Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Dianaaa ieri am intrebat de tine si azi chiar vroiam sa iti dau un sms.

Off, mama ei de raceala. Te asteptam cu vesti de la eco.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Oanaiacovita – felicitari pt analize. mare grija, ia 1-2 paracetamol azi asa preventive ca e mai bine ! Hexoraleten e foarte bun pt gat si in afara de vitamina C eu stiu ca e singurul permis in sarcina. Insanatosire grabnica !
bordeancavio – stai linistita, sunt coninsa cae bine si mai ales ca daca era ceva grav iti spunea altfel. Felicitari pt falcos !
briza – paracetamol poti sa iei linistita. Insanatosire grabnica ! Iti doresc ca de Craciun sa fii “ca noua” !
stefimic - felcitari pt bebelina lungana, important e ca e bine.
lariana – felciitari pt baietel ! Sa fie santos si sa se nasca la termen !

e in burtica +28
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

si de la mine. Nu am mai apucat de multisor sa intru si sa va salut. Am reusit sa citesc cam tot ce scrieti, dar nu prea am avut timp sa mai raspund si eu.

Noi suntem bine si bebe cred ca a mai crescut si el. Il simt un pic mai puternic acum, desi e tot linistit si nu se misca asa de tare ca fratele lui la varsta asta. Victor de pe la 20 de saptamani statea cu capul in jos si simteam ff tare loviturile in sus. Bebe acum e tot cu capsorul in sus si miscarile le simt inca ff jos si mai slab. M-am mai stresat un pic ca poate nu ii merge bine daca nu e asa miscaret, dar mi-a bagat barbatu mintile in cap, ca sigur bebe e bine. Ma gandesc ca poate e un copilas mai linistit fata de atomicul de fratior.

Vad ca ati dezbatut intens subiectul alaptat. Eu am mai scris mai demult cum a fost la noi. Cert e ca eu am gandit cam ca Yaia, si nu mi-am pus niciodata problema ca nu pot alapta sau nu am lapte sau chestii din astea. Nu am preparat in viata mea un gram de lapte praf si nici nu am cea mai vaga idee cum se face. Am avut un biberon in casa cum mi-a spus moasa si daca era cazul imi aducea ea lapte, dar nu mi-a trebuit. SI ranile din pacate pe mine m-au tinut vreo 8 saptamani si am mai facut de cateva ori si blocaje de lapte cu febra 40 brusc, dar a trecut tot. E bine sa stiti ca ar putea fi greu la inceput, desi nu e neaparat. La noi a fost apoi minunat si am alaptat un an si jumatate la cererea piticului si am renuntat cand a vrut el. Mie sincer mi se pare mai simplu sa alaptezi decat sa dai lapte praf, pentru ca in toiul noptii cand bebe se scoala ca ii e foame, apoi nu stiu daca are rabdare sa fierbi tu apa si sa astepti sa se raceasca pana ii vine lui laptele. Plus bataie de cap cu sterilizat biberoane, ca sa nu mai zic cat de nesimtit de scump e laptele praf. Desi la inceput cand aveam dureri le invidiam pe mamicile cu lapte praf, apoi m-am razgandit.

Va pup si va doresc multa sanatate. Bagati ceaiuri multe, vitamina C, pastile de propolis cu vit. C pentru gat si multa rabdare

Mami 23+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

lariana felicitari pt carucior!

ate distractie placuta !

oana multa sanatate! diseara ai eco?
poate e mai bine sa faci testul de lichid la spital, la doctor undeva, sigur sunt mai bune decat ce se gaseste prin farmacii
despre leneveala, stiu ca dupa antibiotice bebe poate sa aibe cateva zile o activitate mai slaba, dar asta nu e nici.o problema

andra vino cu vesti bune!

diana chiar ma gandeam la tine azi dimineata, tu ai programata cezariana sau inca nu se stie si amana doctorul cat va fi posibil?

babyangel mie mi.e frica de ou crud si carne cruda etc, tot ce tine de toxo si listeria, astea 2 afecteaza mai mult pe masura ce sarcina e mai avansata spre deosebire de altele ce.s grave doar in primul trim

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fetele, buna ziua si sper sa fie cu adevarat buna!!!!
scuze ca n-am scris zilele astea, multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea la toate fetele ce m-au felicitat si mai vreau sa va multumesc din inima pentru ca am aparut pe prima pagina mai tinerica..... cu 7 ani, asta da cadou, saru'mana si la mai mare!!!

dragelor, acum imi trag sufletul ca am venit de la dr, l-am vazut pe baietelul nostru azi a fost generos si in fine i-am vazut fetisoara, Doamne ce frumossssssssssssssssssss, mi-a dat dr cadou o poza de Craciun, imi venea sa sar pe el sa-l pup.
Am ajuns la concluzia ca am crescut si eu ( ultima luna 3 kg) si bebele nostru. Daca la 20 de saptamani avea 404 g, azi la 24 de saptamani avea 900 g!!!!! mai mult decat dublu in 4 saptamani? Deci pana la pasti iepurasul nostru se face sigur un berbec pe cinste!
In rest toate bune: misca, vorbeste sau da din gura oricum, se mangaie pe cap, femur lungan 4,90 cm, ce sa mai om il fac pe dr meu de aici, cred ca-i bat recurdurile de grautate la nastere adusa de el pe lume. Eu cica ma prezint bine: lichid cat trebe, placenta, col, tot, ca o floare tinerica ma prezint, asa imi zice mereu ca am un aparat reproductiv foarte frumos (nu am intrebat pe unde era frumusetea)
Deci ma intorc sa citesc mai temeinic ce s-a mai intamplat pe aicilea.
Pana reusesc sa termin romanele scrise de voi: sanatate la toata lumea, vedeti cum la dati pe zapada ca am citit ce peisaj hibernal aveti acasa, sa fiti cuminti ca sigur va vede Mosul (are rima abuna cu cocosul), apropo si....cocosul i-a crescut, e bine proportionat baiatul.
va puuuuuuuuuuuuuup

castelana fericita 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

si mai vreau sa va multumesc din inima pentru ca am aparut pe prima pagina mai tinerica..... cu 7 ani, asta da cadou, saru'mana si la mai mare!!!

castelana fericita 24+

doamne ce.am ras!

felicitari pt vesti bune si berbecut grasun:)

selina la mine sunt momente cand se misca foarte mult si puternic, de cate ori stau jos il simt intr.una, dar au fost zile ca ieri cand intrasem in panica pt ca nu misca destul, de fapt ca pana atunci

POZE

Mergi la inceput

Sensibila

Selina ma bucur ca sunteti bine.

Roxana o sa ii zic drei sa vedem ce zice ea. M-am decis sa nu ma mai stresez din orice si sa ma bucur de perioada ce vine. Cand ma uit la Pufuleti cum apar de repede, prefer sa ma linistesc. Acum ma preocup de lista pentru cumparaturi pt Craciun ca am reazlizat ca saptamana viitoare e craciunul si eu nu m-am hotarat ce fac.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+

Bebe mic

Mergi la inceput

Castelana felicitari pentru grasunel. Ooo chiar ca o sa se faca mare. Al meu avea 900 gr la 27 de sapt.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

si mai vreau sa va multumesc din inima pentru ca am aparut pe prima pagina mai tinerica..... cu 7 ani, asta da cadou, saru'mana si la mai mare!!!

castelana fericita 24+

doamne ce.am ras!

felicitari pt vesti bune si berbecut grasun:)

selina la mine sunt momente cand se misca foarte mult si puternic, de cate ori stau jos il simt intr.una, dar au fost zile ca ieri cand intrasem in panica pt ca nu misca destul, de fapt ca pana atunci

POZE

pai zii si tu sa ma fac mami tanara, si cu aparat reproductiv frumos, ce vreau mai mult de la viata?
te pupupup

castelana fericita 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Buna fetele!
Astazi m-am bagat la un pic de activitate organizatorica pe site/forum.
Am pus retetele de tiramisu (ella) si maioneza (andra_s si babyangel) pe contul comun.
Am mai completat pe prima pagina cateva date de nastere care lipseau (dar erau in lista de pe contul comun). Asadar:
Castelana, care e anul nasterii tale, ca tu ai zis 1972.
CoriMami, cum e corect: 2 ianuarie sau 1 februarie? Ca nu mai stiu. Eu te-am trecut la ianuarie.
2anke, felicitari cu intarziere si La multi ani!!!
asteropipan, nibi_niki, Samaria, cenia, Erina, michele_sf, paps, kris_nico, cristina30, hapyjoy, nemary, bebesasha, Clara03, rmkristine, camilecu, elybub, miri_mik, lariana si celelalte fete care scriu mai rar dar ne urmaresc: va rog sa dati si voi data nasterii voastre ca sa stim cand va felicitam.
Doar de atat m-am ocupat acum, insa asteptam completari si in legatura cu numele ales pt bebe, doctorul si spitalul unde veti naste, tipul nasterii, adresa de messenger si nr. de tel - pe PM.

22+ cu Matei
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput