Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
samaria spune:
Neatza!
Am facut ochi si eu...
Vad ca nu ne lasa apropierea sarbatorilor sa nu ne gandim la bunatati...
...
...multumesc de idei,nici eu nu sunt decisa ce sa gatesc de sarbatori...
Dayanara:te pup,lasa ca Ivan macar nu raceste daca nu se baga la zapada...
![]()
Rebiana:
pentru mamica scumpa!
Yaya:
tie si puiutului tau!
Vladi:Super,felicitari pentru bebe !!!

Ate:de unde ai scos menuil?!?!Ha,ha ha!!!![]()
![]()
![]()
Andira:
Of,ce ti-e si cu doctorii astia...
Oana:felicitari pentru intrarea in concediu!Si multa sanatate,multe ceaiuri si vitamina C!
Marina:foarte bine ai facut ca ti-ai luat liber!Ca nesimtire din partea colegului...!!!
Vio:daca doctorul zice ca nu e ceva grav,inseamna ca asa e!
Ella:tot tonica si vesela esti,tine-ti-ar Dumnezeu darul...

Saru-mana de reteta!Si
lui bebe Geo!
Briza:
sa iti treaca raceala!
Anca si Andira:saru-mana de ponturile pentru maioneza!

Cam atata am avut de zis deocamdata,va pup cu drag si va citesc in continuare!
Maria
25+
Mami de Sammy si de 
stefimic spune:
buna dimineata fetelor, de la mine un laptic cald.![]()
am fost si noi aseara la dr si bebelina mea{acum a vazut-o si tati bine, ca avea o pozitie mai buna} este bine, creste in ritmul ei, tot cu cateva zile in urma, dar eu nu-mi fac probleme, chiar mi-as dori sa nu mai iasa cu greutatea lui frateso, cert este ca cica va fi lungana dupa masuratori.
in rest totul bine, am vorbit si de nastere, cica ma interneaza cu cateva zile mai devreme sa-mi faca analizele si in ziua ei de garda ne operam, abia astept.![]()
ne-a mai dat sa mai repetam in ianuarie iar analizele.
am intrebat de garmastan si mi-a zis ca pot sa-mi dau si inainte de nastere si sa folosesc un prosop mai aspru cu care sa masez sanii, eu la STEFI am folosit garmastan dar dupa nastere si a fost mai greu.
OANA sanatate multa si te astept cu vesti bune de la control.
aseara am poftit la niste icre, nu stiu daca am facut bine dar mi-am luat si pana nu am mancat un pic nu m-am lasat.
am vazut ca deja vorbiti de bunatatile pe care vreti sa le faceti de craciun, eu deocamdata m-am decis doar la capitolul dulciuri, voi face cabana si rafaelo.
eu trebuie sa ma mai gandesc si la petrecerea de SF. STEFAN pe care o am cu copii si parinti, dati-mi si mie idei de aperitive.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
30+
IOANA
oanka80 spune:
'neatza fetelor. ma bag si eu la o cana cu ceai cu lamaie si miere caci vreau si eu sa tin raceala la distanta. eu sug mereu vitamina C ca pe bomboane si consum cam 10 clementine pe zi.
oana sa iei rapid oscilo si stai la distanta de sot, tinem pumnii diseara la echo sa fie bebe Eric in grafic
. nu te mai stresa cu lichidul amniotic caci bebe are unde inota
ellanik am salvat si eu reteta de tiramisu si zis sar'mana caci pare usurica de executat si sigur va iesi o minunatie.
merg sa mai misc cate ceva prin casa. sunt activa cat sunt in picioare, dar in momentul in care ma intind in pat ridicatul devine o corvoada pt mine si e cam trist daca nu e cineva prin preajma sa imi intinda o mana.
raportez ca ieri si azi dimineata mariuca mea draga a fost mai mult decat activa si multumesc cerului pt asta 
Alina tot nu ai raspuns prezent la apelul nostru. speram ca esti bine si intra sa ne dai un semn de viata 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
29+
- Maria-Emilia
AMR 10+ 
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
lariana spune:
Buna fetelor, va rog imi trece si pe mine cineva in drepul meu faptul ca in urma ecogrfiei s-a stabilit ca vom avea un baietel!
.
oanka80 spune:
babyangel si andra voi tine cont de secretele voastre cu maioneza. voi poza intr-o zi agenda cu toate ponturile notate de mine cu chestii interesante de la voi.
babyangel cum stai cu raceala?? ceai, lamaie, lapte cald si in pat la caldurica 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
29+
- Maria-Emilia
AMR 10+ 
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:
ate_09 petrecere frumoasa diseara. sa te aranjezi super sa arati trasnet printre celelalte doamne ale serii. esti o mamica scumpa foc si sigr multa lume va intoarce capul dupa tine 
29+
- Maria-Emilia
AMR 10+ 
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:
lariana felicitari pt baietel, sa traiasca, sa fie fie sanatos si voios si sa stea la mami in burtica pana la termen 

29+
- Maria-Emilia
AMR 10+ 
*mamica unui fluturas*
ate_09 spune:
oankamultumesc!! N-am mai iesit de ceva timp aproape deloc...asa ca astept cu nerabdare sa vina seara!!
O sa fac si ceva poze sa le pun pe contul comun...ca de cand ma chinui sa arat si burtica mea. 
lariana felicitari pt cocosel!! Te trec imediat pe listuta!
Sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebelush sanatos!
asteptam un
27+
Theodor Stefan
http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Am dormit o ora si sunt zombi ![]() ![]() . M-am trezit cu forta cu ciocolata si un pic de cola.Oana- acum il pui pe sot sa te doftoriceasca. Eu as am facut , ca doar era raceala lui, el a adus-o!!! Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Denisa al meu sot s-a intors la birou, deci adio ajutor. Tot singurica fac. Important e sa treaca, nu conteaza cine imi face un ceai.
Ate distractie placuta diseara. Si abia asteptam pozele.

Anca multimim de pontul cu maioneza. Eu puneam doar un galbenus si poate de aia nu iesea. Acum o sa fac din mai multe.

Samaria
Eu nu pot sa iau vitamina C simpla de supt pt ca fac bubite pe limba si cerul gurii. asa ca iau ori Cetebe ori cu propolis care sunt ca bomboanele.Cata eu in ultimul timp la aperitive festive fac mereu oua umplute si decorate frumos ca niste oameni de zapada cred ca ii vor bucura mult pe prichindei.

Anul trecut de Revelion, ca de Craciun am fost in Bucovina, am facut salata de sfecla cu maioneza, chiftelute mici si rotunde si platouri reci. Aaa si salata beof, si mai fac eu mai mereu piept de pui cu maioneza. Cred ca la pici le va placea.
Oanka ma bucur ca Maria e activa, acum s-a lenevit Eric.

Abia astept sa vedem ce ne zice diseara la dr dar cred ca iar ajung la 10 acasa.
Am programare la 7 si pana intru trece de 8 sigur.
Lariana felicitari pentru baietel si poate vii mai des pe la noi.

Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Dianami spune:
Fetelor, iar am dat bir cu fugitii...m-a palit saptamana trecuta o gripa, fir-ar ea sa fie
, nu m-am testat sa vad ce natie era. De la tuse mi s-a declansat o tura de contractii regulate care n-au cedat, asa ca am sta 2 zile in spital, la supravegheat. Sambata am ajuns inapoi acasa. Maine avem eco si control si probabil incepem dexametazona pt. plamani.
De azi-noapte mi se tot infige in col, a coborat f mult...ma rog sa ajungem in ianuarie totusi.
Cam atat, am citit in diagonala insa am si copiii bolnaviori (din fericire lor doar le-a curs nasul si au fost maraiti), bine ca n-au facut gripa.
Ne mai auzim. Va pup!
Diana
31 s cu
, mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)