Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (183)
Raspunsuri - Pagina 10
simonette spune:
Dragutzelor......am intratsa va spun ca suntem bine! Nico e un papacios si jumatate, ar sta numai la tzitzi! Eu ma simt f bine din toate punctele de vedere! Asteptam nerabdatori marea intalnire cu fratiorii, maine speram noi
Pupam!!!!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
39+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR oricand!!!!!!!!
Lidia74 spune:
SIMONETTE ma bucur ca sunteti bine...Asteptam detalii despre intalnirea putzulicilor...

laviniablaga spune:
Monis, dragutza

! Lasa ca faci tu si listutza! Mai e inca timp!
Simonette! Sunteti doi frumosi!Ma bucur ca Nicholas e bine si ca e mancacios!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares Cristian
vias spune:
m-am linistit, vad ca nu sunt singura care pateste ce pateste cu copilul 
inseamna ca mai au timp sa-ai revina 

Azi l-am scos la zapada...si a adormit imediat
, nu l-am tinut mult, doar vreo 15 min, dar macar a tras si el in piept aer curat...
Crlp imi pare sincer rau ca se intampla asa ceva la tine in familie, sper ca aceste probleme sa fie trecatoare si sa-i vina mintea la cap sotului..
Laurairina acolo fac botezul, sper sa iasa frumos...Doamne Ajuta...cert este ca-l fac restrans, nu cu familie, babaciuni, ci cu prieteni foarte apropiati si nasii, care asa cum am spu, Flavius are 2 perechi de nasi![]()
Si am vazut copii frumosi de Gabitza si Ramonika sa va traiasca sanatosi si frumosi! 
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
ionelamaria spune:
buna ziua,
Am fost azi la bilant si am crescut bine: de la 3650 la nastere, 3400 dupa scaderea fiziologica, am ajuns la 4400, iar de la 52 cm la 54,5. Mi s-a spus ca e posibil sa fie mai gras lapticul de la san si de aici constipatia relativa. Mi0a sugerat sa ii dau ceiut de musetel usor indulcit... 50-100g pe zi , cate putin pe parcursul intregii zile ( cu lingurita la cateva ore ) . Eu mai incerc cu chestiile anticolici... am fugit de baby drink tocmai pt ca 50 g pe zi mi se parea mult pt bebe. Sunt eu mai paranoia cu exclusiv la san probabil
dar fiecare cu fixul lui. daca am sa vad ca nu se poate altfel incerc musetel decat debridat... poate poate.
gabitza35, tare ma bucur ca sunt bine bebeii. si noi avem mucisori dar nu ma mai agit cu niciun ser.... nasucul lui trebuie sa se invete sa mai rezolve si singur problema. Eu folosesc betisor din acela cu opritor daca mucisorii se vad.... altfel am observat ca daca e calm cand e pus sa pape poate respira si fara sa-l chinui cu pompita. Cu programul.... bafta multa... cu 1 e greu... cu 2 imi pot imagina doar
miany75, se poate botezul pe 9 ian? ca e dupa boboteaza si treditia era ca nu se face baie dupa boboteaza 8 zile ( 

asta ca opinie personala cu maimutoii) Intreb si eu.... noi ne gandim la 16 ian... Intreb daca se poate, chiar nu stiu.
Cat despre bagat tot in apa, as vrea si eu sa scapam... ca e frig.... dar am mai auzit de preoti care spun ca tine si fac ca ei... ca doar n-ai ce sa mai spui in biserica
. Eu mai sper sa scap cu doar cativa stropi de apa... ca bebe meu iubeste baita.... mi-ar fi tare ciuda sa mi-l sperie si sa nu mai vrea
laurairina, cu dormitul in pat... ce sa spun... eu oricum il schimb la 10-15 min dupa masa si noaptea... deci tot il trezesc... se maraie.... dar parca nici asa nu-l pot lasa. Ne mai leganam , plimbam si adormim... cu tot cu foiala mea tot se consuma intre jum de ora si 1 ora.... dar asta e... bine ca mai putem. Probabil ca in curand voi mai ceda si eu ![]()
Ramonika, ma bucur ca ai rezistat tentatiei cu laptele praf... si eu eram tentata la inceput... acum nu vreau sa aud de idee... e mai sanatos, mai comod, mai ieftin la san.... deci trebuie sa reusim... nici nu vreau sa-mi pun problema altfel
dienutze, imi place optimismul tau, asta te va tine puternica
crlp, tare urat suna ce spui tu acolo... sper sa se rezolve... poate nu e grav ci e de conjunctura... sarcina, stres, emotii. Tu ai grija de tine si de bebe acum... se vor aseza lucrurile cum e mai bine pt voi ... ai sa vezi... fii optimista si vesela sa nasti un bebe zambaret nu trist
tinonino interesant cu laboratoarele astea ( nu am spus frumos? interesant....) daca la al 3-lea iese altceva si alta antibiograma ce faci? ca nu nu m-ar mira
. Sper totusi sa gasesti un laborator bun si sa rezolvati problema
dana.n sa a fie cu folos balansoarul si sa va bucurati de timpul petrecut cu bunicii lui bebe. Si al meu are ace in pat cateodata... zici ca e cu buton
monis, si eu am o problema cu tot ce tine de cadouri si brad... cand sa le iau???
simonette, va pupacim si va felicitam ca sunteti bine amandoi. Asteptam povestile despre intalnirea cu fratiorii
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
Ancutza_Bro spune:
monis, lavinia de ce ziceti voi ca nu puteti merge la cumparaturi? ... eu i-am dat sa pape Sabinei aseara si apoi am imbracat-o repejor si am mers la cumparaturi...si culmea e ca in masina ii place iar in supermarket am pus-o cu tot cu scoica in carutul de cumparaturi...a tacut malc...m-am lafait si eu in magazin ![]()
incercati! 
Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
POZE
ionelamaria spune:
Natalia Oana de Dienutze
Yarina Gabriela de Angel001 
Timotei de Smaranditza 
Sa fiti sanatosi si voiosi!!
aniversarea nuntii POZE
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitza35 multumim pt aprecieri tocmai am hranit una bucata mucos, cea masculina....care bineinteles, dupa ce a dormit toata ziua pana acum ( doar pauza pt masa la ora 11,30) acum sta cu ochii in tavan....si mai scoate din cand in cand diverse sunete.....cred ca o sa vorbeasca inainte de a merge :) asteptam printesa sa se trezeasca....masa anterioara au servit-o la 30 min unul de altul...asa ca se apropie momentul Eva inca nu a avut scaun azi, de fapt de la 10 seara precedenta nu a mai avut....cred ca ii voi da ceai de musetel, parca nu as sta 48 ore sa o vad cum se screme si nimik.... voi cum procedati in caz de constipatie? Dragos si Eva |
gabitza si Sabina e constipata si ii dau debridat...merge si cu ceai de musetel? ti l-a recomnadat doctorul sau ii dai pt ca stii tu ca e bun? ... sunt in stare sa incerc absolut orice numai sa nu o vad ca se chinuie si plange toata ziua

Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANAMI-AM DESCOPERIT

POZE
laviniablaga spune:
Fetele mele dragi, am si eu mare rugaminte la voi, daca dori-ti... Votati bebelushul meu aici... Raresh are o mamica nebuna care l-a inscris in concurs!Am pus acum toate neamurile sa voteze...si apelez in nesimtirea mea si la voi!
Votati Raresh Cristian www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=4207&ord=&pg=1&keyword=rares%20cristian&srch=yes" target="_blank">AICI
E un concurs pentru ingerasi adormiti! Va multumim!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares Cristian
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro monis, lavinia de ce ziceti voi ca nu puteti merge la cumparaturi? ... eu i-am dat sa pape Sabinei aseara si apoi am imbracat-o repejor si am mers la cumparaturi...si culmea e ca in masina ii place iar in supermarket am pus-o cu tot cu scoica in carutul de cumparaturi...a tacut malc...m-am lafait si eu in magazin incercati! ![]() |
Scumpa, si eu ma incadrez la "nu pot la cumparaturi" asa incat iti si explic de ce nu pot eu.... Problema esentiala este: cat dureaza " la cumparaturi" pt fiecare.... pt mine, inainte de Mihnea ( inclusiv in sarcina pana in ultima zi) de la 5-6 ore discut de cumparaturi... pai eu nici mancare din supermarket nu pot lua intr-o ora decat daca am lista si merg tinta la ce imi trebuie.... pai aia e stres... nu cumparaturi... Cumparaturi inseamna citit etichete... comparat.... descoperit chestii noi... cascat gura pe la rafturi cu produse care sigur nu-ti sunt necesare.... eii..... ce spui.... am eu timp de cumparaturi dupa placul meu???? Nup.... Problema e ca eu nu stiu sa cumpar cadouri decat dupa zile intregi de umblat prin magazine. Cu bradutul rezolva sotul... sau ramanem la cel artificial...
aniversarea nuntii POZE