Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
andira spune:
Oanka, Miria, Rebiana, Honey, Oana, Greenfrog, Samaria - 
Miria - uite ca asta nu mi-a zis, multumesc!
O sa ma uit la data, desi n-a pomenit nici un cuvintel de valabilitate.
Rebiana, Oana - multumesc, sper sa-l iau data viitoare. Din pacate pot sa-l dau abia peste 90 zile, adica atunci cand voi fi probabil in vreo 37 de saptamani. Sa vad cum ma rostogolesc atunci...![]()
Greenfrog - iti cere de fiecare data unele noi, adica?
Samaria - 
Pe dr meu il suspectez nu atat de indolenta, cat ca e cam aerian, sincera sa fiu. Nu m-a deranjat f mult pana acum, ca n-am probleme mari in sarcina, si nici nu il vad mai mult de odata pe luna, la Medsana. Deci nu stau prin spital sa-l astept.
Dar vad ca ma acreste cu hartiile, ceea ce e prima data cand se intampla, desi la celelalte sarcini stateam pe holurile spitalelor, ca-mi alesesem si eu niste medici fara cabinet particular.
andra_s spune:
vio ma bucur ca au isit ok analizele 
oanka imi place de tine, rujata si pudrata pt a face curatenie, asa da mamica cocheta 
lara noi ti-am trimis norisorii cu zapada
sa va bucurati de ea. 
andira imi pare rau pt examenul picat, uite o
sa treaca, cat despre bilet de trimitere pt consultatie, nup, nu mi s-a cerut. dar depinde de medic, de spital, ca am pe cineva din familie care se duce la spital pt diferite consultatii, analize, etc si mereu ii trebuie trimitere de la medicul de familie.
oana e bine sa iti faci o analiza la secretie pt candida, mai ales dc ai luat antibiotic. mie mi-a iesit acum 3 sapt si sa stii ca nu aveam nici mancarime si nici altecva care sa imi dea de banuit ca m-am pricopsit cu candida. iar referitor la maioneza, daca ti se taie, tot cu un galbenus fiert o dregi. daca vrei, iti dau detalii. hai ca iti iese in final, o sa vezi 
vladi ce tare, ai desenat cu daria 

sa stii ca si eu cand ma duc la giulesti la spital ma uit de cele cateva mamici care merg acolo la dr.
rebiana mi-a venit apa in gura citind meniul tau, si la cat de bogat este, as elimina chips-urile ![]()
ate 

POZE
28+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
dayanara spune:
oana felicitari pt analizele bune, eu cred ca acum n.are motiv sa te mai interneze
andra tu cand mai mergi la eco?
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
Oana - felicitari pentru hemoglobina!!
Dragelor, poate n-am inteles eu cum trebuie subiectul cu alaptatul. Ce vroiam sa va spun este ca eu prin durut m-am referit la perioada cu rani, mastita si febra laptelui.
In rest, alaptatul in sine pentru mine nu a fost nici o problema, dimpotriva. Nu m-a durut nimic, singura senzatie putin neobisnuita era la inceput, cand sanii erau plini de lapte si simteam o presiune la alaptat.
Nu stiu, fiecare cu perceptia lui. Asta a fost a mea. 
Vad ca vorbeati de meniul de Sarbatori si Oanka, parca tu intrebai de preot. La mine raspunsul e nu, dar nu prea are relevanta, v-am mai zis eu de ce, nu cred in asta.
Sarmale nu fac nici eu, de fapt n-am facut niciodata, si nici nu o sa incep prea curand. Imi plac foarte mult (face socrul meu niste sarmale excelente
), dar mi se pare mult prea complicat si de durata. De fapt, eu nu gatesc nimic din meniul traditional, poate si pentru faptul ca ni le fac ai nostri. Primim niste carnati buni, facuti in casa, de la parintii sotului....mmm, deja ii vad aburind in farfurie... stati sa sterg tastatura....![]()
Acum ca m-ati provocat, cred ca ma duc sa fac un tort tiramisu pe care il tot aman de cateva zile, dar acum sunt hotarata, mai ales ca e simplu.
Daca imi iese, va pun linkul cu reteta, daca va intereseaza. ![]()
Dupa asta cred ca o sa iesim putin sa tropaim in zapada.![]()
andira spune:
Andra - multumesc 
Dupa un somn bun de dupa-masa alaturi de copii, m-am linistit, si o iau de la capat.![]()
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara doamne ate ce meniu ![]() ![]() ![]() rebiana uite asta vreau sa i.o iau http://www.imaginarium.es/Eg_Area_Color_Múltiple/ecommerce_1/46681 el deseneaza , ma rog mazgaleste, si se joaca cu plastelina, dar acum vreau sa vad ce face cu acuarelele :)) roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Sunt sigura ca ii va placea! Asa ceva vreau sa-i cumpar eu lui Luca; e departe de a fi un cine stie ce pictor :)) dar mi-ar placea sa-i cultiv asta. Mai devreme am colorat/desenat cu niste creioane cerate si m-am amuzat ca, desi ondula niste linii pe coala, el sustinea ca deseneaza avioane :)) I-am conturat eu cateva obiecte si el le acoperea cu liniile lui (se intreba apoi senin: "De ce ai murdarit vaporul - sau ce-i conturam eu?"
Andira nu ma preocupa preparatul de dulciuri (doar le mananc cu drag si spor
) dar tare mi-e pofta de tiramisu!! Spor!Andra las si chipsurile ca nu se stie cine-mi vine in vizita. Cand am fost la mama, in Spania, se serveau, in boluri, ca aperitiv. Mi s-a parut dragut. In sarcina nu am servit, nu am simtit deloc pofta.
Oana ma bucur ca a iesit bine hemoglobina! Nu cred sa te mai interneze la valoarea asta!

Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_s iar referitor la maioneza, daca ti se taie, tot cu un galbenus fiert o dregi. daca vrei, iti dau detalii. hai ca iti iese in final, o sa vezi ![]() |
Hai, scrie aici, la comun, off topic...ca ma intereseaza si pe mine!
Eu am incercat cu galbenus fiert si mustar, dar tot mi s-a taiat...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
oanka80 spune:
andira, andra_s, honeybaby, oanaiacovita 

laurra 
ce bucurie sa intri si la noi
. sanatate multa micutei maya si pt tine tot binele din lume 

oana ma bucur asa tare ca a iesit hemoglobina bine. sigur nu te interneaza 
fetelor in ploua in gura de la ce minunatii am citit ca pregatiti pt sarbatori. eu inca studiez cartile de bucate ![]()
Alina(Ioanact pe unde umbli de nu mai apari pe la noi? sa ai grija de tine si de mititelele tale 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
29+
- Maria-Emilia
AMR 10+ 
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
oanaiacovita spune:
Am venit de la medicul de familie si de azi sunt oficial in prenatal.
Multumesc tuturor pentru cuvintele cu privire la hemoglobina mea. Zici ca am avut test pozitiv asa m-am bucurat.
Andra da-ne secretul maionezei ca eu ultima data am incercat de toate ce am citit pe net si am stricat salata beof, pentru ca atunci cand am pus maioneza s-a facut apa.
Oanka ai primit rezultatele? Cum sunt?
Apropo, azi ma gandeam la Diana]. Te rog da-ne un sem n sa stim ca esti bine.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
fetelor nu va apucati inca de maioneza, ca vine babyangel cu reteta :)
rebiana, da aici orice comanzi la bar, in fara de cafea (si acolo dar rar) ti se dau chipsuri, sandwich.uri mici, tortilla in bucati, mici, masline, cate ceva langa, ca aperitiv
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE