Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Samaria, Oana de la Cluj, multumesc! Minivacanta ne-a prins bine la toti si Tudor e acum la varsta la care spune lucruri amuzante pentru noi!

Fetelor, ca sa nu credeti ca alaptatul a fost dureros pentru toata lumea, ei bine, eu sunt un caz fericit. Nu m-a durut deloc (rareori ma mai strangea sau apucat aiurea Tudor), am avut o singura rana mica in primele zile care a disparut pana a doua zi. Cel mai greu mi s-a parut mie dependenta celui mic de mine si adaptarea mea la dependenta, in sensul ca nu mai puteam pleca la magazin cand aveam chef, trebuia planuit cu grija plecatul. Si asta in conditiile in care aici mai toate magazinele au camera de alaptat pentru bebe. Dar eu am fost o fire tare independenta si mi-a luat cateva saptamani sa ma obisnuiesc cu noua situtatie. Acum piticul e tot lipit de mine, dar mi-e drag de nu mai pot.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Eu nu o sa pregatesc nimic de sarbatori ca plecam in vizita la socrosenie sa ne cunoastem si noi.O las pe ea sa gateasca

27+ Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:

Erina, hai sa-ti zic una tare: mamica de care ziceai ca ai avut noroc sa stea cu Daria pe sala la doctor cit ai fost tu in ecografie... eram eu!! Sa stii ca a cerut sa-i desenez iepurasi, gize (i-am facut buburuza, fluture si albina), apoi a vrut s-o fac pe Alba ca zapada cu printul ei... dar si pe calul cu care au plecat "pa"! Si sa stii ca i le-am facut p etoate, dar n-am putut sa-i las desenele ca erau pe spatele unei facturi pe care trebuia s-o platesc la banca :-))) Sa nu te mai prind ca te stresezi ca Daria "deranjeaza" vreodata: te asigur ca nu a deranjat pe absolut nimeni. Cit copilul e vesel, poate sa si tipe, ca e placut pentru orice om normal la cap... mai rau e daca plinge... si, oricum, filosofia mea e ca sa se simta bine copilul meu, ce-mi pasa mie de straini??? (sigur, nu-l las pe Vladimir sa ii deranjeze in sensul ca sa se urce pe ei sau sa le strice obiecte, dar il las sa alerge si sa strige pina nu mai poate, nu-mi pasa de ceilalti, ci de copilul meu !!)

26+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Ohhh Vladimirescu, deci posesoarea de suflet cald si cizme Ecco erai tu!!! Multumiri din inima pentru ca ai avut grija de Daria.
Imi pare rau daca eu am parut cam rece dar chiar ma stresam ca Daria face galagie si se aude in cabinet...si chiar se auzea.

Pe mine ma cucerisei deja cu privirea senina -(mamici de aia nu am ghicit eu ca era ea pentru ca are o figura super tinara si candida-asta in opozitie cu dicursul ferm de pe aici) altfel nu o lasam pe Daria asa de repede cu tine.
De fapt e prima data cind o las pe Daria sub supravegherea unui "perfect stranger" dar la desene si atita grija nici nu am sperat!

Si eu tot ieri am facut 26 de saptamini. Desi pe buletin scrie virsta biometrica: 27s si 1 zi, la greutate ne incadram la 26s cu 943g si FL 4.83 cm

Felicitari pentru rezultatele bune la Doppler. Bebelusul e puternic si medicatia cu Aspenter isi face treaba.

Sa auzim numai vesti bune si de acum inainte!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

Dayanara, nu, n-am stiut ca era Erina :-)) Mi se parea cumva cunoscuta, dar nu m-am prins. Cind am venit la birou am citit postul ei si mi-am amintit: Daria, mama care a stat cu fetita... si mi-a picat fisa! M-am distrat tare de faza asta, banuiesc ca se amuza si Erina cind o sa citeasca postul meu :-)) Oricum, sa stii ca mi-a atras atentia Erina, nu doar ca e foarte frumoasa (ten alb ca zapada, samd :)), dar e genul de mama-model, care vorbeste blind si frumos cu fetita, zimbitoare, ca o zina! Iar Daria e o bomboana, frumusica foc si nostima, nu poti sa nu te distrezi cind o vezi... si lipicioasa, imediat s-a lipit de mine, ma stringea, ma inghiontea... o comoara de copil! Hai, Erina, sa-ti traiasca, si sa mai faci un copil pe modelul asta!

26+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Multumiri,numai bine,sanatate si un bebelus la fel ca Vladimir iti doresc si tie!

26+ cu David

Mergi la inceput

Multumesc mamicilor care m-au felictat pentru rezultatul bun la biometrie! Doamne ajuta pe toata lumea!

Yaia, te imbratisez!

Am fugit la treburi, va doresc o seara placuta!

26+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vladi- fericitari pt bebe grasun. Eu cred ca nu am vazut persoana mai optimista ca tine, si norocoasa pe deasupra.Interesant cum te-ai intalnit cu Erina si Daria.
Rebiana-mi-ai adus aminte de zacusca si a trebuit sa dau gata un borcan de 300 g. Nu mai pot sa ma misc.

Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

seara buna dragelor!!

Ma pregatesc sa plec de la birou..si am intrat sa arunc un ochi la voi.
loriangi felicitari pt baietel!!!!! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!!!
bebesasha felicitari pt bebeluna!! Am modificat la listuta.
Acuma treb sa va ganditi la nume de fetita...acum ca bebe Sasha s-a transformat in pasarica.

Vai am citit de Erina si vladi...doamne ce mica mai e lumea!!!!!!
Super tare intamplarea in care v-ati intalnit!!

Am vazut ca vorbiti de meniul de sarbatori..si m-am gandit sa va trimit ceva in spirit de gluma ca sa mai radem nitel
Meniu de sarbatori
Tuica de Pitesti balaie, ce te mangaie la...limba, dispozitia iti schimba
Branza buna de Trapista, scoasa chiar acum din... lada, cine vrea poate sa vada
Sunca alba ca si-o coala, cum mananci cum ti se...pare ca ai pofta de mancare
Mici facuti cu ardei iute, cand mananci iti vine a...spune, Doamne ce bucate bune!

Friptura de boboci cu garnitura de... varza, la stomac sa nu te arza
Mere, pere, cozonaci sa mananci pana de... culci de atatea fructe dulci
Tort cu nuca cat caciula, care scoala-n sus si... masa, daca nu intreaga casa
Cui meniul n-a placut, apoi mama lui sa-i... faca, un meniu care sa-i placa!

asteptam un 27+ Theodor Stefan

http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

doamne ate ce meniu

rebiana uite asta vreau sa i.o iau
http://www.imaginarium.es/Eg_Area_Color_Múltiple/ecommerce_1/46681

el deseneaza , ma rog mazgaleste, si se joaca cu plastelina, dar acum vreau sa vad ce face cu acuarelele :))

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

10,23 hemoglobina
A crescut. Doamne da sa nu ma mai interneze, vedem maine ce zice.
Ioi ce ma bucur.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

suuuuuuuuuper!!!!

POZE

28+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana- Fericitari pt hemoglobina

Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput