Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

sensibila am mai auzit cazuri de fete care au plecat de la giulesti sau polizu din cauza conditiilor. eu sunt foarte multumita de Doc. aseara l-am anuntat ca mergem la cursurile Lamaze.

erina felicitari pentru vestile bune de la eco!

andira mie imi cere la ecografie in spital (de stat) adeverinta de salariat si trimitere de la medicul de familie. probabil ca asa e si cu consultatiile desi trebuia sa iti spuna de la inceput, sa nu faci atatea drumuri prin cabinete si spitale.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Lauraaa . Multumim mult de cuvintele frumoase.
Pupam mamica si pe Maya.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

greenfrog - eu vroiam sa merg la cursurile gratuite de la Filantropia darmom nu se tin ca e gripa porcina si nu au voie !
Cursurile Lamaze unde se tin si cat costa ?

e in burtica +28
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDIRA - Mi-am mai adus aminte de ceva. Biletul de trimitere de la medicul de familie este valabil o luna, deci copia era buna, nu stiu de ce te poarta pe drumuri medicl tau.

Multumesc, fetele pentru cuvintele frumoase!

Cristina +20 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

sensibila si eu tot la filantropia am vrut dar spitalul e in carantina si nu se mai tin. am gasit pe net ramona rosu, instructor lamaze. costa 50 ron sedinta. se tin la hotelul din spatele asirom, pe la armeneasca. de la 7 seara. eu merg azi. daca vrei mai multe detalii scrie-mi pe PM.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Laura- chiar ieri citeam la Albinute ( de unde am furat filmuletul cu bebe si taticul in patut) de tine si Maya.
Sarbatori fericite alaturi de minunea bucalata cu ochisori albastrii. Si eu am o bebeluna Maya in burtica
Roxana- daca vi ma anunti si te iau de la aeroport. Fac 3o de min pana in Baneasca daca e liber, nu te las prin nameti

Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Legat de masa de sarbatori, eu am zis ca nu voi pregati prea multe pentru ca nici nu am timp si nici putere si as vrea ca in zilele respective sa nu bolesc in pat de obosita, ci sa stau cu ai mei.

Voi pregati, oricum, sarmale, ca mor de pofta sa mananc cu mamaliguta si smantana. Apoi, voi face o friptura in sos de vin cu mirodenii. Iar ca aperitiv voi lua cate putin din ce se gaseste prin magazin: sorici, calcabos, toba, branzeturi, mezeluri mai soft, ca si asa nu-mi plac prea mult.

Voi renunta, insa la salata de boeuf, si alte salate, pentru ca nu ma risc la maioneza, desi mi-e pofta.

O sa ai iau carnaciori, diverse feluri, ca sa le combin.

Si dulciuri voi comanda cozonaci si poate niste prajiturele cu scortisoara si nuca, specifice Craciunului.

Vad eu daca imi mai vin idei, dar, in mare, cam asta ar fi meniul.

Cristina +20 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

10,23 hemoglobina
A crescut. Doamne da sa nu ma mai interneze, vedem maine ce zice.
Ioi ce ma bucur.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Rebiana, eu ma arunc si la facut oameni de zapada cu fiicamea si ingerasi si aruncat pe spate (ca pe burta nu e loc)nu numai bulgareala, numai sa se aseze. Din pacate slabe sanse, dar macar e asa frumos cum ninge! Poate pana mai tarziu.. cine stie. Sper numai sa nu opreasca circulatia ca am de ajuns la un examen de engleza si daca-l ratez, e pierdut.
Oana, of, stiu reteta de sarmale de la mama draga de ea, insa nu am cu ce sa le fac. Varza nu am si aici nu gasesc buna, mai am ceva foi de vita de vie dar nu multe si nici carnea de vita de aici nu-mi place si cele mai bune sunt alea cu carne amestecata vita si porc. Mama imi trimite de obicei una alta mai ales de sarbatori, insa de data asta nu am cum sa ajung sa ridic pachetul, asa ca nu o sa am traditionalitati de Craciun si Revelion.. Nimic nu se compara cu gustul de acasa.. Si eu tot moldoveanca sunt, in Botosani m-am nascut. Se fac acolo sarmalute din alea mititele si Dumnezeiesc de bune..
Dayanara, eu ador zapada tocmai din cauza ca-mi trezeste amintiri atat de placute din trecut.. cu cabane si foc in soba si bulgareala copilariei.. ca frigul si umezeala si mie imi displac profund, dar in clipele alea nici nu le mai simt :)
Honey, cel mai mult ma bucur si eu de bucuria fiicamii, tare mult isi doreste. Anul asta, in februarie am avut o zi plina de zapada, si a fost cea mai fericita. S-au inchis scoli, strazi, absolut tot era blocat aici Erau strazile pline de copilasi si lume ca nimeni nu indraznea sa conduca. A fost tare frumos, dar de scurta durata.

Lara, 25 & mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

oana ce bine ca a mai crescut hemoglobina! sunt vesti excelente! o fi de ficateii aceia? cum sa te interneze asa de sarbatori? e deprimanant in spital oricand, cu atat mai mult de sarbatori.

29+

Mergi la inceput