Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
oanaiacovita spune:
Oankalasa ca maine afli cum e si cu analizele.
Vio felicitari pentru bebel grasun si ai sa vezi ca totul va fi bine. Nu te stresa, ca vorba Denisei, nu se putea dezvolta asa bine daca erau probleme.
Ella si eu fac reteta asta de Tiramisu dar nu puneam fructe.Multu de pont.
Eu de Craciun o sa fac tortul diplomat de portocale si am o reteta de cornete in forma de bradut, dar se fac cu forme.
Cori mersi, ma gandeam eu ca la noi nu exista.
Roxana mersi, dar nu am gasit nimic pe net cum ca ar exista si la noi.
Eu va zic noapte buna si ne auzim maine la cafea, laptic si alte bunatati.
Astept cu nerabdare ziua de maine sa il vedem pe bebe Eric, sper sa imi faca eco ca fac urat.
Pupici.

Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
Briza offf, sanatate multa si Oscillo la greu. O sa treaca, numai sa te hidratezi bine cu ceaiuri cu multa lamaie.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara oana felicitari pt analizele bune, eu cred ca acum n.are motiv sa te mai interneze andra tu cand mai mergi la eco? roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
roxana cum esti tu draguta si iti aduci aminte de fiecare in parte

maine ma duc, pe la pranz sper sa ma intorc si intru sa va spun cuma fost

POZE
28+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
andra_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Hai, scrie aici, la comun, off topic...ca ma intereseaza si pe mine! Eu am incercat cu galbenus fiert si mustar, dar tot mi s-a taiat... =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
eu fac maioneza de pe la 13-14 ani ca mama ma punea mereu ca ea nu mai avea rabdare ... deci daca se taie fierbi un ou, sa fie fiert bine si il lasi sa se raceasca ca sa se intareasca bine de tot galbenusul si ar "deranja" maioneza daca ar fi cald galbenusul. il pasezi bine, il amesteci cu putin mustar (o jumatate de lingurita) dupa care incepi sa adaugi putin cate putin din maioneza taiata, la inceput cate o lingurita si apoi de ce se inmulteste maioneza nou mestecata adaugi din ce in ce mai mult din cea taiata. spre sfarsit adaugi sare si zeama de lamaie dupa gust. deci practic nu exista un pont anume sau vreun secret, important e sa ai rabdare sa adaugi putin cate putin din maioneza taiata. toata chestia asta e probata de mine, si asa am dres si o maioneza facuta la robot care nu era taiata, dar avea consistenta ... unei ciorbe
aaa, si ca sa eviti taierea maionezei, trebuie respectate cateva chestii, pe care poate fetele care au facut cel putin o data maioneza, le stiu deja: toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei, uleiul se incorporeaza putin cate putin si se mesteca doar intr-un singur sens cu aceeasi frecventa si viteza, de preferat cu o singura mana, doar drapta sau doar stanga (ca cica in felul asta se schimba viteza de mestecat si sunt sanse sa se taie
)POZE
28+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
dayanara spune:
oana uite aici cred ca se poate comanda, dar posibil sa.l aibe si vreo farmacie mai rasarita sau sa faca o comanda ceva
http://www.magazine-online.ro/sanatate-sexuala/teste-pentru-acasa/amniosense--569847
andra bafta maine
mi.am luat bomboane sa vad daca o trezesc mai bine
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Andra- noi vb de maioneza din galbenusuri fierte, pt gravide.
Eu la aia normala cu galbenus crud nu tin cont in ce directie, cu mana dat sau cu ce viteza. Bag mixerul in ea si in 10 min e gata. Asta pt ca torn ulei mult. Si niciodata nu mi se taie de se cruceste si mama si bunica.
Dar asta din galbenusuri fierte nu-mi iese. Sau mi-ar fi iesit dar cand am pus-o peste salata si am amestecat-o s-a taiat.

. Nici nu mai aveam ce sa repar de ea si salata arata ca naiba.
Anca- mi-am adus aminte ca ziceai ca nu ti-a trecut prin cap sa te culci cu copilul in patut. Asta pt ca perosnajul era un barbat, ei sunt alta specie
. Eu zic sa ai grija ca patutul tau e mare si solid![]()
.
Am testat frecatul sanilor cu un prosop aspru. Nu e rau, e chiar placut "scarpinatul" dupa o zi in sutien. Dar le-am umplut de colostru. Poate am exagerat cu frecatul??![]()
Iar doarme toata lumea iar eu casc ochii pe net. Cred ca ma duc in pat sa citesc o carte.
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
andra_s spune:
yaia hai ca mi-ai dat un pic de speranta in legatura cu alaptatul 
andira adica te duci la medsana si tot iti cere trimitere de la med de familie? ori m-am pierdut pe drum si am sarit vreun mesaj. 
oana daca imi dau un search in google meu (ala cu un sg neuron
) parca lindal zicea ceva de un test de depistare a lichidului amniotic. acum 3 sapt mie mi-a facut un test la secretie in 2 minute la spital sa vada daca pierd lichid - parca zeiwan, zeiwang se numeste. poate te ajuta cu ceva denumirea.
vio hai fii optimista, o sa fie totul bine, daca dr nu si-a facut griji nu este cazul sa te impacientezi. eu una nu am auzit de ce zici tu, dar poate te ajuta alte mamici 
ella eu nu cred ca mai astept pana la craciun ca sa fac tiramisul tau, ca si asa atunci o sa fiu satula si ar fi pacat sa nu simt din plin gustul prajiturii
briza insanatosire grabnica 
POZE
28+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
andra_s spune:
denisa de maioneza din oua fierte vb si eu, doar ca de faza cu taiatul cand o torni peste legume nu stiu ce sa zic, nu mi s-a intamplat.
POZE
28+
andra_s spune:
ori merge greu forumul, ori mi-a inghetat mie conexiunea 
gata ii mai zic ceva oanei si ma retrag ca iar am pus monopol pe pagina
asa, deci oana vroiam sa iti ca tu tot esti in dubiu ci cu candida sa te duci la un cabinet sa iti ia o proba de secretie si pt candida si pt testul asta zeiwang, ca sa stai linistita. cauta si tu un cabinet cu laborator unde le si proceseaza, mie mi-au dat rezultatul in 3 minute la giulesti, iar ca si tarife, am platit 20 de lei pt ambele. la un cabinet part e mai scump, dar banuiesc ca nu poate fi vb de sume mari.
gata pt azi, ma retrag, va urez somic pufos 
POZE
28+
Ina_3040 spune:
Seara buna fetelor!
Ioana28 si Oana, va
pt cuvintele voastre frumoase, sper sa petrecem niste sarbatori calde chiar daca departe de casa.
Oana si eu am zis de testul de detectare a lichidului amniotic, mi l-am luat in perioada mea de "paranoia" si numa rau mi-a facut, in prima etapa mi s-a colorat ca si cum ar fi fost pozitiv, poate de la urina prea acida asa ca m-am stresat dublu... aici l-am comandat la farmacie se numeste Amniodetect. da sincer nu l-as recomanda din cauza stresului in plus.
Felicit toate fetele cu rezultate bune la analize si cu rezultate bune la ecograf, sa o tineti tot asa!
va pup si o noapte cat mai odihnitoare.
Ina
25+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#