ma duc dupa rezultate iar apoi ma duc la ginecolog sa vedem ce ne mai spune!
Arturicii- frumoase costumatii!
Tot weekendul am supravegheat operatiunea ZAPADA (tata si sotul-sunt amandoi terminati de spate), iar eu am in curte 2 mormane imense de zapada!
va doresc o zi buna!
12+
cris_09 spune:
Neatza si de la noi!Multumim de cafeluta Nati..acum o savurez si eu
Intr'adevar,nu erau emoticoanele,sunt super...as vrea sa le am si pe mess
Uite altul nou
,care mi se potriveste,caci sper ca azi sa ma incumet sa impodobesc si eu bradul
O saptamana frumoasa burticutze
poze
Seby20+
Reallaura spune:
Neata
Nati mi se parea mie ca sunt niste emoticoane noi ![]()
LA noi sunt -10 grade, asa, noaptea in Bucuresti. ziua e mai bine. Dar mie tot mi se pare ingrozitor. Mainile imi sunt rosii si crapate, degeaba ma dau cu crema... E si de la vasele pe care le tot spal, dar si de la frig.
Cu olita, e o veste buna, sper la 2 anisori sa scapam si noi!! Ati inceput la 1 an si 8 luni?? Au fost suficiente 4 luni?
Arturicii frumoasa poza, frumoase costumatii! Adevarul e ca te potrivesti perfect cu genul asta de rochie...
Succes la cozonaci!
Nicoleta frate, cum ai ajuns la Fundeni???
Maine trebuie sa ajung si eu la cosmetica si epilat...uuuuf grea sarcina.
succes cu analizele!
Cris_09 spor la bradut! Cred ca noi il facem pe 24 totusi, asta e obiceiul in familie..
o zi buna tuturor!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
21+
Ana Ilinca
mamanati spune:
Cris, impodobirea bradutului e o ocupatie foarte placuta.
Laurita, hai ca iti trimit un PM despre olita, ca sa nu umplu paginile pe aici cu informatii care pentru majoritatea sunt neinteresante deocamdata.![]()
15+
Ioana5255 spune:
Buna dimineata fetelor,
Noi in weekend am stat acasa. Nu prea am avut chef de plimbareli. A iesit doar tati si ieri buni cu pici la zapada. Vb voastra e asa de frig, ca nu ma mai incanta sa scot nasul afara. Pici ins a e foarte happy. Pe 24 facem si noi bradutul, asa este obiceiul si la noi. Pici deja il asteapta cu nerabdare pe Mos.
Si mie mi-a crapat pielea, degeaba ma dau cu toate cele.
Laurita noi am scapat de pampers la 3 ani si un pic, cand credeam ca nu voi mai avea nici o sansa, dar e super bine. Cu foarte mici exceptii nici nu face pe ea, deja foloseste aproape exclusiv WC-ul fara colacel. Spun exclusiv, ptr ca daca noaptea vrea pipi sare patul si se pune pe olita.
Arturicii fug si eu sa vad pozele. Nu am apucat inca.
Cat despre cumparaturi si noi suntem un pic in urma. Tre sa mai dam o fuga, dar nu stiu cand. Poate maine dimineata. Si pentru mine Craciunul este cea mai indragita sarbatoare de peste an, o astept mai ceva ca un copil. De fapt cea mai mare bucurie a mea este seara de 24 decembrie cand impodobim bradul si casa miroase numai a bunatati.
Va doresc o saptamana usoara.
Sabina
22+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
moni81 spune:
Buna dimineata burtici
Va doresc o saptamana frumoasa si mai putin friguroasa ca si dimeneata de azi acum la noi sunt -12 grade brrrr.....
Nu am intrat in weekend scuze N_a_n_a ca nu am mai dat semne de viata dar acasa nu prea deschid calculatorul imi ajunge toata ziua la lucru. Iti multumesc foarte mult pentru informatii cu Dr. Sendroiu Radu sa stii ca si eu am avut intentia sa ma duc la el cand am aflat ca Dr. Miclea nu mai asista la nasteri la Matern dar deoarece am decis sa nasc la Genesys am ramas la Miclea si pana acum nu am avut probelme am stat cel mult 15 min sa astept in afara de o singura data cand a avut o cezariana si a intarziat 2 ore dar ne-a anuntat ca intarzie si aveam posibilitatea sa ne reprogramam chiar si dupa program. Am decis sa nasc la Genesys si din cauza ca au lansat promotia ca daca semnezi in decembrie cotractul cu ei costa doar 690Euro.
In legatura cu cadourile am reusit sa le cam rezolvam pana acuma din fericire, ieri am impodobit si bradul sa ne bucuram de el cat mai mult timp.
Sper ca sunteti bine sa aveti grija de voi sa nu va raciti.
Va pup pe toate 
Monika
19+