Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *29*
Raspunsuri - Pagina 14
monique02 spune:
Buna fetele 
Andreea si-a stricat mai nou programul, pana acum se trezea sa manance la 7:30 iar de cateva zile se trezeste la 6 si pana la 7 nu adoarme.
Aida sa sti ca ouale sunt de la sursa, le-a cules chiar Teodora si le transporta la bucatarie. Are tatal meu pasiunea asta, are o mica curte in gradina pentru gaini, bibilici, porumbei etc. Despre cosmetice eu folosesc Occitane se gasesc la Sensiblu, au si deodorante fara saruri de aluminiu. Acum vreau sa incerc Organic Pharmacy sunt cele mai tari cosmetice organice din lume, probabil ca fetele din UK stiu de ele. Le aduce o prietena de a mea care are un salon de masaj in Bucuresti. Si cele de la Kores dunt OK, nu stiu daca se gasesc la Timisoara.
Manga sa sti ca ai dreptate cu Craciunul ca e tare frumos la Tg Mures, eu ma bucur ca sunt aici, in noapte de Craciun tot orasul e plin de oameni care merg la colindat pe la prieteni.
Cristina_Ana foarte frumos a iesit parul, zici ca e de papusa. 

aidaciolac spune:
Doi bancheri :
-Pe mine ma omoara criza asta, nu mai am somn... Tu cum ai dormit azi noapte?
- Ca un prunc..., am plans toata noaptea si m-am si cacat pe mine de vreo doua ori. ..
-Cum se numeste transpiratia de tigan?
-Esenta de rom.
La un bal, se duce unu la o tipa:
-Papusa, dansezi?
- Da, sigur.
- Pai, atunci lasa-ma pe mine sa stau pe scaun.
-Care femei sunt cele mai fidele?Blondele? Brunetele? Roscatele?
-Caruntele!
Era o fetita care de la o vreme avea un permanent rinjet tembel pe figura.
Parintii se duc cu ea la doctor:
- Domnul doctor, nu stim ce are de rinjeste asa...
Doctorul se uita si zice:
- Ati incercat sa ii slabiti coditele ?
Un calator ajunge la hanul "Gheorghe si Balaurul". Bate la usa , i se īntredeschide si o femeie īl īntreaba:
-Ce vrei?
-As dori sa īnnoptez la han si daca ati avea si o farfurie cu māncare...
- Nu avem! Si i se trānteste usa īn nas. Bate din nou la usa . Usa se īntredeschide si aceeasi femeie īl īntreaba:
-Ce vrei?
- N-as putea sa vorbesc si cu Gheorghe...?
Sotia e plecata in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii face masa de dimineata si il ia de mana sa il duca la gradinita.
La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut. Il duce la o a doua gradinita si la a treia. Cand ies de la a patra gradinita copilul ii spune:
- Taticule, inca o gradinita, si eu astazi chiar ca intarzii la scoala!
Intr-o zi, la usa unei batrane, suna un domn elegant imbracat, cu un aspirator in mana.
-As dori sa va prezint cel mai performant aspirator... , iar in acelasi moment arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand: daca acest aspirator nu va curata TOT in urmatoarele 2 minute, promit ca restul il voi manca! Batrana, dupa ce asculta toata povestea, ii raspunde:
- Atunci sper sa ai pofta, ca nu am curent de azi-dimineata!
selen80 spune:
nu ma lungesc cu prea multe raspunsuri, sa nu va plictisesc cu subiecte rasuflate..
am citit povestea Lilianei, dupa cum ma asteptam spusa ff frumos, cu mult umor..si nici nu ma mir ca simtul umorului a fost cel ce v-a unit ![]()
Kawaichan superbe pozele cu girafele si cu muntii
ma bucur sa mai auzim vesti despre Stefanutz, sper ca in capitolele urmatoare sa aud ca e pe deplin vindecat!
si am vazut si poze cu micutza si delicata Ciara atat de asteptata!
si am mai asociat si nickului de Andrecluj o fatza de mamica fericita ![]()
cat de tare e Brucu cu caciula lui de Mosh pusa smechereste pe-o ureche
La multe lunite lui si tuturor sarbatoritilor din zilele in care am lipsit!

vad ca si Suede si puiutul ei sunt bine, tare ma bucur!
am vazut si un ursuletz frumos la botez, de Anamaria si am gatat cap 26..
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
J.D. spune:
ceva dragut pt voi
http://www.johnnolanfilms.com/films/nolans-cheddar/
http://picasaweb.google.com/joanadane
vik-cj spune:
Buna fetelor...am intrat pe fuga sa va salut si sa va multumesc de aprecieri. Am vazut ca a aparut si Selen cu vesti bune...e super.
Andre eu mamarutzei i-am dat Infacol si din cind in cind ceai de musetel cite 20-30 ml/zi...atit. Nu am avut crize dese..doar citeva si alea din vina mea ca am mancat struguri sau varza.... la noi a functionat. E aceeasi subtstanta activa si in Sab Simplex...deci poti incerca si asa ceva.
Aida...desi simti zimtisorul????
ce flacau mare ai...dar nu e prea repede???? Ca eu credeam ca avem o pauza de 1-2 luni intre colici si dintisori....lumineaza-ma si pe mine te rog!
Va 
de printesa mica
Isabela Maria
Isabela
raluci_b spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() da exact ![]() acum a iesit abia primul zimt El vad ca se comporta normal , doar ca saliveaza putin mai mult. Mie nu de primii doi dintisori imi e frica , ci de urmatorii 6 , aia sunt belea ... Gata merg sa citesc ce ati scris |
foarte tare, scump foc cum rade

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui

www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
luhtien spune:
Helau! 
De cand nu am mai trecut si eu pe acilea...au aparut povesti despr zimtisori de dinti! 
Si eu care credeam ca mai incolo, asa peste vreo luna si ceva!
Asteptam si noi Craciunul
.
Poate reusim sa il momim pe tati sa facem bradul din weekendul asta.
De-abia astept sa vad cum reactioneaza la beculete.
Parca am citit ca le place!
SARBATORI FERICITE!!!

Avem pozici noi pe blog. Va asteptam cu drag sa ne vizitati! 

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra 
http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag! 
monica_dicut spune:
In primul rand va invit la o Negresa
Aiduco, sa-l papa io pe el de copil cuminte si frumos si cu dintisori. E clar, m-am convins, clar nu e fii-tu fratele lui Atomix. Apai aia e miorlaiala? Sa vezi la noi
Este atat de dulce si de cumintel 
Iar bancurile sunt tari rau. Am ras de numa.
Noi am iesit din nou afara, era chiar placut, nu ger. Apoi bebe a stat cu mine cat am facut prima parte din prajitura, apoi papa si acum nani 

Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui J.D. ceva dragut pt voi http://www.johnnolanfilms.com/films/nolans-cheddar/ http://picasaweb.google.com/joanadane |
Super tare.

Aida, super tari si bancurile. De primul dintisor nu mai zic. Felicitari.
Luhtien bine ai revenit.
Monica, mi-ai facut pofta asa ca am carat in burta o felie de tort de la botez ca se ratacise prin frigider. Sper sa nu il agite pe bebe prea tare si sa fac iar noapte alba la noapte. Sa imi tineti pumnii ca altfel iar nu mai intru maine.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
pentru prima data in asteptarea lui
in trei
monica_dicut spune:
Tare rau soriceul 
. Initial imi venea sa plang cand l-am vazut acolo chinuit, apoi am dat-o in ras ![]()
Bine ai venit JD. 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

... fug sa dezinfectez mainile sa vad daca se simte