Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 6
Lara spune:
Va pun si eu niste poze cu zapada de Romania din 2007 http://jomacaroana.piczo.com/lasaniush?cr=7&linkvar=000044
si de Anglia de iarna trecuta http://jomacaroana.piczo.com/februarie2009?cr=7&linkvar=000044 ca tot nu e multa agitatie azi pe aici :)
Va pup, sper sa am ce poza si anul asta ![]()
Lara,
25 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
vladimirescu spune:
Am fost si eu la control Doppler azi, sa vedem ce mai fac batrinele si intepenitele mele artere uterine cu IR-uri crescute... Si tot aia fac, tot cam rigide, cu tot cu Aspenterul luat :) Dar nu sint ingrijorata, pt ca bebe a crescut la fel de bine, e tot cu 1 saptamina mai mare la masuratori, asadar bietele mele artere se descurca ele cumva si bebe se hraneste bine ! Plus a zis doctorul ca daca e vioi si misca e de bine, inseamna ca are oxigen si hrana cita vrea, altfel ar fi mai molesit... Ieri ma implinit 26 saptamini si dumnealui are 1045 g, as zice c ae bine :))
Erina, hai sa-ti zic una tare: mamica de care ziceai ca ai avut noroc sa stea cu Daria pe sala la doctor cit ai fost tu in ecografie... eram eu!! Sa stii ca a cerut sa-i desenez iepurasi, gize (i-am facut buburuza, fluture si albina), apoi a vrut s-o fac pe Alba ca zapada cu printul ei... dar si pe calul cu care au plecat "pa"! Si sa stii ca i le-am facut p etoate, dar n-am putut sa-i las desenele ca erau pe spatele unei facturi pe care trebuia s-o platesc la banca :-))) Sa nu te mai prind ca te stresezi ca Daria "deranjeaza" vreodata: te asigur ca nu a deranjat pe absolut nimeni. Cit copilul e vesel, poate sa si tipe, ca e placut pentru orice om normal la cap... mai rau e daca plinge... si, oricum, filosofia mea e ca sa se simta bine copilul meu, ce-mi pasa mie de straini??? (sigur, nu-l las pe Vladimir sa ii deranjeze in sensul ca sa se urce pe ei sau sa le strice obiecte, dar il las sa alerge si sa strige pina nu mai poate, nu-mi pasa de ceilalti, ci de copilul meu !!)
26+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
Lara spune:
Vladimirescu, ce tare faza cu Erina!! Ce mica e lumea!! Super 
Lara,
25 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
dayanara spune:
lara foarte eleganta , ioana in pozele de ziua ei :)m.am tot uitat pe albumele voastre 
vladi, arterele or fi ele cum or fi, dar vad ca bebe sta bine si asta e tot ce conteaza...
tu stiai ca e erina,sau acum pe forum ti.ai dat seama ?:)
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
cristina30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu Am fost si eu la control Doppler azi, sa vedem ce mai fac batrinele si intepenitele mele artere uterine cu IR-uri crescute... Si tot aia fac, tot cam rigide, cu tot cu Aspenterul luat :) Dar nu sint ingrijorata, pt ca bebe a crescut la fel de bine, e tot cu 1 saptamina mai mare la masuratori, asadar bietele mele artere se descurca ele cumva si bebe se hraneste bine ! Plus a zis doctorul ca daca e vioi si misca e de bine, inseamna ca are oxigen si hrana cita vrea, altfel ar fi mai molesit... Ieri ma implinit 26 saptamini si dumnealui are 1045 g, as zice c ae bine :)) Erina, hai sa-ti zic una tare: mamica de care ziceai ca ai avut noroc sa stea cu Daria pe sala la doctor cit ai fost tu in ecografie... eram eu!! Sa stii ca a cerut sa-i desenez iepurasi, gize (i-am facut buburuza, fluture si albina), apoi a vrut s-o fac pe Alba ca zapada cu printul ei... dar si pe calul cu care au plecat "pa"! Si sa stii ca i le-am facut p etoate, dar n-am putut sa-i las desenele ca erau pe spatele unei facturi pe care trebuia s-o platesc la banca :-))) Sa nu te mai prind ca te stresezi ca Daria "deranjeaza" vreodata: te asigur ca nu a deranjat pe absolut nimeni. Cit copilul e vesel, poate sa si tipe, ca e placut pentru orice om normal la cap... mai rau e daca plinge... si, oricum, filosofia mea e ca sa se simta bine copilul meu, ce-mi pasa mie de straini??? (sigur, nu-l las pe Vladimir sa ii deranjeze in sensul ca sa se urce pe ei sau sa le strice obiecte, dar il las sa alerge si sa strige pina nu mai poate, nu-mi pasa de ceilalti, ci de copilul meu !!) 26+ cu ![]() mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos) |
Bravo Vladimirescu, imi place ce ai povestit, asa mame imi doresc sa intalnesc si eu. Apropo, ti-am trimis un email privat, uita-te te rog pe el....
Cristina
27+
Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)
samaria spune:
Rebiana:ce fain ca aveti activitati comune cu Luca!
Daca vrei o tura cu
esti bine-venita!

Lara:sa ne mai scrii care e starea zapezii la Londra!![]()
Erina:ce bine ca totul e bine!Tare de tot faza ca Vladi a stat cu fetitza ta!!!Vezi,ce mica e lumea...?!![]()
Andira:nesimtirea e maxima in spitalele astea de doi bani!Precis ca daca era la "cu plata" nu iti cerea nici o hartoaga!Na, ca m-am enervat si eu!
Dayanara:
Chiar am auzit ca a nins si la voi,dar lasa ca scapi repede,nu te supara,n-o sa tina zapada acolo...Ivan cum reactioneaza la zapada?
Oana:
![]()
iu-hu!!!Vesti bune!!!Tine-o tot asa!!!
Maria
25+
Mami de Sammy si de 
dayanara spune:
samaria lui ivan ii place in zapada, dar oricum aici nu s,a pus in asa fel incat sa te poti juca, poate in weekend , atunci are si cu cine sta pe afara :)
rebiana si eu de mos craciun ma gandeam sa.i lau lui ivan o plansa dubla de la imaginarium cu acuarele si culori , sper sa.i placa :)
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
vladimirescu spune:
Dayanara, nu, n-am stiut ca era Erina :-)) Mi se parea cumva cunoscuta, dar nu m-am prins. Cind am venit la birou am citit postul ei si mi-am amintit: Daria, mama care a stat cu fetita... si mi-a picat fisa! M-am distrat tare de faza asta, banuiesc ca se amuza si Erina cind o sa citeasca postul meu :-)) Oricum, sa stii ca mi-a atras atentia Erina, nu doar ca e foarte frumoasa (ten alb ca zapada, samd :)), dar e genul de mama-model, care vorbeste blind si frumos cu fetita, zimbitoare, ca o zina! Iar Daria e o bomboana, frumusica foc si nostima, nu poti sa nu te distrezi cind o vezi... si lipicioasa, imediat s-a lipit de mine, ma stringea, ma inghiontea... o comoara de copil! Hai, Erina, sa-ti traiasca, si sa mai faci un copil pe modelul asta!
Lara, tare ma bucur ca ninge la tine!!! Cind vii poate prin Bucuresti sa-mi zici, ca daca e iarna, mergem impreuna cu copiii sa facem ingeri in zapada, ca si eu sint fan :))
26+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
Rebiana27 spune:
Vladi ma bucur ca bebe e perfect dezvoltat in ciuda nematurarii arterelor. E un grasunel! Mi-a placut teribil cum te-ai intalnit cu Erina, fara ca ea sa intuiasca cine esti.
Oana meniul de sarbatori nu l-am dezbatut inca insa nu elimin salata boef pentru nimic in lume; am o pofta incredibila inca de pe-acum. Voi folosi si-un galbenus crud la maioneza.. Probabil voi merge pe clasic: aperitiv (platou de legume crude - rosii, castraveti, ardei gras rosu etc; zacusca de vinete; branzeturi; masline, oua fierte, icre si altele), ciorbita de perisoare, friptura (de porc, la cuptor - e de sezon
), carnati cu mamaliguta, desert (inghetata, cozonac, fursecuri) si, bineinteles, diverse lucruri de rontait (chipsuri, alune, fistic, biscuiti).
Daca intre timp imi vine inspiratia si mai pregatesc ceva, scriu. Nu stiu daca voi prepara sarmale (desi am tot declarat ca voi face).
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Roxana sunt sigura ca Ivan se va distra pictand! Au o imaginatie asa de dezvoltata incat "vad" anumite lucruri pe care adultii nu le pot descifra. Exact ca in "Micul print".
Maria 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!