Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
elybub spune:
Va multumesc din suflet pwnteu sfaturi.
Se pare ca ma iubeste, dar nu vrea sa munceasca, eu una nu stiu cum sa il mai conving ca nu e bine ce face. Oricum ideea este ca tot el se supara pe mama si pe mine pentru ca ii atragem atentia asupra faptului ca nu are servici si arunca telefonul ac e stresat. eu il inteleg dar in situatia de fata ar trebui sa isi caute oriunde nu sa faca fitze ca nu ii place serviciul cutare sau cutare.
M-am impacat cu el l-am trezit intr-o dimineata la 6 sa se duca sa imi ia ciocolata ca nu mai puteam de pofta. Acum suntem la Constanta amandoi, el in vacanta - nu a muncit de 4 luni si eu...care chiar am muncit si m-am intretinut mai mult singura...si pe el. ( parintii nostrii stau in aceeasi scara acelasi bloc numai ca ei la 1 si noi la 2 )ideea e ca mi se facuse asa tare pofta de ciocolata ca nu mai rezistam, afara era ghetus nu puteam sa ies, iar mama nu vroia sa se duca ca abia se trezise...
L-am sunat si a venit cu ciocolata de atunci a stat numai la noi...
Ce sa mai zic? Imi era si dor de el nu il vazusem de 5 zile, ne-am dat seama ca inka ne mai iubim si ca nu putem sa stam nici despartiti, cu alte cuvinte trebuie sa mai cedam ca sa fie bine.
Ideea este ca mi-a spus ca se simtea stresat de mine si de mama si ca nu mai suporta.
Acum eu nu i-am mai spus nimik de servici insa el doarme foarte mult
(exagereaza) si nu vrea sa ii mai spun nimic despre problemele astea.
ok dar problema se mai pune si altfel. Eu azi ma duc la noul meu medic din Constanta imi trebuie 2 milioane la concultatie, apoi trebuie sa fac 4D ul in total 6 milioane, mie din salariu mi-au mai ramas dar nu ajung. El mi-a spus ca nu are bani si ca nici ai lui nu au bani...Mai mult, soacra-mea mi-a spus ca ce atata doctor si analize! Ca ea s-a dus la 6 luni la medic!
Eu sunt de acord ca eu sa nu ii mai zic nimik dar cu ce mergem la medic si cu ce crestem copilul daca el mereu o sa zica ca nu are bani?
Eu din martie intru in prenatal apoi o sa trebuiasca sa ne mutam la ai mei pentru ca la Bucuresti nu mai putem sta eu nu o sa primesc indemnizatia pentru ca am avut intreruperi in timpul anului mi-am schimbat serviciul.
Atunci ce o sa facem stam pe capul alor nostrii?
Ely
20+cu
elybub spune:
Mamanati in legatura cu urticaria mi-a fost foarte greu mi-a dat medicul meu sa iau cand nu mai suport clarintine sirop pt copii am luat de 2 ori toata sarcina cand nu mai rezistam.
M-am dat in rest cu tinctura si pudra mentolata si am suportat asa, plangeam de mancarime.
In rest nu am luat nimik.
Acum am 5 luni si sunt bine urticaria apare dar nu ma mai mananca chiar asa si apare mai putina, o pot suporta.
Ely
20+cu
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elybub Va multumesc din suflet pwnteu sfaturi. Se pare ca ma iubeste, dar nu vrea sa munceasca, eu una nu stiu cum sa il mai conving ca nu e bine ce face. Oricum ideea este ca tot el se supara pe mama si pe mine pentru ca ii atragem atentia asupra faptului ca nu are servici si arunca telefonul ac e stresat. eu il inteleg dar in situatia de fata ar trebui sa isi caute oriunde nu sa faca fitze ca nu ii place serviciul cutare sau cutare. M-am impacat cu el l-am trezit intr-o dimineata la 6 sa se duca sa imi ia ciocolata ca nu mai puteam de pofta. Acum suntem la Constanta amandoi, el in vacanta - nu a muncit de 4 luni si eu...care chiar am muncit si m-am intretinut mai mult singura...si pe el. ( parintii nostrii stau in aceeasi scara acelasi bloc numai ca ei la 1 si noi la 2 )ideea e ca mi se facuse asa tare pofta de ciocolata ca nu mai rezistam, afara era ghetus nu puteam sa ies, iar mama nu vroia sa se duca ca abia se trezise... L-am sunat si a venit cu ciocolata de atunci a stat numai la noi... Ce sa mai zic? Imi era si dor de el nu il vazusem de 5 zile, ne-am dat seama ca inka ne mai iubim si ca nu putem sa stam nici despartiti, cu alte cuvinte trebuie sa mai cedam ca sa fie bine. Ideea este ca mi-a spus ca se simtea stresat de mine si de mama si ca nu mai suporta. Acum eu nu i-am mai spus nimik de servici insa el doarme foarte mult (exagereaza) si nu vrea sa ii mai spun nimic despre problemele astea. ok dar problema se mai pune si altfel. Eu azi ma duc la noul meu medic din Constanta imi trebuie 2 milioane la concultatie, apoi trebuie sa fac 4D ul in total 6 milioane, mie din salariu mi-au mai ramas dar nu ajung. El mi-a spus ca nu are bani si ca nici ai lui nu au bani...Mai mult, soacra-mea mi-a spus ca ce atata doctor si analize! Ca ea s-a dus la 6 luni la medic! Eu sunt de acord ca eu sa nu ii mai zic nimik dar cu ce mergem la medic si cu ce crestem copilul daca el mereu o sa zica ca nu are bani? Eu din martie intru in prenatal apoi o sa trebuiasca sa ne mutam la ai mei pentru ca la Bucuresti nu mai putem sta eu nu o sa primesc indemnizatia pentru ca am avut intreruperi in timpul anului mi-am schimbat serviciul. Atunci ce o sa facem stam pe capul alor nostrii? Ely 20+cu![]() |
Ely cam nasoala situatia voastra. Daca nu se responsabilizeaza, nu vreau sa fiu rea, ci doar realista, pentru ca din pacate am crescut cu un tata precum sotul tau, nu va fi bine deloc, mai ales pentru copil, va creste intr-un mediu foarte nasol si cu urmari nu din cele mai placute. Azi arunca telefonul, maine te bate, poimaine cine stie ce se mai intampla. Copilul schimba viata cuplului la 180 de grade. Va doresc din suflet, sa va dea Dumnezeu intelepciune si sa fiti o familie frumoasa si echilibrata pentru copilul ce va veni.
Sabina
22+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
Arturicii sunteti foarte frumosi, desprinsi din basm. Spunem si noi "casa de piatra" tinerilor insuratei.
Sabina
22+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
tigruta spune:
Buna dimineata burtici..hop si eu cu cafeaua..
weekend-ul asta am lenevit dar astazi ne punem pe treaba..curatenie cat se poate..noi nu facem bradut pt ca pe 24 plecam la ai mei acasa..reuniune de familie..e asa frumos, abia astept sa-i revad pe toti..
Arturici poza de pictorial ce mai..superba si voi de asemenea..
Ely va doresc numai bine..sa dea Dumnezeu sa se rezolve problemele.
O zi cat mai frumoasa sa aveti..
elena
14+
NicoletaB spune:
Laura- ne-am facut curaj cu masina, caci, deh sambata am luat cauciucuri de iarna (numai pe fata-chestie de buget) si sotul era tare bucuros caci se simte diferenta.
zapada e data pe marile artere, asa ca ne-am descurcat.
Dupa amiaza ma duc cu RATB-ul.
12+
r_ocsy spune:
Neata burtici !
Raportez ca o parte din cumparaturi sunt facute ... au mai ramas doar cadoul pentru parintii mei. M-am scapat de grija cu cadourile, aseara eram rupta de oboseala, am dormit ca un prunc ( exceptand excursiile la toaleta ).
Frigul nu ma deranjeaza deoarece imi scot nasul afara doar daca este nevoie, la cumparaturi am fost cu masina ... deci nu prea l-am simtit. Mai am 3 zile de servici si cel mai probabli voi lua un taxi ca mi-e foarte groaza de transportul in comun datorita oamenilor bolnavi.
Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare din intregul an, imi place atmosfera la nebunie ... lumini, brad , cadouri , papa bun , oameni fericiti
.
Bradul il vom face pe 23 sau 24 , sa vad cand il primim
iar acasa la parintii mei mergem in 25 dimineata ( mai lejer traficul).
Am pus poze cu noul meu look ... v-am promis ca va arat schimbarea
!
Ely:: eu zic ca primul pas l-ati facut si v-ati impacat, acum mai aveti de rezolvat restul problemei. Va doresc succes !
Ma duc sa fac un pic de ordine prin camera ca apoi am re mers la servici. Va pup si va doresc spor la treburi si la cumparaturi !pa
R_ocsy
17 +
mommy_to_be spune:
Ziua buna, burtici fericite!
Oare sunt singura care are in cap numai globulete, beteala, cozonaci, piftie si colinde?
De vinerea trecuta pana aseara, adica de vreo 10 zile, am fost intr-o goana nebuna dupa cadouri, in fiecare zi... Cred ca am cam exagerat cu umblatul si statul in picioare, ca la final de zi de umblatura ma doare putin burtica. Ideea e ca pe langa traditionalele cadouri de Craciun, noi mai avem si sarbatoriti in perioada asta. Mama si bunica pe 25 Decembrie, iar apoi soacra si sotul pe 31. Si cum noi suntem "the Christmas people" in familie, nu uitam niciodata pe nimeni din listuta. Vom pleca acasa pe 24 si cum vom ajunge in Ajun, sotul vrea sa-si faca aparitia in costum de Mos, cu sacul de cadori in spate
Partea buna e ca am ajuns aseara la partea cu impachetatul si etichetatul cadourilor, deci nu mai am de umblat...
V-am zis eu ca numai asta am in cap...![]()
La 2 jumate mergem sa ne intalnim cu doctora, sa vedem cum mai e Maya. Aseara am avut eveniment in familie!! A simtit-o si Andreas pe fata lui. Cred ca a stat jumate de ora cu mana pe burtica, poate poate
Maya a fost discreta, insa s-a facut simtita pana la urma.
Mary, abia astept sa te vad "asezonata"
sunt sigura ca iti sta foarte bine!!! Sa-ti fie de bine petrecutul! E bine ca te-ai simtit bine si nu ai obosit.
Arturica, normal ca m-ai dat pe spate si de aceasta data... ma asteptam eu sa vad ceva mai deosebit la tine. Parca erati desprinsi din poveste! M-am uitat si la celelalte poze cu baieteii tai si sunt minunati!!! Trebuie sa fii tare mandra de ei. A... Casa de piatra tinerilor insuratei.
Nati, imi inchipui ca e foarte frig la voi... din cate imi zicea si mama si acasa, la Radauti, sunt -22 de grade... Sa speram ca o sa se mai incalzeasca putin vremea.
Ely, imi pare bine ca v-ati impacat si esti mai linuistita acum de Craciun. Insa daca vei vedea ca el continua sa fie la fel de iresponsabil ce vei face? Nu vreau sa cobesc sau sa pun raul in fata, insa daca nu se schimba te-ai gandit ce vei face? Poti sa intreti 2 copii singura? Sper din suflet sa vii numai cu vesti bune!!! Dumnezeu sa-i lumineze mintea acum, de Craciun, si sa isi dea seama ce responsabilitate imensa are acum, ca parinte.
Sabina, te invidiez cu bradul. Pe tine, si pe celelalte fete care il impodobiti. Noi plecand de acasa pe 24 si intorcandu-ne abia pe 4, nu mai facem brad, iar la mama il vom gasi deja facut... oricum, spor mult si placere cat incape in impodobirea lui!![]()
Rocsy, chiar ca ai facut o schimbare radicala. Iti vine foarte bine blondul
e prima oara? sau ai mai fost blonda?
Fetelor, eu va multumesc de incurajari si aprecieri... M-am hotarat sa nu ma mai plang atata de aspectul meu fizic, ca pana la urma sunt insarcinata si trasa prin inel nu am cum sa fiu... Atata ca vineri dimineata a fost prima oara cand m-am vazut si eu in fotografii, si am ramas putin socata... Oricum, sanatoase sa fim, noi si puiutii nostri, ca de slabit 'om slabi noi dupa.
Va pup buticute
Sa aveti o zi superba
Mira
fericita 18+cu
Maya Alexandra
minunea mea