Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *29*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Vaaai, Dana, eu tocmai ce am experimentat pentru a mia oara un astfel de sentiment. Dupa ce m-a suparat rau de tot in seara asta, Andrei a venit la mine, m-a luat in brate, m-a mangaiat cu manutele lui micute pe obraji si cu privirea fix in ochii mei mi-a zis un "maaaaaaaami", asa, dulce si alintat!!!! SI pe urma si-a pus capusorul pe umarul meu si nu imi mai dadea drumul din brate! Cum sa mai fiu suparata pe el!!!???

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

ca mi-am amintit ce priceput e el dragutul in ale calculatoarelor....inginer il face mama, asa-i ?

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hehe, inginer sau sofer, ca masinile si calculatorul sunt marile lui iubiri! Fix ca tasu!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

cristina, dana ma bucur ca am fost de folos!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

acum am reusit sa vad si eu pozele cu mesterul Andrei! ce treaba serioasa are el acolo! vorba Luciei, inginer il faceti
si te inteleg Cristina ca nu-i rezisti dragalaseniei lui...este adorabil, bun de pupacit toata ziua! la fel si zana cea mica!

deci asa ma inveti tu Luci?! pai lasa ca o pune si dana pe mandra cu manutele de-o parte si de alta a gatului..sa invete de timpuriu cum se face! (eu cand o luam in brate, la raga sau la dragalit, tot pe-un umar o puneam)

si Maria cu Piski..ce frumos dorm ei!

noi ne pregatim de masaj si baita..poate va mai gasesc prin zona dupa

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Cristina iti sta foarte frumos asa!

JD bine ai venit, ai un un baietel superb iar tu pari o mamica mult mai tanara de 32!
Mi-a placut foarte tare supriza!

Aida..felicitari!! Sa va dea cat mai putina bataie de cap dintisorul!
Bancurile ca intotdeauna la inaltime!

Monikus e dulce foc flacaul tau! Si ce perisor are!!! Iar tu arati foarte bine! Si da Luto are dreptate.....flacaul seamana cu tati...e exceptie la odiseea si asa in general....credeam ca sunt doar zvonuri, fetele cu tati si baieti cu mamele dar m-am convins aici la odisee, cu dovleceii nostri..

Luci, ca de obicei extrem de sincera si la obiect! Davidelul e un scump..cum sta el asa cuminte la tati!

Revin cu inca o exceptie...Emma Cristinei ii seamna leit! O dulceata! am vazut betinte la obaibi in cora..

Dana si eu visez cum sa o ma prinda ea de fiecare data cand o iau in brate! A inceput timid asa...acum tine mana pe mana mea...studiaza tricoul...mai baga capul in piept..se cuibareste asa...mor..o sa aplic metoda Luciei...

Selen ma bucur ca sunteti bine....m-am gandit la voi cu zapezile astea si cu autostrada inchisa

eu am intrat doar acum si ma bucur sincer ca nu ati scris prea mult..pentru ca de dimineata mi a fost tare rau..ametelea...slabiciune groaznic...cred ca de la oboseala...azi noapte a picat abia la 5...a tras un somn bun intre 12 si 2 se mai trezeste ....plangad sau strangandu si piciorusele si daca nu suntem pe faza sa o leganam un pic se trezeste de tot...apoi la 3 vroia papa la fel si la 4 30 dupa inca o jumade ora de somn..
nu stiu unde gresesc si ce sa fac ca incerc ziua sa o tin treaza dar e imposibil ca adorme pana in pranz imediat dupa ce papa....dupamiaza doarme mai putin dar daca nu prinde picul acela plange..

ce e ciudat dar nu stiu cat de tare sa ma ingrijorez e ca a facut foarte rar placintele...in ultima saptamana la 3 zile...in carte scrie ca daca nu se screme, doare burta...etc..sa nu fac nimic ca e semn ca laptele si-a schimbat consistenta e mai gras..etc..

off..imi e teama cand vine seara..ca cine stie cat stam sa adormim!

va pupam cu drag

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cristina, la Medlife se pot face gauri.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

experta de mama, adica bunica lui davidelu m-a invatat cand il iau in brate acum sa-i pun eu manutele una intr-o parte a gatului si una intr-o parte ...ca se va obisnui asa....ca el in mod normal le tine in fata. Si deja mi-a intrat in obisnuinta, cum il iau sa-l pupacesc cum pac pac ii pun manutele pe pozitii...si si le tine acolo

si io fac la fel.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

croco continua studiul si vei descoperi ce nu-i place papusicii. Nu cred ca numai faptul ca stau treji ziua ii face sa doarma bine noaptea. Conteaza cred si cat de mult papa seara dupa baita, conteaza cat sta in apa ca si asta ii oboseste, daca elimina bine toate gazele ....Asta iti spun asa din ce am observat eu.
Incearca asa cum zicea si Moni sa te tii de program si vei reusi. Va sti ca la o anumita ora se intampla ceva anume: baita, plimbarica.....Si speram sa invete ca pe la 11 noaptea trebuie sa faca nani bun
Succes mult, stiu sigur ca vei reusi.

Mergi la inceput

Croco, da, cu programul asa e! Dupa ce am urmat sfatul Duamnei Luto si i-am facut programel, e mai ok. Stie cand e ora de baita, apoi papica si somn. Si de 2 ori s-a intamplat din diverse motive sa intarzii si a devenit f agitata.
So, rutina e baza. Bafta!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Croco, am inteles ca la copilasii alaptati nu e regula cu kk. Pot face si de cateva ori pe zi si la cateva zile. VErifica-i burtica, poate e balonata.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput