Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ina, da asa cred si eu ca e un stres in plus ca si detectorul de miscari fetale
lichidul amnio are un ph mare si in functie de asta apare pozitiv sau nu, dar un ph mare poti avea din mai multe motive, urina acida, candida etc

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

yaia hai ca mi-ai dat un pic de speranta in legatura cu alaptatul

Cred ca foarte importanta e atitudinea mamei fata de alaptat. Mie mi s-a parut ceva normal sa-mi alaptez copilul, niciodata nu mi-am pus problema ce o sa fac daca nu am lapte, hai sa iau o cutie de lapte praf sa am in casa etc. Nu. am nascut, am primit copilul si l-am pus la san. Si gata.
Poate am fost norocoasa, poate tine si de perspectiva din care privesti lucrurile, poate nici una sau ambele sau multe altele, dar la noi, cel putin pana acum, totul s-a produs natural si de la sine: dormit, alaptat, divestificat, intarcat, stat pe olita...inca nu am scapat de scutece, dar lucram la asta, cu rabdare si in stilul copilului, nu il fortez sau grabesc in niciun fel, va veni si asta de la sine ca toate celelalte.
Inca o data spun, atitudinea mamei siobservarea personalitatii bebelusului sunt foarte importante in orice situatie. Observat obiceiurile copilului, ce-i place si ce-i displace. Dupa parerea mea, un copil nu plange de alint sau atentie, sigur ceva il deranjeaza si e modul lui de a se exprima, singurul pe care il stie. Daca se agita la san, daca mananca 2 minute si adoarme..orice, trebuie observat si corectat, incercat diferite abordari si mici trucuri si pana la urma legatura dintre mama si copil se stabilste, intareste si totul devine frumos si natural. Parol!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Se vede ca m-am culcat cu o ora mai de vreme. Acum bantui pe forum
Ma duc sa studiez frigiderul

Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fetele,uitati aici un site nou pentru viitori iepurasi:magazin. jucariile sunt foarte ieftine. poate va intereseaza.

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Am mai gasit o reteta pt meniu de Craciun. Daca rezist pana la Craciun.
Imi vine s-o sun acum pe bunica sau pe socra sa-mi trimita zeama de varza.
http:/.../Retete/Mancaruri/Slaninuta-fiarta-in-zeama-de-varza.html

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burticutelor!

Dau pentru cine vrea si un ceai fierbinte cu multa lamaie pentru racite ca mine.
Eu m-am trezit cu dureri de gat si abia inghit.
Nici nu se putea sa scap.
Azi noapte am dormit bine, dar m-am trezit de vreo 2 ori apa, asa tare transpirasem.
Off, sper sa nu fac vreo forma mai rea de raceala. Azi ne mutam pe ceaiuri.

Andra multumim de reteta . O sa incerc sa fac asa in weekend sa vad daca imi iese. Si eu am patit ca Denisa cu maioneza din ou, cand am pus peste legume s-a taiat. De asta mi-e teama si mie.
Sa vedem ce retata are si Anca si apoi ma hotarasc ce fac.
Multmesc si de sfatul cu secretia.

Roxana mersi pentru link dar mi se pare tare scump si cred ca zic pas acestui stres. Ii zic diseara drei sa vedem ce zice si poate imi face ea ceva.

Ina asa-i nu ma mai stresez.
Si la ultimile analize de urina mi-a iesit Ph-ul 5.5 parca.

Denisa este de coma. Auzi tu ce face fata la 4 noaptea,cauta retete pe net.

Eu mai merg un pic in pat cu o cana cu ceai. Revin mai tarziu sa va treziti si voi.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

neata si de la mine!!

Oana multumim pt ceai.Vin si eu cu o cana langa voi cu muuulta miere si lamaie.
Azi sunt mai bine cu raceala, dar si pe mine ma ustura gatul si narile cand respir.
Deocamdata ma tratez doar cu ceaiuri si paracetamol, sper sa nu fie mai rau de atat.
Azi nu am chef de nimic la birou...diseara mergem la petrecerea de craciun organizata de firma unde lucreaza sotulica Abia astept!!

Cat imi savurez cana de ceai ma duc sa citesc nitel din urma ca ieri n-am reusit sa termin tot!!

Pupici la toate

asteptam un 27+ Theodor Stefan

http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

"neata burticute
Eu am avut o noapte cu multe miscari "la centru"..cred ca a fost agitat bebe..Si m-am trezit -evident- la 5 si ceva

Maioneza-ca veni vorba: cum a zis si Andra . exista niste secrete-ouale f.bine fierte si racite, lamaie , apa minerala, ulei -la temperatura camerei.

Trebuie sa puneti un galbenus in plus , deci ar trebui 3-4 galbenisuri.Se pune o lingurita mustar si o lingurita zeama lamaie, si se freaca (eu fac cu mixer) pana devine o pasta omogena. Apoi se adauga ulei, dar putin cate putin, de aceea e de preferat sa NU puneti direct din sticla, ci dintr-un bol , cu o lingura mare. Apa minerala-la fel!
Intr-adevar, este mai sensibila ecat maioneza cu ou crud, si tosmai de aceea trebuie sa avem grija la detaliile de mai sus!

Dayanara tu ziceai parca de frica de maioneza cu ou crud? Eu am mancat de mai multe ori in sarcina asta..fara frica!

Honey e f. bine ca ai inceput cu prosopul, si ajuta f. mult pe viitor , sa ne scutim de rani...Pe langa prosop, mai trebuie rotite sfarcurile , stanga-dreapta.Suna ciudat, dar eu stiu din experienta unor proaspete mamici, care au procedat astfel din luna a 8-a pana la sfarsit , si s-au scutit de multe neplaceri , pt ca au avut sfarcuri bine formate pt. alaptat.

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Fetele, iertati greselile de scriere... mai am un pic si ma trezesc de-a binelea

Oana, accept si eu ceiucul tau, ca m-am trezit asta noapte sa iau tantum verde..Am o raceala f. ciudata de o saptamana: nas infundat rau, si usturime de gat

Felicit toate fetele cu bebei masurati deja,grasunei sau fotomodeli . Nu ma puneti sa nominalizez, dar am citit ca ati fost la eco!

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Am dormit o ora si sunt zombi. M-am trezit cu forta cu ciocolata si un pic de cola.
Oana- acum il pui pe sot sa te doftoriceasca. Eu as am facut , ca doar era raceala lui, el a adus-o!!!.
Anca- o sa las torturarea sanilor dupa ce intru in 7-8 luni , acum mi se pare prea devreme

POZE

Mergi la inceput