Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *29*
Raspunsuri - Pagina 17
Dana15 spune:
ioi!!! ce dragut ii Davidelul!!!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Toata lumea zice ca seamana tare cu sotul. Eu nu pot decat sa fiu de acord cu ce se zice. Sper insa sa ii ramana ochii albastri ca sa aiba si ceva de la mine. |
si io tot speranta asta o trag pentru Piski.
imi place cum iti sta roscata.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Dana15 spune:
Monikus, mami, sigur ii si al tau puiul! sper sa nu te superi (am avut o amica ce a facut depresie ca toata lumea ii spunea ca fetita seamana numai cu tatal)..imi dau seama ca este un pic frustrant sa ti se tot spuna asta (pe doua pagini de forum...mai mult de jumatate din fete au zis asta
)..dar nu ma pot abtine! seamana izbitor!
lasa, o sa aiba ochii tai frumosi!
noi ..mai la primavara botezam minunea..o vrem putin mai maricica, mai activa (sa-i traga paharul cu vin din mana preotului..pai nu??!!![]()
![]()
hai ca revin..merg sa-i dau papica
lutoniana spune:
dana ce face Anuca ai zis ca ne povestesti?
manga s-a linistit Piski ?
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
MangaGirl spune:
roxxy ce ma bucur ca te descurci cu puii. deci se poate. io imi fac curaj, ca ma gandesc ca tare-i greu cu doi.
si lui Aidan ii pocnesc incheieturile, dar eu ma gandesc la ce mi-a spus Luci o data, ca o sa treaca. asta i-au spus si ei la doctor.
si cu asta, m-am linistit ca nu numai al meu face din astea. ![]()
![]()
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana dana ce face Anuca ai zis ca ne povestesti? manga s-a linistit Piski ? Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
are momente cand doarme. acum 10 minute dormea la mine in brate. acum s-a trezit. sa vedem cat il tine. a plans toata ziua.

cristina_ana spune:
Hello!!!!!!
Eu era sa fac azi accident, am plecat cu masina si nu stiu cum am nimerit eu taman o bucatitca de gheata si mi-a patinat masina, s-a dus un pic pe contrasens si era sa intru intr-unul. Am pus frana brusc si am rotit volanul in partea cealalta si am scapat, dar pe urma am condus tremurand cu tot corpul. Numai eu puteam sa patesc asa ceva, cred ca am cobit zilele trecute!
Monikus, nici eu nu te-am recunoscut din prima! Foarte frumos iti sta roscata, si mi-a placut ca ti-ai intins parul, superb!!! SI bebe Rares e un dragut si pare asa de cumintel!
(sa nu ma iei la bataie).
Mai fetelor, parul meu e destul de rar si subtire si imi cade, exact cum v-am zis. Dar in poze il pusesem pe bigudiuri si de-asta pare mai cu volum. Na, am zis si eu sa nu ma vedeti in stare naturala ca va speriati. Vreti sa va pun o poza sa vedeti cum arat azi?
Acuma hai sa nu exagerez, nu il am chiar asa de rar, adica 3 fire, dar nici ca al Selenicai sau Clauciei nu e.
Si apropo de aranjatul rapid, eu am bigudiuri electrice. Sunt cel mai minunat lucru de infrumusetare existent!
Pentru cele care vreti par ondulat vi le recomand din toata inima. Se pun intr-un aparat, se incalzesc in priza 2 minute si pe urma sa sta cu ele in cap pana se racesc, in jumatate de ora aveti un par superb, ca iesite de la coafor! Pusul in cap imi ia doar cateva minute.
Lucia, super pozica, dar sa ii multumeasca sotul celui de sus ca Davidutul nu e pasioant de calculator
. Andrei al meu de mic facuse pasiune pentru asa ceva. Ia uite ce pasionat e de tot ce tine de calculator, a innebunit sotul cand l-a vazut cu ce se joaca:
http://entertainment.webshots.com/album/575950310MJrDAn
Monica, zi-ne repede reteta de negrese ca mor aici de pofta!
Manga, dar de unde stii ca Aidan plange de la vaccin? Nu e normal. Cum arata locul cu injectia? Sper ca nu s-a inflamat! Alt motiv sa planga din cauza vaccinului nu cred sa fie. Febra are?
Adimercedes, ma bucur ca ai mai scris. Imi place mult de copilasii tai, ca sunt cumintei si isi iubesc mamica si nu o supara!
Acelasi lucru vreau sai-l spun si lui Roxy! Super copilasi ai!!! Pozici noi mai ai? Ma bucur ca sotul si-a gasit servici! Ai vazut ca toate s-au rezolvat pana la urma?
Monique, mi-au placut mult si pozele tale! AI doua fetite frumoase foc si elegante!!! Foarte frumoase hainutele!! SI tu arati incredibil!!! Zau ca zici ca esti sora lor mai mare!!! Sigur nu ne minti, chiar esti mamica lor?![]()
Selene, si eu am fost ieri cu Emma la control de sold, ca ma speriase pediatra. Nu are fetita mea nimic!
Ma bucur ca si tu te-ai linistit si ca Ebrusca pe langa faptul ca e o superfrumoasa mai este si sanatoasa!
Santorini, neaparat mai intraba un alt medic. Nici eu nu cred ca e normal sa-i dai 5 picaturi de vigantol. Fetelor, e adevarat ca nu se mai gaseste? Eu nu am cautat, dar daca e adevarat, ce ne facem?
Dana, tu parca spuneai ca pleci la parinti azi? Sau e vorba de joia viitoare, ca nu mai tin minte! Acolo ai internet? Ca o sa imi fie dor de tine, stii ca eu te iubesc rau de tot!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
Dana15 spune:
alarma falsa![]()
Ieri am facut si noi vaccinelul (Infarix hexa)
...eu o tineam de piciorus, grig facea sshh la ureche..ma mir ca a avut loc asistenta de noi
; a plans mititica la intepatura dar apoi, cand am pus-o in wrap, s-a linistit; cu lungimea si greutatea suntem in grafic!
cand am ajuns acasa, grig s-a pus pe pat cu capul in palme si a gandit cu voce tare "ufff..ca tare m-am stesat pt vaccinul asta"..m-a impresionat! nu este genul care sa-si arate usor taririle;
azi noapte, ana s-a tot vaitat in somn..tinea ochisorii inchisi si gemea; offf, scumpa draga!
maria m-am gadit la tine, saracuta si la Piski (imi place cum ii spui
)..ce ati mai patimit! voi ce vaccin ati facut ieri? (scuza-ma, poate ai spus si eu am trecut prea repede peste)
maine plecam la bunici, la BN..sincer, abia astept!!! nu vreau sa ma compatimiti, nici gand! dar zic si eu asa..ca m-am saturat de cei 23 m patrati! (cu bucatarie si balcon
) ca nu vreau sa mai vad uscator de rufe in camera in care dormim!! si ca pentru 7 zile o sa stam intr-o casa cu bucatarie spatioasa, cu living si ne cazeaza in camera cu cel mai mare pat!!!
si o sa avem curte in care sa iesim zilnic! si catei si pisici!! o nebunie! si facem bradul!!! facem si om de zapada!!!
cred ca nu-i greu sa va dati seama in ce stare de incantare copilareasca ma aflu![]()
MangaGirl spune:
ce tare filmul cu soricelul. si cel cu tatal care vrea sa-si adoarma copilul. super. ![]()
![]()
![]()
Piski vorbeste cu mana lui stanga si apoi incepe sa urle din senin. acum face la fel. strage degetul mare si aratator si isi alungeste buzele si scoate un varf de limba. e foarte concentrat. ups, a inceput sa urle iar.

cristina_ana spune:
Stiam eu ca am uitat ceva foarte important: Aiduca, felicitari pentru primul dintisor de la dovlecei!!! E un scump Erik, asa de zambaret si razacios, zici ca e baietelul tau!![]()
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL