Soferii buni de plata...
Raspunsuri - Pagina 2
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OanaRusu Revin cu o precizare - vorbesc de sacul de nisip, eu stiu de lopatica si de lanturi (alea nu le scoatem uneori nici vara... ca au locul lor in masina...) dar dc temperatura e in jur de 0 grade si mergem doar pe drum asfaltat - maxim 100 km - ce rost au cauciucurile de iarna? Da, este zapada la Tg Mures, dar nu e munte.. Si va rog sa intelegeti ca am umblat f mult la schi, am condus pe zapada de nenumarate ori - si la curbe schimbam pozitia piciorului pe pedala ca la schi . Eu zic de ce a fost acum la stiri... adica in zone in care o masina de dezapezit rezolva pb. Plus ca pe marginea drumurilor NU sunt gramezile de nisip care tb sa fie iarna, si deja e jumatatea lui decembrie. Deci, soferii buni de plata? |
cauciucurile de iarna sint bune pt polei, pt gheata... pt zapada si altele. ai auzit de polei? stii ce este?..la ce temperatura se face?
daca astia spun ca trebuie sa ai cauciuc de iarna si cind mergi pe asfalt atunci trebuie sa-l ai..si aici nu am chef sa aud comentarii.
Ca tu intri in pom si te duci la cel de sus e una si e ciubucul tau...dar yo nu vreau ca tu sa dai peste mine ..aia e problema mea de fapt.
andacos spune:
citat din mesajul lui marius Eu am inteles ca masini de curatat sunt, de iesit au iesit daaaarr.... toti soferii vor sa mearga pe sosea in acelasi timp, daaaarr noaptea toti parcheaza masinile pe strazile principale, daaaar nimeni nu vede daca are cauciucuri de vara desi afara viscoleste, daaar toata lumea striga "ce face primarul?!" Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Exact asa stau lucrurile!
A spus si trishca,la noi e obligatoriu cauciucuri de iarna,noi le schimbam de pe la inceputul lui noiembrie,desi zona unde stau eu...rar vezi zapada!Asa ca nu inttzeleg nedumerirea automobilistilor romani,de ce trebuie sa poarte(masinilie nu ei)cauciucuri de iarna si echipamentul corespunzator,mai ales cind se preconizeaza vicol!(la mine notziunea de viscol cu crivatz nu exista,adica in zona asta)
Dana
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Alexa Ioana din cate stiu eu, cauciucurile de iarna nu se folosesc doar pe zapada (sau ... nu zapada e factorul principal care sa determine schimbarea pneurilor). e vorba in primul rand de temperatura. daca bine imi amintesc, parca 7 grade celsiul era pragul sub care trebuie folosite cauciucurile de iarna. tine de "compozitia" cauciucului din care e facut pneul, de cat de tare se intareste la temperatura joasa, chestie care afecteaza enorm aderenta si capacitatea de franare... |
Ai dreptate. Exact asta e explicatia, siguranta la drum.
Nu degeaba exista norme in Europa care te obliga din noiembrie la folosirea cauciucurilor de iarna.
madau spune:
Din punctul meu de vedere sunt niste nenorociti...ieri la ora 12 am plecat sa iau tortul fiica-mii si am facut 2 ore de la Titan pana la Vatra Luminoasa...si inca 2 ore inapoi. Este de neacceptat, nu dadusera cu nimic pe strada, nu am vazut nici un utilaj pe nicaieri. Cu tot cu cauciucuri de iarna se derapa ca dracu. Era deja gheata pe jos. Pe urma se plangeau ca e aglomeratie si ca nu au loc utilajele...dar nu inteleg de ce nu au iesit utilajele la imprastiat de material antiderapant de la prima ora dimineata, la 4-5....au stat sa inceapa haosul. Dar ca de obicei...ca la noi la nimeni Iarna e de vina, ca a venit pe neasteptate la mijlocul lui decembrie...Fir-ar sa fie
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
OanaRusu spune:
Guestus, dragutz tonul tau
Revin - pentru ca vad ca nimeni nu ia in seama ce ziceam - e vorba de SACUL DE NISIP. Ala e problema mea...
Pt ca despre cauciucuri de iarna e alta discutie - si nu am sa intru in tine Guestus, ca nu-i cazu'.
Tare-s curioasa dintre toti cei pe care i-am deranjat pe-aici, care aveti sacul cu nisip in masina....
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
A, si daca tot are toata lumea cauciucuri de iarna (spre deosebire de mine ), cei care locuiti la bloc si nu aveti beci si nici cunostinte cu beci/garaj, unde le tineti din primavara pana in noimebrie?
Asta chiar ca-s curioasa
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Natasa spune:
Eu lucrez in centru si ieri patina absolut orice masina, pina seara nu s-a aruncat cu NIMIC. E simplu sa dai vina pe oameni ca folosesc strazile, ca respira, ca nu stau incuiati in casa si afara sa iasa doar sa plateasca impozite si rovignete pentru bucuria lui Berceanu. Azi in centru erau deja celebrele dimburi de zapada imputita si se circula decent pentru ca multi si-au lasat masinile acasa. Pe strada mea, una nu foarte mica dar nici bulevard, este si la ora asta polei, nu a venit niciun utilaj si masinile claxoneaza si patineaza in draci. Prin urmare, or fi si multi soferi nepriceputi in oras, dar daca se aseaza 5 cm de zapada si e balamucul asta, mincatul de rahat ca vina e a soferilor mi se pare impertinenta absoluta. Nu a nins 2 saptamini si niste inconstienti au iesit pe strada, a nins citeva ore si niste oameni plecati dimineata de acasa au trebuit sa faca la intoarcere 4 ore pe 10 km pentru ca sintem condusi de niste hoti mincinosi. Si trotuarele au ramas necuratate si se aluneca tot pentru ca niste cucoane inconstiente nu umba in clapari si cu nisip la ele, nu????
valentinag spune:
Noi le tinem la tara,in magazie!Duminica le-a luat pe alea de iarna,a fost le-a schimbat,le-a dus inapoi si gata!Sac cu nisip acum nu avem!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
lordul spune:
Eu zic, ca statul sa subventioneze cuciucurile de iarna, sa dea cate un set de masina, sa trimita cate o echipa sa le si schimbe - dar fara sa ne deranjeze prea mult, ar fi bine dimineata cand ninge sa le gasim schimbate gata- sa mearga cate un utilaj de dezapezire la un anumit numar de masini, daca ramanem inzapeziti sa ne vina cu ceai cald la nas si sa ne consoleze...asta ca sa nu disparem ca natie, ca la multi dintre noi lipseste cu desavarsire si instinctul de conservare.
OanaRusu spune:
citat din mesajul lui lordul Eu zic, ca statul sa subventioneze cuciucurile de iarna, sa dea cate un set de masina, sa trimita cate o echipa sa le si schimbe - dar fara sa ne deranjeze prea mult, ar fi bine dimineata cand ninge sa le gasim schimbate gata- sa mearga cate un utilaj de dezapezire la un anumit numar de masini, daca ramanem inzapeziti sa ne vina cu ceai cald la nas si sa ne consoleze...asta ca sa nu disparem ca natie, ca la multi dintre noi lipseste cu desavarsire si instinctul de conservare. |
Sac de nisip ai in masina?
Pentru asta au fost amendati soferi in dimineata asta - cel putin asa ziceau cei pe care i-am "vizionat la stiri".
off-topic - n-ar fi rau sa fie mancarea sponsorizata. Poate pentru tine e o gluma cat costa un set de cauciucuri de iarna, insa pentru altii nu e deloc. Instincul meu de conservare zice intai sa mananc si apoi sa iau cauciucuri.