Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Castelana felicitari pentru grasunel. Ooo chiar ca o sa se faca mare. Al meu avea 900 gr la 27 de sapt.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

merci,
si eu am ramas masca, sotul meu zici ca-l naste el, asa are de ingandurat.
Cand am iesit imi zice: mai bine ca nu-s gemeni cum voiai...
Acuma ce sa zic, sa fie sanatos, dar m-a luat prin suspirndere, ma asteptam la 6-700g asa dar cand mi-a zis: more than 900g l-am vazut ca avea ochii mari, apoi tot el, dar la voi cred ca e genetic. cand a vazut si femur lung ce iese din grafic.
asta e il fac ca bradul printre piticii astia
te pup

castelana fericita 24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lindal

Buna fetele!
Astazi m-am bagat la un pic de activitate organizatorica pe site/forum.

Castelana, care e anul nasterii tale, ca tu ai zis 1972.
.

22+ cu Matei
Pictura pe sticla
Poze

da ai dreptate, dar pe prima pagina la mine se vede 1979, dar nu e ca-mi displace!!!!
merci

castelana fericita 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

oana, si eu fac pui cu maioneza, dar si cu telina (cruda , rasa) e foarte buna!!! sau morcov cu telina si maioneza. idei de aperitive mai am salata de vinete cu ardei copti (am la congelator, dar am vazut si prin Carrefour), chiftlute de carne sau gogosele din cartofi si se pune si branza in ele, ardei umpluti cu crema de branza, rulouri de sunca umplute cu salata de beouf, ciuperci cu maioneza si usturoi. immm deja salivez. eu insa sunt cam racita, si n-am pofta de mancare deloc. imi curge un pic nasul, ma cam doare capul si o stare de somnolenta.

multa sanatate mamicilor bolnave, vad ca a sosit sezonul. hai, sa ne facem bine ca vin sarbatotile!!!

multumesc mult si pt vorbele bune referitoare la eco a mea. si eu sper ca nu e nimic ce a vazut dr acolo, ca ma gandesc ca altfel imi zicea sa mai fac alte teste. sper ca data viitoare sa fie ok. doamne cate griji ne facem si noi in sarcina! ba nus tiu ce durere, ba una alta ne zic doctorii! abia astept sa ne vedem bebeii sanatosi si gata!

fug ca am treaba pe afara si ma duc si la ginecologul meu sa vada morfo, ca asa mi-a zis, va pupic si

vio asteptand pe bebe 21+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Fetele, eu tare am impresia ca raceala asta se transmite si pe forum..picam precum ratele vanate...rand, pe rand..una cate una!

Castelanawow..cred ca e campionul odiseei, pentru ca nimeni nu a mai avut 900 de grame la 24 saptamani!! felicitari!

Oanka e o raceala tare dubioasa....sinusuri infundate, si usturimi de gat si nas !cam atata...aaa..si somnolenta ziua! eu zic ca sunt bine fata de prima raceala .

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Oana, draguta ca intotdeauna . Daca se intampla ceva, dau sms sau sun.

Roxana, maine am control si probabil vom stabili o data pt. operatie, cat mai aproape de termen. Ma bazez pe dr. si pe experienta lui, nu-l va scoate pe bebe mai devreme decat trebuie. Daca se va declansa natural, probabil ma va opera rapid, mi-a zis ca in 15 min trebuie sa fiu la spital.

Prietena mea de la Pufuleti, fosta colega de salon, a nascut ieri, la 36 saptamani. A stat in spital cu lunile...Sunt bine amandoi.

Revin mai pe seara, sunt cam prinsa acum.

Diana 31 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Fetele, eu tare am impresia ca raceala asta se transmite si pe forum..picam precum ratele vanate...rand, pe rand..una cate una!

Castelanawow..cred ca e campionul odiseei, pentru ca nimeni nu a mai avut 900 de grame la 24 saptamani!! felicitari!

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

draga mea, nu ma speria cu gripa, bantuie si pe forumeala?
cred ca ma tine baiatul meu tare sa nu iau virusi!
Sanatate si ai grija sa nu te "captusesti" mai tare!
te pup

castelana fericita 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Contra racelii noi facem limonade zilnic, asa ca va recomand si voua in loc de pastile cu vit C cat mai multe fructe: citrice, kiwi, mere etc.

Si pt fetele interesate de cresterea lui bebe pe saptamani (lungime si greutate), iata aici un tabel (orientativ, zic eu, pt ca se vede ca nu toti cresc dupa un standard): www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart" target="_blank">http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

23+ cu Matei
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Dianami:of,of,of,cate probleme!Multa sanatate,ai grija de tine!Ajungi in ianuarie cu bine,mai e doar un pic!

Oana:important e sa ajunga vit.C in corp!

Lariana:felicitari pentru baietel si bun venit in randul "socroseniilor"(cum zice Ella)

Selina:ce bine ca ai revenit!Bebe e foarte bine,nu te mai stresa!

Castelana:felicitari pentru fecioras!Ce mai,ii lasi paf pe marunteii aia de acolo!Cred ca tati era super-mandru,nu? si sa ne mai scrii!

Lindal:esti atat de constiincioasa si se ordonata,de organizata!Bravo!
Eu sunt din 9 august 1978,nasc natural la Gheorgheni,cu doctorul Marc Gheorghe-asta in cazul in care da Dumnezeu sa fie totul bine.Sper sa fie asa...mamicutza super-organizata!Bravo,inca odata!

Maria 25+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita
Anca multimim de pontul cu maioneza. Eu puneam doar un galbenus si poate de aia nu iesea. Acum o sa fac din mai multe.

Si eu faceam aceeasi greseala. Si eu fac maioneza de la 13-14 ani, dar intotdeauna dintr-un galbenus fiert si unul crud. si cand am incercat fara cel crud, evident ca am pus un galbenus crud si o lingurita de mustar...de asta nu a iesit...in rest nu faceam greseli, deci o sa mai incerc o dala, la craciun...dar am si un borcan cumparat...asa, de rezerva.
Multumim de sfaturi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samaria

Castelana:felicitari pentru fecioras!Ce mai,ii lasi paf pe marunteii aia de acolo!Cred ca tati era super-mandru,nu? si sa ne mai scrii!

Lindal:esti atat de constiincioasa si se ordonata,de organizata!Bravo!
Eu sunt din 9 august 1978,nasc natural la Gheorgheni,cu doctorul Marc Gheorghe-asta in cazul in care da Dumnezeu sa fie totul bine.Sper sa fie asa...mamicutza super-organizata!Bravo,inca odata!

Maria 25+
Mami de Sammy si de

merci mult, da suntem fericiti ca e bine bebele nostru, tati... el e tip calculat si rece, nu se exprima asa pe fata, e preocupat ca e prea mare, zici ca trebuie el sa-l nasca!
te pup

castelana fericita 24+

Mergi la inceput