Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *29*
Raspunsuri - Pagina 18
MangaGirl spune:
cristina ieri a fost subfebril 37.4 dar azi nu. locul nu e inflamat.
dana i-am facut unul pentru: difterie, tetanos si tuse magareasca si in celalat picior i-a facut cel pt pneumococ. si acolo scrie ca ala doare local si ambele po da stari cu febra si proasta dispozitie. pana acum nu a mai facut niciodata asa. plus ca adoarme des si putin. se trezeste, isi studiaza pumnul stang si dupa 2-3 minute incepe sa urle. oricum azi ii fac toate voile ca trebuie sa stea foarte linistit. sper sa-i treaca. cred ca a facut o usoara reactie la vaccinuri.
ce frumos ca plecati la bunici. suna extraordinar ce spui tu acolo. si mie mi-ar placea asa vreov 7 zile la mama acasa. 
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Dana15 spune:
Cristina draga mea
..
maine plecam!! la parintii lui grig..si avem net acolo!
speram sa ajungem cu bine ca este o zapada la noi...o nebunie!
daca totul este ok cu Ana pana la BN (cam 3 ore cu masina..condus fara stres), ne vom incumeta sa mergem apoi si la parintii mei, in oltenia..doua saptamani o tinem in plimbari! si bunicii ne vor rasfata din plin![]()

inca nu am vazut pozele cu andrei..merge destul de greu calcul meu![]()
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
cristina_ana spune:
Dana, ce dragut e Grig, cum s-a ingrijorat el pentru fetita lui scumpa!
Deci maine plecati, super, o sa fii o rasfatata si sigur o sa va simtiti bine!
Am si eu doua intrebari pentru fetele din Bucuresti:
1. Unde ati facut voi gauri in urechi la bebeii fetite? Eu nu i-am facut la nastere ca nu aveam cerceii cumparati si as vrea sa ma duc undeva zilele astea sa-i pun si eu cercelusi, sa fie (si) mai frumoasa!
2. Ati vazut pe undeva bentite din alea cu fundite care se pun in cap la bebeii fetite?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
monikus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
si io tot speranta asta o trag pentru Piski. imi place cum iti sta roscata. ![]() MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() Asteptandu-l pe Mos Craciun...![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Multumesc. Esti tare draguta. Lasa ca sigur sunt facuti de noi si tot mamosi vor fi.

Dana, nu am cum sa ma supar. De ce sa ma supar ca doar am un sot frumos si ma bucur ca seamana cu el. Are el barbia si gurita mea si poate ochii albastri. Oricum, nu e loc de suparare aici.
O sa fie bine la botez la voi. O sa va amuzati de ce va face micuta.

Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui
in trei
monikus spune:
Cristina_ana multumim frumos pt complimente. Stai linistita ca nu pot sa te bag pe forum, poate face2face.
Dar eu zic ca nu e cazul ca tu ai numai vorbe frumoase despre noi si de aia te pupam toti. 
Danapupam frumusica sa treaca. Noi facem maine sau luni vaccinul. Imi e si frica sa-l duc la dr. El si asa e plangacios si agitat dar cu vaccinul asta imi e si mai frica acum.
Bine ca maine seara vine mama sa stea cu noi. Azi e randul meu. Sper sa inchid si eu ochii macar o ora. Sa imi tineti pumnii ca sigur am nevoie.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui
in trei 
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana santorini si ioana si lui davidelu ii trosnea un umar dar vad ca i-a trecut. Acum ii trosneste un genunchi dar pe cine sa intreb ? ca bag mana-n foc ca e normal In tara asta daca nu o ai pe mama natura de partea ta...ai cam pus-o...ca mai toate sunt lasate la mana ei.... Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
bun asa

Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS
selen80 spune:
Monikus sper sa treaca si perioada asta grea, uite ca ai asteptat atat sa se termine raul din sarcina, si dai in altele....dar poate va mai fac socrii cadou vreo vacanta, dupa ce creste Rares, sa va mai recuperati si voi ![]()
uf, trimit ca a venit Edi si ma goneste sigur de la laptop...mai ramane si pe maine de recuperat...noapte buna!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
MangaGirl spune:
monikus tinem pumnii. nici pe mine nu ma deranjeaza ca seaman cu Sergiu. mama imi spune ca seamana cu mine cand eram mica atunci cand doarme. cred ca de la nas in jos s-a aruncat la mine in familie. cat depsre mamosenie, Sergiu rade cand ma aude ce-i spun lui Piski. am luat exemplul unei prietene si in joaca ii spun ca va veni momentul cand va trebui sa-mi spuna: "mami, te iubesc. esti lumina ochilor mei." si m-am gandit sa incep educatia de timpuriu, ca sa se prinda.
vom ajunge si noi ca prietena mea din bucuresti care-mi spunea acum vreo luna ca e bine ca e iar insarcinata, ca sunt atat de disperati dupa baietelul lor. asa ca la sfarsitul lui aprilie, Mircea va avea o surioara si ei isi vor imparti iubirea pentru amandoi. 

Dana, Piski vine de la piscuite. bunica mea draguta, uneori zice piscuiti in loc de biscuiti. ii plac ei tare mult si cand i-am spus lui Sergiu s-a amuzat teribil. si a inceput sa-i spuna lui Aidan piski sau pelski. cum nimereste.
Ana e bine dupa vaccin. nici un semn de suparare? eu cred ca la Aidan e si chestia ca i-au facut doua in aceeasi zi. o fi mai snesibil.![]()
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
lutoniana spune:
noapte buna Selenico
cam incet te-ai miscat cu recuperararle dar hai...trecemcu vederea de data asta...ca doar "esti cu copil mic" 

obelixa noastra are musafiri si acum am si uitat daca e fata care gateste sau fata care spala vasele.....daca e cea care gateste bunatati sa nu ne spui Iuliko, auzi ? Minte-ma si zi si tu ca a pierdut trenul sau ca a uitat toate retetele 

si ma tin de dimineata sa ma extaziez si eu dar tot uit....da surpriza placuta a a aparitiei doamnei Adimerceds pe care o imbratisam cu mare drag
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl .....e si chestia ca i-au facut doua in aceeasi zi. o fi mai snesibil. |
mi-a picat fisa .....sigur e sensibil piski....cine stie ce suflet de poet tii in brate si nu stii
....care sa o mosteasca pe mami ca doar am vazut eu ca scrii pe blog si eu il intreb daca ma iubeste si el imi suge umarul sau mai stiu eu ce si consider ca a spus DA
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul