Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *29*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
2. Ati vazut pe undeva bentite din alea cu fundite care se pun in cap la bebeii fetite?

am vazut in Carrefour la brandul Violet unde de altfel sunt niste hainute foarte frumusele pentru fetite

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

.....e si chestia ca i-au facut doua in aceeasi zi. o fi mai snesibil.

mi-a picat fisa .....sigur e sensibil piski....cine stie ce suflet de poet tii in brate si nu stii ....care sa o mosteasca pe mami ca doar am vazut eu ca scrii pe blog despre dragostea ta.
si eu il intreb daca ma iubeste si el imi suge umarul sau mai stiu eu ce si consider ca a spus DA

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

mda...sensibilos copchil am facut. are cui sa-i semen...poet, muzician, ceva o fi ajungand si el. eu as prefera ceva unde sa stea pe acasa, nu sa umble brambura prin discoteci.

oh, ce dragut, suge umarul. sa stii ca ala e semn de da. nu stiu de ce, am io impresia, dupa cat il cetesc din poze, ca e tare calm Davidosu'. i uite cum te iubeste. pai ce semn de afectiune mai mare decat sa te umple de balute.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

scleroza e in floare mi-am amintit ca intreba parca Cristina sau nu stiu cine de ciclu si de dureri....Pai eu maine sau poimaine termin a doua folie si nu mi-a mai venit nimic...decat atunci la inceput.
Dar am si eu o durere usoara de burta exact ca atunci cand stiam precis ca imi vine ciclul....dar acum nu mai stiu nimic precis, sunt total confuza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

si ma tin de dimineata sa ma extaziez si eu dar tot uit....da surpriza placuta a a aparitiei doamnei Adimerceds pe care o imbratisam cu mare drag

bine ca mi-au adus aminte. Adi ce copii minunati ai tu, mami mami. sa stii ca am notat. pe al doilea, il invat sa doarma singur ca in cazul de fata, uneori ma adoarme Aidan pe mine. sa zicem ca la al doilea, nu o sa mai fiu asa de usor de impresionat.

si mai voiam sa o admir oficial pe Claudia si sa-i spun ca Isabella a fost o frumoasa si o eleganta si poza in care e mami cu fetele, e super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ioanna, multumesc mult! Off, daca stiam, ieri am fost in Carrefour Orhideea!
Lucia, eu intrebam de ciclu! Vad ca si la tine e ca si la mine, fara ciclu, dar cu durerile de rigoare!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Maria vaccinul acela cu diftero-tetano-pertusis l-am facut si noi ieri...termperatura nu i-a crescut, dar este mai agitata...nu plange, dar se vaita/geme..plus ca doarme cam mult (astazi de 2 ori m-am asezat cu sanul langa nasul ei..sa nu rabde fata de foame..si mititica, nici nu a deschis ochisorii..doar gurita! si tzoc, tzoc! este normal ce se intampla si la cretz si la ana..numa' sa nu-i tina mult!
Monikus tinem pumnii pentru o noapte linistita! mi-a placut de tine cu sotul frumos! asa, mami! ca doar stii ce ai acasa!
Noapte buna Selen!
Ioanna multumim de pontul cu benita pt fetite; si noua ne trebuie! nu ca am avea ce tine cu ea..adica nu-i stres prea mare, ca parul nu ne intra in ochi...apropo, noua a inceput sa ne cada pe la spate..si putinul de-l aveam...are ana noastra o zona rotunjoara de alopecie la ceafa..mama, mama!

eu stiti ce abia astept?! (buna exprimarea)...abia astept sa-mi cuprinda gatul cu manutele si sa-si lipeasca fatzuca de obrajii mei..ufff, vine si vremea asta!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ioanna multumim de pontul cu benita pt fetite; si noua ne trebuie! nu ca am avea ce tine cu ea..adica nu-i stres prea mare, ca parul nu ne intra in ochi...apropo, noua a inceput sa ne cada pe la spate..si putinul de-l aveam...are ana noastra o zona rotunjoara de alopecie la ceafa..mama, mama!

. ai fost tare. si aidan are pletuta la spate (e ala de s-a nascut cu el) si chelios in rest. eu abia astept sa-i cada ala de la spate, sa nu mai arate ca un mosulet, cu chelie pe 3 sferturi de cap. sa nu exagerez, a inceput sa-i creasca parul pe restul capului, dar e mic in comparatie cu pleata de la spate.

stiu ce zici cu manutele dupa gat. ce-mi place in ultima vreme de cand dorm cu el e ca ajunge cumva oblic, si-si tine mana sub barba mea si capul panga funtea mea si picioarele inspre perete. de fiecare data il pun drept, si mereu ajunge cu nasul lipit de fata mea. mor de dragul lui cand face asa. iar cand ii e foame, imi suge umarul in somn...si atunci stiu ca nu e de glumit, e lihnit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:

eu stiti ce abia astept?! (buna exprimarea)...abia astept sa-mi cuprinda gatul cu manutele si sa-si lipeasca fatzuca de obrajii mei..ufff, vine si vremea asta!

Mi-a placut tare ce ai scris. Vreau si eu.
Multumesc ca imi tii pumnii.

Luto, am vazut si eu pe Davidutzu. Se vede ca e baiatul mamei si tare dragastos e.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui in trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

experta de mama, adica bunica lui davidelu m-a invatat cand il iau in brate acum sa-i pun eu manutele una intr-o parte a gatului si una intr-o parte ...ca se va obisnui asa....ca el in mod normal le tine in fata. Si deja mi-a intrat in obisnuinta, cum il iau sa-l pupacesc cum pac pac ii pun manutele pe pozitii...si si le tine acolo
Din pozitia asta ma suge de umar iar eu ma topesc toata
Drum bun iti doresc Dana si mosul sa fi trecut pe la bunici cu daruri multe si frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Vaaai, Dana, eu tocmai ce am experimentat pentru a mia oara un astfel de sentiment. Dupa ce m-a suparat rau de tot in seara asta, Andrei a venit la mine, m-a luat in brate, m-a mangaiat cu manutele lui micute pe obraji si cu privirea fix in ochii mei mi-a zis un "maaaaaaaami", asa, dulce si alintat!!!! SI pe urma si-a pus capusorul pe umarul meu si nu imi mai dadea drumul din brate! Cum sa mai fiu suparata pe el!!!???

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput