Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *29*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Am reusit sa pun poze de la botezul celui mic la semnatura. Vizionare placuta celor care doresc sa ne vada.

Va pup.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui in trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

monikus, iti sta foarte foarte bine roscata. Arati minunat. Iar piticul e un deliciu . Auzi, nu erai blonda cand ne-am vazut ??
SA va traiasca micul crestin, sa fie sanatos si fericit

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Monikus, ce dragalas e puiul! Si tortul arata bine

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

monikus, iti sta foarte foarte bine roscata. Arati minunat. Iar piticul e un deliciu . Auzi, nu erai blonda cand ne-am vazut ??
SA va traiasca micul crestin, sa fie sanatos si fericit

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Multumim frumos pt aprecieri si pt urari. Asemenea si voua.

Si da. Eram blonda dar m-am vopsit exact inainte de botez ca sa fac si eu o schimbare si nu m-a mai recunoscut lumea la biserica .

Ralucapaun . Tortul a fost oferit de local dar l-am ales noi dintr-un catalog .

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui in trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

de doua ori!! pt Anna si Eva, care sunt doua dulceti de fete!

vazut si 3 bebelaci frumosi de peste ocean, printre care o soimita, pe care o iubeste tati mult de tot

ce finutza si dragalasa e si Ama

si o frumusete de Carina de ziua ei, o smecherica cu sarafan superb din denim ce-mi plac tabloasele alea cu mainile si talpitzele, cum le-ati facut??

Luci,Monica si eu sunt fotograful sef in familie, Edi nu vrea nici sa ma pozeze, nici sa se pozeze, exact ca Adi....noi avem in 3 doar la maternitate, cand ne-a facut sor-mea...si eu cand am vazut de ex pozele Danutzei cum dormea frumos cu Ana, ma gandeam ca eu n-o sa am ever asa ceva, ca eu tre sa insist sa ne pozeze, si atunci ies d-alea aranjate asa, nici un instantaneu mic acolo

pupam si vestitorul mosului, tare smecheras el in mall, n-a agatat nici o "pitzipoanca de mall" pe acolo, la cat de frumusel e??

si inca o domnisoara frumoasa foc, Maria de CArinablanca, ce cumintica il asteapta ea pe Mosu

uf, sunt de-abia la jumatatea cap 27

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Bine ai venit JD, sa-ti traiasca bebele Finn. Sa stii ca si mie toata lumea mi-a recomandat sa-i dau formula supliment cand am iesit din spital pt ca era f mic (2550 g) si la inceput nu prea lua in greutate. Dar am fost ferma pe pozitie pt ca lapte aveam suficient si la 3 luni avea 5,9 kg. Super tare reclama cu soricelul!

Selen bine totul a fost OK la control si Ebruska nu are nimic la soldulet! Te asteptam la o intalnire! Bine dupa ce trece poleiul, ca eu azi nu am avut curajul sa ies cu masina!

Roxxy ma bucur ca sunteti ok!

Lucia sa stii ca si eu gandesc la fel, si la fel ca tine am mai gustat ba o Coca-cola (ce de ne-au ramas mai multe de la botez), ba niste ciocolata, de spalat tot cu samponel il spal...Asta e lumea in care traim si nu puteam sa ne izolam copiii intr-un glob de sticla, oricat ne-am dori asta!

Ioana si lui Andrei ii mai trozneste ba un piciorus ba o manuta. Asistenta de la medicul de familie(care a venit iar azi in vizita) zicea ca e de la calciu si ca sa-i dau cate 5 picaturi de vigantol. O fi bine?

Aida un pentru Erikutu sa nu-l mai doara primul dintisor! Super tari bancurile!

Cristina_Ana ai un par superb! De ce ziceai tu ca e rar si iti cade?

Monikus ai un pui tare dragalas si ce de par are!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

J.D bine ai venit printre noi

santorini CINCI picaturi??? eu ii dau 2 picaturi de vigantol pe zi si a luat 10 zile cate 5 ml de Calciu gloconic pe zi

aida e mortal puiutul tau, pe cuvantul meu. si esti foarte norocoasa ca nu-si jeleste fiecare dintisor in parte

monikus sa va traiasca micul crestin

azi copilul meu a stat cu mama acasa ca eu am avut de rezolvat probleme de facturi, cumparaturi etc si este aproape imposibil sa imping caruciorul pe nametii de pe trotuare. si vad ca au supravietuit amandoi! acuma vorbeste cu danteluta de la plapumioara!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Ioana pai si eu i-am dat tot asa 10 zile cate cinci ml de calciu. Si acum vine tipa si-mi zice ca ea crede ca inca are lipsa de calciu si probabil nu il absoarbe organismul cum trebuie si de aia sa-i dau cinci picaturi de Vigantol. Dar mie mi se pare fff mult si acum nu stiu ce sa fac!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

salutare
a ajuns si la noi ninsoarea

Noi din diferite motive ne-am amanat iar plecarea.
Am vazut si eu poze minunate si mamici mandre de copilasii lor.
aida ca de obicei e mortala cu bancurile ei....iar Erikutu n-am cuvinte ce falcute are el acolo de ros.
monikus mami dar ce tocuri ai si cat esti pe langa sotul tau.....tu esti mititica sau el inalt ? Sunteti o familie tare faina iar piciul mi se pare ca e singurul dovlecel de la odiseea noastra care seamana asa tare cu tati. Poate ma insel
J Lo fii binevenita.Imi place deja de tine ce repede te-ai miscat cu mesajele ca sa scrii in timp real. E fain in Cehia ?
Bebelache e minunat si este acceptat in unanimitate in gasca noastra de dovlecei
monico si te mai plangi la noi ca esti amarata si cand colo tu te tii de negrese
Si mie imi place parul Cristinei si nu o cred ca e urat si vai de capul lui....si l-a mai facut si ondulat pe la varfuri....(eu nu as avea rabdare de asa ceva nici daca m-ar plati cineva)

Noi suntem bine....tati asta tot vrea sa ma invete cum e cu calculatorul dar eu cred ca e mult mai interesant sa casc ochisorii la mama mea

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

santorini si ioana si lui davidelu ii trosnea un umar dar vad ca i-a trecut. Acum ii trosneste un genunchi dar pe cine sa intreb ? ca bag mana-n foc ca e normal
In tara asta daca nu o ai pe mama natura de partea ta...ai cam pus-o...ca mai toate sunt lasate la mana ei....

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput