Soferii buni de plata...
Raspunsuri - Pagina 3
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lordul Eu zic, ca statul sa subventioneze cuciucurile de iarna, sa dea cate un set de masina, sa trimita cate o echipa sa le si schimbe - dar fara sa ne deranjeze prea mult, ar fi bine dimineata cand ninge sa le gasim schimbate gata- sa mearga cate un utilaj de dezapezire la un anumit numar de masini, daca ramanem inzapeziti sa ne vina cu ceai cald la nas si sa ne consoleze...asta ca sa nu disparem ca natie, ca la multi dintre noi lipseste cu desavarsire si instinctul de conservare. |
Asta e adevarat, daca nu ne-ar lipsi, am pleca o data din cloaca asta de manelisti, hoti si smecherasi apreciati pentru banii furati. Repet, au cazut 5 centimetri de zapada, ce instinct de conservare iti trebuie? N-am plecat la munte, nici in expeditie, am plecat pina la serv, pe un drum de 4 km (fara absolut niciun mijloc de transport in comun direct, ca sa-i parcurg ar trebui sa schimb 2 autobuze, un tramvai si vreo juma de km de mers pe jos pentru ca imbecilii astia lucreaza la o linie de tramvai de 2 ani si probabil ca nu va fi gata nici alti 3) si pentru asta sint pusa la colt de dobitoci la Berceanu...Vina e a m ea ca mai platesc impozite intr-un stat ca asta.
valentinag spune:
citat din mesajul lui Natasa 3) si pentru asta sint pusa la colt de dobitoci la Berceanu...Vina e a m ea ca mai platesc impozite intr-un stat ca asta. |
Ia te rog sa-ti revizuiesti limbajul la adresa lui berceanu!A turnat 42 de km de asfalt anul asta,ce vrei mai mult?
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Soleil spune:
Eu le tin la soacra-mea, in Calarasi. Acum sta la casa si le tin in garajul din curtea lor. De doua ori pe an ma duc acolo si le schimb.
Pana acum cativa ani, cand socrii mei inca stateau la bloc, le tineam la mine in apartament - pe balcon. Toate patru .
Saculet cu nisip nu am, desi este bine sa fie in masina.
Dar pentru autoturisme, nu e obligatoriu nimic din toate astea - eu nu pricep de unde inversunarea asta pe subiect.
Daca iti echipezi masina corespunzator pentru iarna, o faci pentru tine si pentru binele tau. In Romania nu primesti amenda pentru asta.
Din pacate .
Imi amintesc cum era cu centura de siguranta acum ceva ani, cand inca nu era obligatoriu a fi purtata. Mai nimeni n-o punea, desi se stia de atunci ca foloseste si ea la ceva.
Azi, dupa cativa ani de cand a devenit obligatorie, dupa ce s-a terminat cu bosumflatul "au, ma strange", "da' nu pot sa ma misc", toata lumea iti explica, in caz de..., ca esti inconstient sa mergi fara centura de siguranta pusa.
Eu, una, astept cu nerabdare ziua aia in care echiparea corespunzatoare a masinilor pentru iarna sa nu mai fie optionala .
lordul spune:
citat din mesajul lui Natasa Si trotuarele au ramas necuratate si se aluneca tot pentru ca niste cucoane inconstiente nu umba in clapari si cu nisip la ele, nu???? |
Ieri, pe la 11 o vanzatoare de la un chiosc de fornetti, era foarte panicata (ignora toata coada de clienti) vorbea la telefon cu o colega de-a ei :" Fata ce ma fac, ne dau astia de la primarie amenda, cica sa curat zapada din fata magazinului"... pai clar, ca daca nu zice primaria, noua ce ne pasa de clienti da-i incolo sa-si rupa gatul, sa ajunga taras, pe branci in magazin, nu ne intereseaza, dar sa ne faca vanzare!
trischa spune:
Oana,mie mi-ar fi placut ca dupa ce ai citit aici legat de cauciucuri sa ajungi la concluzia ca sunt necesare ,pentru tine,familia ta si restul colegilor de drum.
Unde le depozitam chiar nu are importanta,poti folosi mixte si scapi de povara depozitarii.
Eu nu am sac de nisip dar am o galeata cu sare.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui OanaRusu
Sac de nisip ai in masina? Pentru asta au fost amendati soferi in dimineata asta - cel putin asa ziceau cei pe care i-am "vizionat la stiri". off-topic - n-ar fi rau sa fie mancarea sponsorizata. Poate pentru tine e o gluma cat costa un set de cauciucuri de iarna, insa pentru altii nu e deloc. Instincul meu de conservare zice intai sa mananc si apoi sa iau cauciucuri. Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) Priveste partea buna a lucrurilor |
Oana, cauciucurile nu sunt un MOFT. Si folosirea lor CORECTA inseamna masura de precautie. Deci are a face cu conservarea, la o adica. Daca tot avem pretentia sa fim proprietari de masini, mi se pare natural si obligatoriu sa ne ingrijim de toate accesoriile acesteia.
OanaRusu spune:
Imi doresc din suflet sa fiu in siguranta in masina.
Guestus, un smecher a intrat in mine in plin pt ca n-am sarit shantzul cand a intrat el in depasire - era polei pe drum si tare as fi vrut sa vad ce ai fi facut tu in situatia asta.
Eu am facut ce am stiut mai bine - am supravietuit - multumesc la smurd si la medicii din Tg Mures pt asta.
