Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gata am terminat cu smotrul

Soacra mea are 1,51 si poarta 23 la picior si avea in tinerete 39 de kg. A facut 4 copii: 3 peste 4 kg ( nu stiu cum i-a scos) si unul (sotul) la 7 luni peste 3 kg.
Iar socrul are in jur de 1,70.

Mihaela mi-a ridicat moralul povestea ta.

Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Denisa ma bucur ca ti-am fost de ajutor. Sunt convinsa ca bebelina ta va fi sanatoasa tun. Ma mir de soacra ta, mno se mai intampla. Nu are cumva diabet?

Mihaela24+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Multumesc Oanei (sigur vei veni cu vesti bune in seara asta ) si Oanka pt ca ati intrebat de noi.
Suntem bine, multumim lui Dumnezeu!
Nu am mai intrat pe DC de ieri de la 15:30, pt ca nu am avut curent, si profitand de ocazie am dormit si eu 2 h la pranz in timp ce dormea si Ioana, iar azi la pranz am recuperat ce ati scris, cateva pagini dupa care am iesit afara, sa ne bucuram de zapada (intr-adevar e putina, dar e..), iar dupa amiaza am recuperat si celelalte pagini..
Ma bucur si felicit si eu mamicile cu vesti bune de la eco..iar cele care sunteti racite, le doresc insanatosire grabnica!
Am mai retinut ca Lara s-a nascut in Botosani, deasemeni si eu m-am nascut.
Ati vorbit de pregatiri (facut curat) pt Craciun.
Eu am terminat acum 2 zile de sters praful prin vitrine, sters pahare, bibelouri, biblioteci ..astea in 4 camere si in hol..bineinteles ca am facut in 2 reprize in aceiasi zi. Perdelele, geamurile si jaluzelele le spalasem sapt trecuta..si cam atat, nu vreau sa ma obosesc prea tare..voi mai da cu aspiratorul si sters praful in ultima sapt, adica sapt viitoare.
Despre mancare, eu voi face: salata beouf (pt sot, ca mie nu-mi place)..aa, maioneza o fac cu ou fiert si cu ou crud + mustar, si dat cu mixerul (vreo 10 min) si in acelas timp ulei..nu mi s-a taiat niciodata pana acum, Asa arata salata beouf de anul trecut, friptura de pui si vita la cuptor, sarmale..iar toba, caltabosi, carnati, cozonaci, alune si alte dulciuri le vom cumpara. Cu toate ca a 2 a zi si a 3 a zi vom fi plecati, la parintii/socrii, dar le voi duce din bunatatile pregatite.
Urmeaza sa vad filmuletul lui Alex de la serbare, il va viziona si Ioana cu mine..ca se invarte pe langa mine.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 22+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Mihaela acum are un tip de diabet. In orice caz e unul usor, nu tine regim de cat cand ii urca glicemia in rest nimic. Dar pe vremea aia nu avea nimic. Diabetul a aparut dupa 60 de ani. Nu stiu daca e relevant

Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Vizionat filmuletul, f frumos.. a cantat si Ioana, iar la sf a aplaudat si ea..si se uita mirata ca s-a terminat prea repede, si i l-am mai pus inca o data. I-am mai spus printre altele ca, acei copii au fost cuminti si de aceea a venit Mosul, daca e si ea cuminte va veni si la ea.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa e posibil sa fi avut diabet gestational si pe urma i.a trecut pur si simplu...

ioanact zapada putina dar tare se mai bucura ioana :)

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Aaaa.. Oanka noi am primit Preotul, chiar azi a ajuns si pe la noi (ajunsese in zona), chiar daca nu era sotul, il primeam ..de mica copila tin minte ca asa au primit si parintii mei, iar eu abia asteptam sa vina.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ioanact zapada putina dar tare se mai bucura ioana :)

POZE

Da, si mai ales de pisicuta..ii plac f mult animalele!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Denisa eu stiu ca femeile care fac copii peste 4 kg (acuma in afara de cele de 1,80m si constitutie solida) sunt predispuse sa faca diabet la batranete. Nu are legatura cu diabetul gestational. Si vad ca se confirma ceea ce stiam (din facultate).

Mi-ati facut asa pofta cu bunatatile voastre, desi de curand am papat carnati, cartabos, carne proaspata de porc ecologic, toba nu-mi place. Acum vreau salata de beuf, cu orice fel de maioneza, in afara de aia cumparata care nu-mi place, dar nuu am chef sa fac. Voi papa de Craciun. Eu nu fac papica. Mergem la parinti ca de obicei. Poate fac niste cozonac, ca mi-e pofta si as papa de asta de casa. De cand sunt gravida nu prea mai pot manca mancare cumparata, nici la restaurant nu-mi prea place mancarea.

Mihaela24+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mihaela dar colul tau in ce sens e modificat? intreb ca stii ...si mie pe la 19 saptamani mi.au zis ca e permeabil 1 cm si m.am panicat la vremea aia

POZE

Mergi la inceput