Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

ce enervant e bannerul cu cinema city. eu din cauza lui nu mai pot intra in cont sa imi schimb semnatura. oare mai sta mult acolo?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

ce enervant e bannerul cu cinema city. eu din cauza lui nu mai pot intra in cont sa imi schimb semnatura. oare mai sta mult acolo?

13+
Poti sa dai in stanga jos ,la profil personal

poze
Seby20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

13+

Firefox + addonul numit NoScript = reclame numai cand ai tu chef sa le vezi

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un puiut de 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Aoleu, daca o mai tine asa cu zapada asta nu ajung nici la cosmetica, nici la morfofetala marti! Sunt cam ingrijorata...

Madamar pai te asteptam cu pozici cu coafura de Craciun! Super curajoasa esti! Sa-ti fie de bine!
Flory_blanca imi pare rau de problemele pe care le ai, dar important e sa te tratezi si bb sa fie ok!
Cu profilul personal, intra in contul meu de pe pagina de home, eu asa fac.
Vivela tu oricum esti slaba, nu te mai stresa...Si eu sunt suparata de cat am pus pe mine pana acum, dar nu pot sa ma abtin, aia e...oricum toata viata am fost lacoma si exagerata cu mancarea- spre bulimica. La sarcina trecuta am pus 9 kg...acum mi se pare un vis sa pun doar atat. Sa vedem.
Arturicii mmmm...ce frumos faza cu Concertul de colinde. Mi-ar placea si mie. Cred ca imi convoc surorile la o reprezentatie...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata burtici!
Flory_blanca: ne bucuram pentru vestile bune ca totul e in regula cu bebe! Nu stiu nimic despre PAI , am sa caut si eu...poate am mai mult noroc!
Ely : spre ca lucrurile sa se linisteasca si sa ai un Craciun fericit asa cum ti-l doresti. Din fire sunt si eu cam temperamentala si ma enervez repede, acum fac eforturi sa nu mai enervez pentru toate ca nu vreau sa ii fac rau la bebe. Ultima data m-am certat cu sotul meu saptamana trecuta, si mogaldeata nu a mai dat nici un semn de viata o zi si ceva...am realizat atunci ca s-a speriat si el micutul , cine stie ce o fi fost in capul lui !

Despre relatia tata-copil : viitorul tatic si-a dorit copii de cand il stiu, se juca cu orice copil care ne intra in casa. Cand am aflat ca sunt insarcinata lui ii venea sa sara in sus de bucurie dar nu indraznea saracul ca stia ca pe mine ma lovise vestea in moalele capului. S-a laudat peste tot si abia asteapta venirea lui pe lume. Bazandu-ma pe aceste lucruri, sper ca se va implica in ingrijirea copilului ca de nu il pun eu.
Discutie amuzanta cu el ieri : Roxy, eu abia astept momentul, sunt asa de fericit. Eu : cred ca abia astepti sa il ti in brate. El: aaaaa, nu stiu daca pot ca mi-e frica sa nu il scap . Eu : si mie , crezi ca esti singurul ? Cine o sa il tina in brate atunci?. Dupa cum vedeti, avem probleme mari !!!

Cat despre petreceri, vineri seara. am fost in vizita la niste prieteni si am tot povestit, nu ne-am uitat la ceas. Intr-un final cand ne-am hotarat sa plecam, in strada ne-am intrebat unde or fi oamenii , sau speriat chiar asa de frigul de afara si stau in casa ? Ajungem acasa , ne uitam la ceas 3:30 ... aha ... acum se explica lipsa oamenilor de pe strada !!!

R_ocsy 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Mommy_to be: ce bine iti sta cu cornitele renilor
Dunemaire: dragute foc sunt tinerele balerine. Avem si noi una in familie : fetita cumnatului !

Am uitat sa urez sanatate, in primul rand celor bolnavioare si in al doilea rand celorlalte mamici!

R_ocsy 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

oho, ce faceti fetelor de e asa de liniste pe aici? Cumparaturi? Curatenie?

Eu nu fac de nici unele, a fost ieri Casatoria cu pricina, a fost fain tare tare.
Eu insa cand s-a terminat si urma sa inceapa servitul mesei am umplut masina de copii (numa 5) si i-am adus acasa ca sa lasam invitatii sa se bucure de o seara calma. Ca altfel cei 5 erau in stare sa intoarca pe dos tot localul.
Ne-am mai intors la momentul tortului.

Poze am una cred, e pe la fotograf insa o sa o recuperez.

Momentan sunt ametita de somn ca m-am culcat pe la 2. Nu e asa de tarziu insa mie mi-e somn. Sa vezi ce ametita o sa fiu cand vine Sabina...

Sa aveti o seara frumoasa,

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

si, ca tot v-am promis o poza cu mine:
http://family.webshots.com/photo/2391926150098043591asYePy

e poza de la cununia civila, de acum 2 ani.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Vad ca nu prea s-a scris in weekend, si zic hai sa va sriu si eu, ca de luni iar o luati la galop, de abia reusesc sa va citesc.
Mey, mie incepe sa-mi fie ciuda pe iarna asta. Eu am alergie dela frig! Mi se usuca rau pielea, nici data din talpi pana la gat cu ulei de masline nu ma ajuta, ma scarpin mereu pe picioare. Iar acum parca si pe burtic. in prima sarcina am avut o alergie f nasoala, am stat si in spital doar pe perfuzii. Era de-a dreptul teraore! Mii frica sa nu trec iar prin asa ceva.
Moni_or, te inteleg foarte bine despre ce vorbesti. Cami pana la o luna urla pana la 4 dimineata! Abia dupa 4 adormea. Da aveam noroc de sot ca ma ajuta ffff mult cu gaza mica.
Felicitari pentru noile carucioare de baieti si fetite!
Eu am visat multe multe hainute noi roz! Si imi spunea fii-mea ca am in burtik o fetita, dar eu tot cred ca e baiat!
Mai am ceva , am 15 saptam, si sunt zile intregi cand nu-l simt pe bebe. Rar il simt dimineata ca se cuibareste in dreapta si parca se ridica uterul. Cami era mai activa si parca am simtit-o mai devreme. O fi asta mai linistit ca Cami e tare zvapaiata!
Laurita, doar 9 kg in sarcina!!!Ce mancai?!
Vivela, si la mine nu scadeau kg timp de un an,iar cum am intarcat-o pe Cami si amiesit la munca, se duceau ele frumos fara efort. Am ramas cu 2 kg in plus dupa 2 sarcini aproape una dupa alta.
Merg sa facem activitati!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui elybub

Fetelor ce ziceti ar fi bine sa merg la un psiholog? cu el impreuna sau nu stiu sa vorbeasca medicul meu cu el sa ii explice ce efecte paote avea asupra copilului faptul ca eu ma supar?
Chiar aveti idee ce efecte are asupra lui bebe? Stiu ac negative dar ma gandeam poate stiti mai multe, eu sper sa nu se intample nimik oricum e un bebe destul de puternic am avut o sarcina cu probleme si am reusit sa intretin si toata casa cu toate astea. Adica am urticarie de sarcina incepand cu prima luna de sarcina si de atunci in fiecare seara imi apar niste bube mari inspaimantatoare care ma mananca ingrozitor, am fost aproape de cateva ori sa intru in soc anafilactic.
In afara de asta greturile sunt complicate cu o durere de cap cumplita, ieri am patit asta desi avem 5 luni totcmai am vomitat ieri.
Voi mai aveti greturi?

In rest uite asa am dus toata sarcina cu probleme si de la sarcina si de la sotz, dar si de la soacra mea care nu stie decat sa il invete pe sotz sa se odihneasca...

Ely20+cu

Acum mai citesc din urma. Ely, deci cred ca si eu ma chinui de chestia asta si am avut-o si in prima sarcina dar in ultima luna. Mie mi-au spus ca era dermatita atopica pe fon de sarcina. Da era groaznic, nopti la rand nu puteam dormi de durere si mancarimi. Nu mai vreau asa! Am sunat medicul acum si a zis sa iau calciu glucinat si suprastin. Tu ce faci?!
Sper din tot sufletul ca v-ati impacat cu sotul.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 14+

Mergi la inceput