Nici macar acele faimoase cauciucuri de iarna nu au reusit sa ma fereasca de prostia omeneasca.
Dar la felul in care trateaza autoritatile siguranta soferilor mi se pare o dobitocie sa te iei de n persoane care n-au cauciucuri de iarna..
Si asta ca asta - ca de cauciucuri, asa scump cum e, te chiunui cumva dc ai de mers departe - noi nu umblam in afara orasului decat f rar dc nu avem si macar avem cu noi lanturi sau altele.
Dar revin, sa purtam nisip in portbagaj??
Asta tot incerc sa va spun..
nenea Badea nu-i nici pe departe preferatul meu, insa de data asta sunt de acord cu el, merita si alea schimbate daca au un rost - si nu ma refer la calendar, ca zice ca-i iarna, ci la conditiile meteo. Daca credeti ca derapajul pe polei e exclus cand ai cauciucuri de iarna... eu nu cred, pe autostrazile din vest - unde aflu ca e obligatoriu sa ai anvelopele de iarna - sunt ambuteiaje din derapaje tocmai pt ca e important si felul in care reactionezi in derapaj.
Iarna trecuta - nici n-am vazut cum arata zapada. Poti umbla lejer in pantofi sau ghete subtiri - dar trebuie sa traiasca si cei care fac cauciucuri si se impun intr-un fel sau altul. Ca si vaccinurile - alta treaba mult disputata.
Deja m-am lungit prea mult, nu-i vorba neaparat de "caucioace" ...
... are cineva nisip in portbagaj?
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Natasa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lordul
Ieri, pe la 11 o vanzatoare de la un chiosc de fornetti, era foarte panicata (ignora toata coada de clienti) vorbea la telefon cu o colega de-a ei :" Fata ce ma fac, ne dau astia de la primarie amenda, cica sa curat zapada din fata magazinului"... pai clar, ca daca nu zice primaria, noua ce ne pasa de clienti da-i incolo sa-si rupa gatul, sa ajunga taras, pe branci in magazin, nu ne intereseaza, dar sa ne faca vanzare! |
Pentru trotuarele necuratate e de vina tot primaria, nu pentru ca nu vine sa ne mature in fata casei/magazinului/blocului ci pentru ca nu dau amenzi drastice oricui nu face asta. Exceptia sa fie ala de nu-si curata, nu ala de curata. Exista legi, dar nu le aplica nimeni. Tot pe primarie dau vina pentru cei care-si plimba ciinii prin locuri unde nu au voie (tot ei au pus panouri, dar cine sa dea amenzi) pentru animalele de-si arunca gunoaiele oriunde li se nazare (tara asta a ajuns sa arate ca o groapa de gunoi, lacul Bicaz este cel mai bun exemplu) si fac asta pentru ca STIU ca nu li se intimpla absolut nimic. Frica educa un popor, mai ales unul aflat in debandada. Problema e ca un Dobitoc ca berceanu (mi-am revizuit limbajul, am scris dobitoc cu majuscula) si toata sleahta de mitocani de conduce aceasta tara nu vor disciplina, reguli, legi aplicate, asta, in timp ar fi periculos pentru ei.
OanaRusu spune:
citat din mesajul lui Soleil Eu le tin la soacra-mea, in Calarasi. Acum sta la casa si le tin in garajul din curtea lor. De doua ori pe an ma duc acolo si le schimb. Pana acum cativa ani, cand socrii mei inca stateau la bloc, le tineam la mine in apartament - pe balcon. Toate patru . Saculet cu nisip nu am, desi este bine sa fie in masina. Dar pentru autoturisme, nu e obligatoriu nimic din toate astea - eu nu pricep de unde inversunarea asta pe subiect. Daca iti echipezi masina corespunzator pentru iarna, o faci pentru tine si pentru binele tau. In Romania nu primesti amenda pentru asta. Din pacate . |
Am vazut la TV (rau am facut ca m-am uitat) azi dimineata cum au fost amendati - pt nisip.
Imi amintesc cum era cu centura de siguranta acum ceva ani, cand inca nu era obligatoriu a fi purtata. Mai nimeni n-o punea, desi se stia de atunci ca foloseste si ea la ceva. Azi, dupa cativa ani de cand a devenit obligatorie, dupa ce s-a terminat cu bosumflatul "au, ma strange", "da' nu pot sa ma misc", toata lumea iti explica, in caz de..., ca esti inconstient sa mergi fara centura de siguranta pusa. |
Centura pusa in Dacia 1300 nu era masura de siguranta. Nu era nici un fel de siguranta.
Imi port pruncii in scaune safe. Port mereu centura - m-a ajutat sa scap cu viata.
Dar nisipul trebuie pus pe marginea drumului de cei de la intretinerea drumurilor.
Trebuie sa fie de prin noiembrie pana in primavara.
Nu in portbagaj - pentru ca un saculet mic de nisip nu te prea ajuta dc chiar ai pb.
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
madau spune:
Asaa....eu am si saculet cu nisip in masina si lopata. La ce m-au ajutat ieri? La nimic. Propun sa mergem si cu punga de sare grujoasa si sa dam fiecare cu ea prin fata blocului....in felul acesta drumarii pot sa-si continue netulburati somnul. Cat despre d-nul Berceanu...dupa declaratia cu rovigneta nu am ce sa mai comentez ...bleah...
Edit ca uitasem de depozitarea cauciucurilor...le tine sotul la ei la birou, in subsol
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX