Soferii buni de plata...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

Dar revin, sa purtam nisip in portbagaj??
Asta tot incerc sa va spun..

nisip in portbagaj si apa la genunchi ..asta trebuie sa ai iarna.

ce este greu sa pui un sac 200 kg de nisip/pamint in portbagaj? daca asta vrea basescu...pai asta pui. ce atitea comentarii.
da voi chiar trebuie sa comentati orice...de cuvintul ordine si disciplina nu se aude?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordul spune:

Sunt de acord Natasa ar trebui amenzi si masuri coercitive dure, aplicate, sa vezi cum gandeste omul de 1000 de ori inainte sa incalce regulile!

OanaRusu...din pacate, de prostie nu ne poate proteja nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Asaa....eu am si saculet cu nisip in masina si lopata. La ce m-au ajutat ieri? La nimic. Propun sa mergem si cu punga de sare grujoasa si sa dam fiecare cu ea prin fata blocului....in felul acesta drumarii pot sa-si continue netulburati somnul. Cat despre d-nul Berceanu...dupa declaratia cu rovigneta nu am ce sa mai comentez ...bleah...

Edit ca uitasem de depozitarea cauciucurilor...le tine sotul la ei la birou, in subsol

sacul de nisip, lopatica mica de infanterie, punga de sare si poza cu isus prinsa la butonul de aer conditionat trebuie sa la ai obligatoriu. sint pt tine...nu pt mine.

punem in cimp noaptea la -15 C 2 doamne....una cu obiectele insirate mai sus si alta fara ele...sa vedem care scapa cu viata din inclestare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Asta face parte dintr-o serie de romanisme din care as mai aminti copiii care circula nestingheriti prin toata masina tot pe principiul ca merg numai prin oras si foarte incet... AAAA, desi parintii stau in fata cu centurile puse.... Scaunel??? OOO, nu ca e prea scump si nici nu sta in el! Pai cum sa stea frate dc nu l-ai invatat??? Aici politia e de vina ca nu da amenzi mai mari decat pretul scaunului ca sa-i sature!

Cum sa nu ai nevoie iarna de cauciucuri de iarna? Sunt prea scumpe? Pai cine a zis ca e ieftin sa ai masina? Unde scrie ca fiecare trebuie sa aibe masina sau sa o foloseasca cu orice pret, cu orice risc??? Am vazut ieri chestii incredibile: masini cu cauciucuri de vara care pe deasupra mai erau si uzate... dar rau de tot de cred ca alunecau si pe uscat... Pur si simplu nu se puteau misca de pe loc... Cum sa iesi cu asa ceva pe strada stiind bine ca risti si siguranta ta si pe a celorlalti?

Chestia cu sacul de nisip e ori gogorita ori execes de zel al unui politist idiot... Autoturismele nu sunt obligate sa aibe asa ceva in portbagaj. Si daca ar fi ce??? Si ala e scump??? Sau il carati in spate si e nasol de transportat? Ca doar nu va imaginati ca trebuie unul imens!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

Asaa....eu am si saculet cu nisip in masina si lopata. La ce m-au ajutat ieri? La nimic. Propun sa mergem si cu punga de sare grujoasa si sa dam fiecare cu ea prin fata blocului....in felul acesta drumarii pot sa-si continue netulburati somnul. Cat despre d-nul Berceanu...dupa declaratia cu rovigneta nu am ce sa mai comentez ...bleah...

Edit ca uitasem de depozitarea cauciucurilor...le tine sotul la ei la birou, in subsol

sacul de nisip, lopatica mica de infanterie, punga de sare si poza cu isus prinsa la butonul de aer conditionat trebuie sa la ai obligatoriu. sint pt tine...nu pt mine.

punem in cimp noaptea la -15 C 2 doamne....una cu obiectele insirate mai sus si alta fara ele...sa vedem care scapa cu viata din inclestare.

[b]Guestus[b]...cred ca scapa aia cu mai multa benzina in rezervor . Ca in nadejdea d-nul Berceanu...poti sa mori linistit. Mai ales daca n-ai nici rovigneta....

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

Nisipul din portbagaj te-ar putea ajuta cel mult sa iesi dintr-o ïmpotmoleala" de moment...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Cauciucurile de iarna le-am pus de acum 8 saptamani si inca nu era nici un strop de zapada prin Brasov. Asa ca, OanaRusu, motivatia ta cum ca daca in Tg. Mures nu este zapada nu-i buna deloc! Au costat ceva, adica 720 ron acum 2 ani (cauciucurile). Mie nu mi se pare asa o suma imensa incat sa nu o pot acoperi din economiile pe 2 luni (un exemplu). Siguranta noastra este mai importanta. Avem lopata, un sac de dormit, 2 perne, 5 litri de apa plata (in permanenta) si o punga cu pamant in portbagaj (care poate sa echivaleze sacul de nisip). Sau nu-i totuna?

Vad ca mai trebuie sa punem si cateva pungi de sare.

P.S. Cauciucurile de vara stau la unchi in garaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

PsihoMom, nispul nu e scump, dar sa te oblige sa porti sacul cu nisip cind umbli prin oras e imbecilitate. O sa ne oblige sa umblam si cu un pic de ciment la noi, sa acoperim gropile in care dam cu masinile, ca la urma urmelor ce mare lucru ar fi? Orice, numai ei sa fie sanatosi si sa nu trebuiasca sa munceasca, doar sa fure si sa dea din gura! Nisip in portbagaj intr-o capitala europeana in care ninga o data la doi ani!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

PsihoMom, nispul nu e scump, dar sa te oblige sa porti sacul cu nisip cind umbli prin oras e imbecilitate. O sa ne oblige sa umblam si cu un pic de ciment la noi, sa acoperim gropile in care dam cu masinile, ca la urma urmelor ce mare lucru ar fi? Orice, numai ei sa fie sanatosi si sa nu trebuiasca sa munceasca, doar sa fure si sa dea din gura! Nisip in portbagaj intr-o capitala europeana in care ninga o data la doi ani!!!!

Natasa, ceea ce am zis acolo este o chestie pur ipotetica... Nu ai de ce sa porti asa ceva in portbagaj pentru ca legea nu te obliga... Daca prin absurd te-ar obliga, am mai scris mai jos, te-ar ajuta cel mult sa iesi dintr-o "impotmoleala" de moment... din parcare de exemplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu
Dar nisipul trebuie pus pe marginea drumului de cei de la intretinerea drumurilor.
Trebuie sa fie de prin noiembrie pana in primavara.
Nu in portbagaj - pentru ca un saculet mic de nisip nu te prea ajuta dc chiar ai pb.

Sunt situatii in care TREBUIE sa pleci cu nisipul in portbagaj. Sotul meu are nisip in portbagaj( numai masina de servici, cealalta nu mai are nici cauciucuri de iarna dar nici nu mai iese din parcare pe astfel de vremuri.
Acum vreo 5 - 6 ani imi amintesc ca in ajunul craciunului a nins groaznic. Am plecat la tara si atunci am vazut cu adevarat cat de utile sunt nisipul, lopata, lanturile, cauciucurile, etc. Am vazut atatea masini derapate, ajunse in santuri... Daca mai am filmuletul acasa il postez, fiindca am filmat.

Mergi la inceput