Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

andira mie nu mi-a cerut niciodata bilet de la medicul de familie pt consultatie. sa te calmezi pt ca nervii nu-i fac bine lui bebe

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
29+ - Maria-Emilia
AMR 10+
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Din pacate se cere bilet de trimitere de la medicul de familie pentru orice, inclusiv pentru o simpla consultatie. Dar in spital stiu ca sunt medici care se fac ca uita regula asta birocratica daca le platesti consultatia, cu atat mai mult daca este medicul tau.

Cristina +20 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Lara ma bucur sa citesc ca ti-a fost indeplinita dorinta! Distractie placuta impreuna cu Ioana... va bulgariti, asa-i?
Andira offf, tare rau imi pare ca nu ai trecut examenul! Bafta sa-l iei cu punctaj mare data viitoare!
Nici eu nu duc trimitere de la medicul de familie cand merg la control ginecologic sau eco. Medicul de familie nu m-a mai vazut de cand am facut analizele de sange in primul trimestru de sarcina si probabil ma va vedea atunci cand le repet sau cand voi merge sa solicit concediul prenatal. Eu merg, insa, la cabinetul particular al d-nei dr. Imi amintesc ca mi-a cerut sa am trimitere de la dr de familie atunci cand m-am internat pentru cerclaj (alaturi de adeverinta de la locul de munca, adev ce confirma plata CAS-ului si contul unde este virata) dar nici atunci n-am dus-o pentru ca nu am avut timpul necesar sa fac rost de ea.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria - welcome back! parca esti mai vesela
Andira - chiar ca o zi proasta. Eu eram deja plina de nervi daca pateam asa. Sper sa compenseze ceva stresul pana la sfarsitul zilei
Oanka imi place cum faci tu curat in casa. Trebuie sa ma apuc si eu desi nu sunt la fel de entuziasmata.
Erina-fericitari pt bb grasun.
Roxana- si eu cam tot asta am mancat. La mine lipsesc biscuitii dar am papat crossaint in schimb plus o cana de lapte si miere si una de ceai.
Si ma mir de unde ma ingras.
Partea buna e ca de obicei nu mai mananc pana seara pe la 6-7.

Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Nu mai vorbiti de Bucovina ca acusi ma hotarasc sa ma duc. Dar nu, nu ma risc, ca bunica sotului sta la casa si e greu cu mersul la baie, cu caldura constanta, cu zapada. Mai bine imi iau gandul.
Nepoteii mei vor sa vina la noi dar incerc voalat sa le zic ca nu e momentul, ca nu ma simt in stare sa gatesc pentru 6 persoane si sa stau in picioarele lor.
Mi-e dor in schimb de finuta mea, pe ea as astepta-o cateva zile la mine, desi e o nazbatioasa mica.

Roxana "reteta" mea de mancat banane e cu miere de albine si biscuiti cu cioco.

Rebiana sa ai grija de tine. Si eu astept sa se termina ciorba si sa ma bag in patut.

Vio mai am 2 ture de antibiotic si surprinzator nu ma doare stomacul. Sana asta si-a facut toti banii(eu care nu prea beau de obicei). Si cand ma gandesc ca nu am luat nici un pansament gastric. Sunt incantata. Sper sa se fi dus si infectia si sa nu ma pricopsesc cu ce cred eu, adica CANDIDA. Ca simt niste mancarimi usoare pe jos.

Oanka mi te inchipui cat de frumusica arati ca o diva. Si felicitari ca mai ai putere sa faci ceva prin casa. Eu nu mai pot de mult timp. SI daca spal vase multe ma resimt, nu mai zic de chestii mai complicate. Offf, abia astept sa imi revin.

Lara la noi aici s-au mai dat retete de sarmale, daca vrei reluam. Eu iubesc sa fac sarmale,deh, sunt moldoveanca, si abia astept sa vina saptamana viitoare vremea lor.

Chiar fetele, ce gatiti bun de Craciun? Eu nu cred ca fac salata beof pt prima data de ceva ani, pentru ca nu imi iese maioneza doar cu ou fiert. de 2 ori mi s-a taiat si parca asta cumparata nu se compara.

Erina felicitari pentru vestile bune de la eco. I told you so.

Andira mie mi-a cerut trimitere de la med de fam cand am fost in Ploiclinica dupa medical, dar asta o singura data. Ma uimeste sistemul sanitar de la noi."Cate bordeie, atatea obicee"
Si imi pare rau pentru examen.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria ma bucur sa te revad !

erina felicitari pt vestile bune :)

oana , ai curaj sa mananci cu ou crud?

denisa macar tu ai unde pune :)

lara si aici a nins, dar spre deosebire , eu nu ma bucur deloc...imi place sa vad in poze sau sa stau intr.o cabana in elvetia, in rest nu suport zapada

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxana, am editat, ca m-am prins ce tampenie am scris. Nu fac cu ou crud, am incercat de 2 ori cu ou fiert doar si mi s-a taiat pentru prima data in vaiat mea. Asa ca nu ma mai chinui.

Spunea cineva, nu mai stiu cine , de teste pentru depistarea lichidului amniotic.
Cori exista si ;la noi in farmacii? Imi poti spune cum se numesc si cam cat costa? Mersi.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Lara ce ma bucur ca ninge la voi . Stiu ca iti era tare dor de zapada
Oana- de craciun salata de beouf ( cu maioneza cumparata, nici mie nu-mi iese numai cu galbenus fiert), carnati, toba, sunca, lebar si legume langa. Asta ca aperitiv. Nelipsitul gratar din curte cu carne de porc si de pui ( pt Honey), sarmale pt cine vrea. Cam atat pt ca oricum nu mai mananca nimeni din ele dupa ce trece Craciunul si nu vreau sa arunc mancarea.
La mancare ma va ajuta mama. Defapt la ea o si fac pt ca la mine nu e bucataria gata.
In rest prieteni si voie buna. La noi oricum vin multi prieteni pt ca suntem singurii care stam la curte si vin pt un gratar afara si vin / tuica fiarta in jurul gratarului.

Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna ziua dragio burtici!

scuze ca dau buzna, dar vroiam sa le pup pe oanaiacovita, honeybaby si oanaka80
oanaiacovita de dimineata ma gandeam la tine

ma bucur ca sunteti bine si urez tuturor o sarcina frumoasa in continuare, sa va bucurati de comorile din burtica cat mai mult

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana, babyangel stie o reteta de maioneza cu oua fierte
eu am sa fac salata cu maioneza la borcan, in rest, sarmale si mancare ca de obicei nimic special

denisa m.ai omorat cu gratarul, daca eram acolo nu scapai de mine!
veneam pe jos printre nameti :))

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput