Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 17
honeybaby spune:
Roxana- cu masina alta distractie.
Azi trebuia sa vina piesa pe comanda din Germania
, desi ieri nu am pomenit nimic de asta. Azi s-au trezit ca defapt nu au de unde s-o ia din tara si ca trebuie facuta comanda in afara. Nu mai am putere ca m-as duce s-o iau de acolo (trebuie sa ma duc pe jos)
Tot dupa principiul traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
samaria spune:
Yaia:nu sunt din Gheorgheni,merg acolo doar la doctor,ca acolo e singurul doctor din zona in care am incredere.Da,super Cheile Bicazului,am trecut pe acolo duminica trecuta cand am avut un drum pana la Piatra-Neamt,atunci inca nu incepusera zapezile si era un drum ca vara,acum cred ca-i dezastru,ca ninge in zona de trei zile,aproape fara intrerupere.
Castelana:ce sa faci,la ideea nasterii toti barbatii sunt inspaimantati
,zici ca-s copii...
si lasa ca o sa se obisnuiasca cu ideea!
Mami:bravo,foarte bine ca te-ai odihnit!
Ioana multi pupici tie si lui Alex si bineinteles, burticii!!!

![]()
Maria
25+
Mami de Sammy si de 
mihaelagrosan spune:
Ceao fetele!
Am intrat si eu sa va spun ca am fost ieri la nenea doctorul. Mi-a spus sa stau mai linistita putin, mai mult la orizontala, colul e putin modificat. Am facut si eco si am aflat si noi ca vom mai avea o fetita. Am sarbatorit aseara
, ma rog am fii sarbatorit si daca zicea ca e baiat
.
Nu prea am avut timp sa citesc, mai mult pe diagonala.
Dianami imi pare rau ca iar ai avut probleme. Sa stai linistita si sa-l rogi pe bebic sa mai ramana in burtica macar cateva saptamani.
Oana felicitari pt. hemoglobina
.
Castelana felicitari pt. bebe gigantino.
Feteleor nu va mai stresati ca bebeii sunt putin mai mici, Elena mea era mai mica tot timpul, conteaza foarte mult si constitutia mamei. De exemplu mie mi-a zis ca e normal sa am copii mai micuti ca doar am o constitutie fragila, sunt mai slabuta. Ma gandeam acum si la Honeybaby, am vazut in poze ca esti slabuta si atunci bebelina ta cum sa fie?
Mihaela
24+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
dayanara spune:
ooh mihaela, felicitari pt carucior ! cum stai la capitolul nume?
si eu ma uitam la dimensiunile de la ecografia denisei si mi s.au parut foarte bune, citind pe ici pe colo , iar femurul care mai indica si inaltimea probabil ca e mai mic din cauza inaltimei ei
aici a fost o tipa de 1.55 si sotul avea cam 180-190 , a avut doi gemeni care semanau cu el la dimensiuni, si a stat in spital de la 26 de saptamani , la 30 cel mult au trebuit sa.i provoace pt ca erau prea mari si o terminau
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Mihaela- pai eu mica , tacsu mic ( are 1,72 si pana la 27-29 de ani era slab rau) dar fi mea trebuie sa fie mare. La asta ma gandesc si eu ca seamana cu noi. Nici bunici nu sunt inalti..
Si asa i-am luat niste body de 5o de cm, trebuie sa intre in ele nu
?
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
POZE
Rebiana27 spune:
Seara buna! Am avut o zi incarcata astazi - iesit la plimbare prin zapada cu printesul, gatit, smotruit si felicitat proaspata mamica de la odiseea vecina. Mi-am facut timp si am citit, constiincios, tot ce ati scris.
Ioana fain filmuletul! Copiii-s dulci si dragalasi! Pupici lui ALex!
Irina (Yaia) multam' ca ai scris informatiile despre miscarile fetale. Desi o parte dintre noi am mai trecut prin asta (fiind la a doua sau a treia sarcina) e bine sa ne amintim sa lasam grijile inutile deoparte.
Mihaela felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si sa stea cat mai mult la mami in burtica!
Denisa bebelinele noastre, fiind fotomodele, au miscari finute. Eu o simt activa si asta ma bucura nespus (astazi am "concasat" si cateva bomboane de ciocolata si cred ca mica minune facea demonstratii de forta prin burtica).
Revin.. avem ora de lucrat cu plastelina.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Mihaela fericitari pt fetita
Sa creasca mare si sa vina la termen pe lume
.
M-am apucat de frecat rosturile de la gresie cu periuta de dinti. Ca sa ma calmez si sa nu iau pe careva la bataie.
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
POZE
dayanara spune:
rebiana, si masuratorile mele la morfo sunt cam ca ale denisei, deci tot la clubul ala ma bag si eu, dar noi activam si la ala cu schimbatul de sex :))
ca sa nu mai zic, ce diferenta e intre ecografia de la ivan si asta de acum ...eu nu.mi fac probleme ca mi.au spus si mi.au dat in scris ca dezvoltarea e normala pt varsta respectiva a sarcinii
yaia bine ca ai avut curaj sa nasti bebe natural in pozitie podalica
aici se face cezariana, dar daca vrei poti incerca sa nasti natural dupa ce.ti prezinta riscurile etc, nu stiu prea bine ca n.am fost in situatie, dar stiu ca ti se da sa alegi...eu n.as avea curaj, de ce?¿ nu stiu?¿
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
mihaelagrosan spune:
Fetelor multumim pt. urari.
Pai eu ce zic Denisa, ar fii cam ciudat sa ai o bebelina de 3800-4000g. Doctorul meu zicea la prima sarcina ca bebe va fi mai mica de 3000g, asta pana la 8 luni cand a crescut brusc si la nastere a avut 3100g. Ceea ce nu e putin tinand cont ca eu inainte de nastere aveam 60kg. Alte mamici sunt mai inalte si au 60 kg la inceputul sarcinii.
Dayanara inca nu ne-am decis la nume, daca era baiat era clar Radu, dar pt. fetita nu stim. Vom delibera in vacanta asta de craciun probabil![]()
Mihaela
24+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
oanaiacovita spune:
Linda multumim de link, dupa el chiar suntem grasuni.![]()
Ioana foarte scump Alex la serbare.
Mami bine ai venit in clubul clocitoarelor in prenatal.![]()
Off, ce serbare mai e si asta fara parinti?
Yaia multumim de informatii.
Denisa eu m-am lecuit cu muncitori ca nu vreau sa mai aud de ei. Hai ca la termopane nu am avut ghinion mare, dar la usile de interior nu mai zic. Eee, de zugraveala e alta poveste. Si acum am 2 culori in bucatarie si nu pentru ca asa era cerinta.
Eu am zis ca mai bine facem noi decat sa mai aud de ei.
Miha felicitari pentru fetita. Wow ce super o sa ai 2 cucuiete de fete.
Rebiana cum e cu plastilina? Ii place?
Ma pregatesc de plecare la dr. ntru cand ajung. Pupici
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!