Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *29*
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui santorini Ioana pai si eu i-am dat tot asa 10 zile cate cinci ml de calciu. Si acum vine tipa si-mi zice ca ea crede ca inca are lipsa de calciu si probabil nu il absoarbe organismul cum trebuie si de aia sa-i dau cinci picaturi de Vigantol. Dar mie mi se pare fff mult si acum nu stiu ce sa fac! |
si mie mi se pare mult. nu stiu ce sa zic. mai intreaba un medic. dar carenta asta de calciu cred ca ar trebui depistata in urma unei analize nu asa la ochi. zic si eu!
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS
MangaGirl spune:
hello
de azi dim va tot citesc, dar nu e chip sa raspund. palnge non stop de la vaccinul ala. e asa nefericit saracutul, nu stiu ce sa-i mai fac sa-l consolez. imi adoarme cate zece, 15 minute si apoi se trezeste urland. am mancat azi fulgi la micul dejun si atat ca nu am cum sa merg sa-mi fac nimik, iar Sergiu nu e acasa.
intr-o alta ordine de idei, JD bine ai venit. Finn al tau e un scumpel si l-am admirat in costumatia de pantera.
Aida ioi ce copil frumos aveti si ce zambior s acum are si zimtisori. mi-a placut discutia lui baloasa cu jucaria de la nasi. un scump, nu mai pot dupa el. 
Monikus sa-ti fie de bine botezul. Tu arati minunat, iar Rares e un dragut si un dulce. seamana foate bine cu sotul. tortul si ornamentul de la lumanare arata super.
Monica arunca si la mine vreo cateva negrese, ca tare-mi plac. azi numai la tine m-am gandit cand il vedeam pe al meu cat e de marait dupa vaccin. si la Iulika. ea a dus un marait si a adus un copil fericit. iaca, al meu nu face asa, din pacate. sper sa-i treaca pana maine ca mi-e mila tare de el.
santorini eu stiam ca vitamina D3 (vigantol) se da in timp ce-i dai Ca, in cele 10 zile, tocmai pentru a facilita absorbtia. cu ocazia asta i-am spus si mamei sa-mi trimita cateva fiole de Ca gluconic si vitmanina C si Vigantol sa-i fac si eu o cura de 10 zile acum si una in februarie. am ineles ca au scumpit foarte mult Ca gluconic in farmacii. dintr-o data. si eu stiam tot de 2 picaturi de Vigantol.
Aida mam hotarat sa-i dau prafurile de fenobarbital dupa ce0i trece maraiala. nu mai stau asa, ca0mi sta norocul.
poze instantanee nici eu nu am...doar Sergiu e pe faza la mule chestii, dar la ata cu pozele, nu. el are mai multe cu el decat eu. 
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
monikus spune:
| citat din mesajul lui santorini Ioana pai si eu i-am dat tot asa 10 zile cate cinci ml de calciu. Si acum vine tipa si-mi zice ca ea crede ca inca are lipsa de calciu si probabil nu il absoarbe organismul cum trebuie si de aia sa-i dau cinci picaturi de Vigantol. Dar mie mi se pare fff mult si acum nu stiu ce sa fac! de Andrei-Alexandru BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
Santorini, Ioana,
.Santorini sa stii ca si mie mi se pare cam mult 5 picaturi de vigantol tinand cont ca in general se dau 2. Si apoi, cum adica probabil ca nu il absoarbe organismul. Nu se da tratament pe probabilitati. Eu i-as da doza din prospect dar acum depinde de tine. Tu stii cel mai bine cum stau lucrurile.

Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui
in trei
MangaGirl spune:
Selen ce ma bucur ca totul e bine cu Ebru. si interesant ce ai spus tu de premergatoare. nu ca m-am gandit sa-i iau, ca nu as avea unde sa-l mai tin.
luci 

ce scump e, Doamne. cum isi tine el piciorutele. m-am decis, cred ca seamana cu tati. abia astept sa-l vad.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Dana15 spune:
Seara buna dragelor
sunt la zi cu cititul, dar in urma rau cu raspunsurile
..si cred ca asa voi ramane din pacate...dar stiu ca sunteti bine voi si bebelacii, ceea ce este cel mai important
santorini 5 picaturi de Vigantol este mult, dar mult prea mult!!! o singura picatura contine necesarul zilnic pentru un bebe...nu stiu, mai intreaba si tu, mai citeste pe net...dar cum Dumnezeu si-a dat seama medicul acela ca nu asimileaza bine calciul Andrei?!??
Monikus felicitari pentru botezul puiului! arati minunat mami!
slabuta, eleganta..imi place cum iti sta roscata! din cand in cand simtim nevoia de o schimbare; sunteti o familie super!
iar puiul seamana incredibil de bine cu tatal! ma uitam ca inclusiv cararea de la freza o au pe aceeasi parte![]()

am vazut ca Selenica a ajuns cu bine acasa si ca vestile de la medic sunt foarte bune...ma bucur tare!
Bine ai venit Ioana din Cehia!
este tare dragut copilasul vostru!
Praga este atat de frumoasa pe cat se spune?!
Mi-a placut ceea ce a avut Lucia de spus despre alaptat
..sunt de acord si nimic mai mult! a fost tare faza cu morcovelul si puiul..adevar curat!
imediat ma bag sa vad pozicile cu Davidelul..le pastrez asa, ca pe desert
Cristina este faina culoarea parului..nu imi dau seama daca este mult diferita fata de ce ai avut tu inainte..dar, ia zi..radacinile le-a prins? si mie imi pare destul de des parul tau;
Aida super bancurile! si felicitari pentru primul "zimt"![]()
no bun, trimit asta si revin sa va mai spun despre noi
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
am uitat sa ii strang mana tovaraseste selenicai care a trecut prin "foc si para" ninsoare si polei si a ajuns cu bine acasa si cu Ebruska la subbrat sanatoasa tun 

Vezi ca a pus si JLo ochii pe a mica 

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
monikus spune:
Luto,
m-ai facut sa rad. Eu sunt tare mititica, am 1,53cm iar sotul e tare inalt, are 1,86cm. In consecinta se vede diferenta. Multumim pt aprecieri. Toata lumea zice ca seamana tare cu sotul. Eu nu pot decat sa fiu de acord cu ce se zice. Sper insa sa ii ramana ochii albastri ca sa aiba si ceva de la mine. ![]()
Manga, multumim pt aprecieri. Tortul a fost tare bun iar pt lumanare, e numai meritul nasicii. 
Monica, mami fericita de
POZE BOTEZ
in trei 
selen80 spune:
Ralucapaun minunata selectia cu pozele unguroaicei 
/
vai, cat de tari sunt Mimikosii!!! cat energie au, cum fac ei bicicleta ![]()
Cristina pai imi crescuse parul si deja nu se mai aranjeaza daca e mai lungutz...de data asta l-am tuns si mai scurt, ca sa nu mai trebuiasca sa ajung prea curand la coafor...ca nu se stie cand mai am ocazia....poze bineinteles ca n-am cu mine, o sa fac maine, dupa ce il si aranjez putin
ce simpatic e Andrei Patiseru' ! ![]()
Maria ce bine ca au iesit ok analizele lui Aidan! si tinem pumnii sa nu doara vaccinurile
Andrecluj imi pare rau ca au inceput colicii...iar cu laptele nu-ti face sange rau, daca nu se poate, nu se poate, asta e, macar stii ca ai facut tot posibilul..si astept cu nerabdare povestea ![]()
[b]Nela f frumos filmuletul, sigur o sa fie savurat de toti destinatarii ![]()
ce dulci sunt si baieteii lui [b]Kiki 
mama mama, cate poze am vazut azi!! de aia si recuperez asa greu, ca nu pot sa trec mai departe fara sa le vad
am terminat 27
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
monikus spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Monikus felicitari pentru botezul puiului! arati minunat mami! slabuta, eleganta..imi place cum iti sta roscata! din cand in cand simtim nevoia de o schimbare; sunteti o familie super! iar puiul seamana incredibil de bine cu tatal! ma uitam ca inclusiv cararea de la freza o au pe aceeasi parte![]() am vazut ca Selenica a ajuns cu bine acasa si ca vestile de la medic sunt foarte bune...ma bucur tare! Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God it's Christmas!![]() www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Multumim frumos pt complimente. Ai fost super tare cu cararea pe aceeasi parte. E sotul leit dar sigur e si al meu
Monica, mami fericita de
POZE BOTEZ
in trei
Roxxy80 spune:
Santorini, din cate stiu si eu nu se dau suplimente de calciu, fier etc dupa ureche. Se fac mai intai niste analize (in cazul in care au fost observate niste probleme). Iar 5 picaturi de Vigantol este o cantitate enorma (care se recomanda in cazul in se observa niste pb cu fontanela sau diverse semne de rahitism).

Andrei-Alexandru