Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Samaria, multumim, intoarcem !

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

[purple]Fetelor, iar am dat bir cu fugitii...m-a palit saptamana trecuta o gripa, fir-ar ea sa fie , nu m-am testat sa vad ce natie era. De la tuse mi s-a declansat o tura de contractii regulate care n-au cedat, asa ca am sta 2 zile in spital, la supravegheat. Sambata am ajuns inapoi acasa. Maine avem eco si control si probabil incepem dexametazona pt. plamani.
De azi-noapte mi se tot infige in col, a coborat f mult...ma rog sa ajungem in ianuarie totusi.

Sanatate multa, sa scapi de gripa si tinem pumnii sa mai stea bebe la caldurica pana prin ianuarie macar...ba chiar pana la 37 de saptamani sau la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selina-d
Noi suntem bine si bebe cred ca a mai crescut si el. Il simt un pic mai puternic acum, desi e tot linistit si nu se misca asa de tare ca fratele lui la varsta asta. Victor de pe la 20 de saptamani statea cu capul in jos si simteam ff tare loviturile in sus. Bebe acum e tot cu capsorul in sus si miscarile le simt inca ff jos si mai slab. M-am mai stresat un pic ca poate nu ii merge bine daca nu e asa miscaret, dar mi-a bagat barbatu mintile in cap, ca sigur bebe e bine. Ma gandesc ca poate e un copilas mai linistit fata de atomicul de fratior.

Nu stiu daca am mai scris, dar eu l-am nascut pe Tudor natural, dar in pelviana. Si acum cand compar sarcinile, imi dau seama ca Tudor nu a miscat asa cum misca Bebedoi, dar probabil el se misca la fel de mult, numai ca pozitia pelviana a facut ca eu sa nu-l simt la fel de des sau de tare. Ca acum e activ si nu sta o secunda locului, deci linistit nu i se poate spune. Probabil de asta nu il simti pe bebe la fel de activ, din cauza ca nu s-a intors inca...dar are tot timpul.
Si stii cum se spune, ca nu se compara nicio sarcina cu alta, niciun copil cu altul...dar de, suntem mame!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samaria
Eu sunt din 9 august 1978,nasc natural la Gheorgheni,cu doctorul Marc Gheorghe-asta in cazul in care da Dumnezeu sa fie totul bine.Sper sa fie asa...mamicutza super-organizata!Bravo,inca odata!

Esti din Gheorgheni? Sotul are o matusa acolo, am fost asta vara, dar am stat doar cateva ore, apoi am fugit la Cheile Bicazului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

salutare mamici cu burtici..
La Blaj continua sa ninga ca-n povesti, sper sa gasesc timp sa fac niste poze ca prea e frumos

Ma bucur sa aud vesti bune in general despre bebei cumintis i sanatosi...Vio, ai sa vezi ca si la voi e totul bine, nu-ti fa ganduri.... Sanatate multa celor cu receli si gripe...atat de mult sper sa nu apara si pe la noi surprize mai ales de sarbatori...

Ieri am avut serbarea, a fost tare frumos, Alex se simte tare bine pe scena, fara trac, ii place mult sa cante...m-as bucura sa-l mosteneasaca pe tati Ieri au interpretat o mica sceneta si fiecare avea rol. Alex era "un baietel" , asa ca doamna mi-a spus doar sa-l imbrac frumos, ier ceilalti erau fulgi de zapada sau oameni de zapada, costumati altfel asa ca un pic a fost mofturici pana cand a inteles care e rolul lui...ar fi vrut si el haine cu sclipici, dar i-a trecut repede supararea.
Daca vreti sa vedeti un filmulet scurt e la semnatura, la Alexandru pe ultima pagina.

O zi frumoasa burtici si bebici

Ioana, 27+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28
Daca vreti sa vedeti un filmulet scurt e la semnatura, la Alexandru pe ultima pagina.

O zi frumoasa burtici si bebici

Ioana, 27+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

ce simpatici sunt toti

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Salutare si de la noi!Ioana super filmuletul,ce emotionante si unice mi se par aceste momente.Si David are astazi serbare,numai ca parintii nu au acces,anul asta fac fara parinti.Sunt f curioasa sa vad cum a reactionat cand l-a vazut pe mosu.
Eu de luni sunt in prenatal,nu mai puteam merge pe vremea asta la munca pentru ca eu nu am masina si imi era frica sa nu cad pe scari la metrou sau tramvai,ieri de ex.am facut vreo 45 de min pana la magazin si inapoi.
Astazi am dormit si eu mai mult,lucru ce nu s-a mai intamplat de mult,dupa ce am dus baiatu la gradi,am mancat si m-am bagat in pat,am dormit pana la 12.M-am si speriat cand am vazut cat e ceasu.
Va pup si va doresc o zi buna.

mami de David Andrei 02.10.07 si 29 sapt

Mergi la inceput

Pentru mamicile care se ingrijoreaza de miscarile bebelusului, in speranta ca se vor linisti:
"If your baby doesn't move 10 times within a 5-hour period (during a regularly active time) you'll want to call your provider. There may be nothing wrong, but better to be safe.

Daca bebelusul tau nu se misca de 10 ori intr-o perioada de 5 ore (in timpul unei perioade de obicei active), ar fi mai bine sa-ti suni medicul. Probabil nu e nimic in neregula, dar mai bine sa fii sigura."

Deci 10 miscari la 5 ore, dar numai cand stii ca bebe e de obicei activ. Si asta doar dupa saptamana 26.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Innebunesc cu nesimtirea din tara asta
Au venit in cele din urma cu termopanele, dupa o luna!!!!
O usa e gresita, i-u gresit modelul de geam si are balamalele pe partea cealalta. Iar la una mi-a zgarit manerul
Ce naiba trebuie sa fac ca sa primesc servicii de calitate???!!!!
Colac peste pupaza am observat ca la inbinarea tablei dupa casa, unde se imbina cele doua ape nu au pus pasta care trebuie si s-a infiltat un pic de apa si mi-a umezit tavanul intr-un colt.
Gata m-am plans. Sorry, trebuia sa-i spun cuiva ca nu mai puteam!!

Am vazut ca vorbiti de activitatea bebelusilor. A mea e tare lenesa, nu ma doare nimic cand misca pt ca misca foarte finut. Rare ori face valuri cum facea in filmuletul care l-am pus aici. Poate odata pe saptamana. In rest fal-fal de colo colo.
Azi vad ca e ceva mai agitata. Cred ca am agitat-o eu cu nervii mei

Castelana fericitari pt iepurasul ''de rasa'' . Clar traieste pe picioar mare

Ma duc sa stang dezastrul ramas in urma.
Dupa care am de studiat doua pungi de hainute pt bebeluna aduse de o prietena

Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa imi pare rau ca te.ai enervat cu geamurile...
cu masina ce.ai rezolvat?

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput