Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (183)
Raspunsuri - Pagina 11
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro monis, lavinia de ce ziceti voi ca nu puteti merge la cumparaturi? ... eu i-am dat sa pape Sabinei aseara si apoi am imbracat-o repejor si am mers la cumparaturi...si culmea e ca in masina ii place iar in supermarket am pus-o cu tot cu scoica in carutul de cumparaturi...a tacut malc...m-am lafait si eu in magazin incercati! ![]() Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANAMI-AM DESCOPERIT ![]() POZE |
De placut in masina ii place si lui Raresh....insa in supermarchet nu prea stiu...adica nu am curaj...ca al meu e cam mancacios din fire...si ma gandesc ca poate o sa il apuce foamea si o sa inceapa sa planga...ca nu o sa ii pot da tzitzi in magazin! Tu esti o curajoasa! FELICITARI! Dar o sa incerc...eventual daca il apuca plansul...ies repede si merg la masina!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares Cristian
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga Fetele mele dragi, am si eu mare rugaminte la voi, daca dori-ti... Votati bebelushul meu aici... Raresh are o mamica nebuna care l-a inscris in concurs!Am pus acum toate neamurile sa voteze...si apelez in nesimtirea mea si la voi! Votati Raresh Cristian www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=4207&ord=&pg=1&keyword=rares%20cristian&srch=yes" target="_blank">AICI E un concurs pentru ingerasi adormiti! Va multumim! ![]() ![]() ![]() Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga AVEM O LUNITA!!!! Minunea Mea Rares Cristian |
"Votul pentru Rares Cristian Blaga a fost īnregistrat.
Mul#355;umim! "
BAFTA!

Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANAMI-AM DESCOPERIT

POZE
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro "Votul pentru Rares Cristian Blaga a fost īnregistrat. Multumim! " BAFTA! ![]() Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANAMI-AM DESCOPERIT ![]() POZE |
MULTUMESC MULT!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares Cristian
Ancutza_Bro spune:
dragutza mea ionela asa eram si eu inainte la cumparaturi dar mai facem si compromisuri...eu zic asa: 2 ore /zi ... intr-o zi te duci si casti gura, a doua zi mai verifici odata produsele care ti-au ramas in minte , a treia zi mai cumperi cate ceva si tot asa ![]()
decat deloc....nu?
Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
POZE
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro dragutza mea ionela asa eram si eu inainte la cumparaturi dar mai facem si compromisuri...eu zic asa: 2 ore /zi ... intr-o zi te duci si casti gura, a doua zi mai verifici odata produsele care ti-au ramas in minte , a treia zi mai cumperi cate ceva si tot asa decat deloc....nu? ![]() Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANAMI-AM DESCOPERIT ![]() POZE |
E o idee demna de luat in calcul.

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
dana n. spune:
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro monis, lavinia de ce ziceti voi ca nu puteti merge la cumparaturi? ... eu i-am dat sa pape Sabinei aseara si apoi am imbracat-o repejor si am mers la cumparaturi...si culmea e ca in masina ii place iar in supermarket am pus-o cu tot cu scoica in carutul de cumparaturi...a tacut malc...m-am lafait si eu in magazin incercati! ![]() Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANAMI-AM DESCOPERIT ![]() POZE |
Si eu ies cu David des. Patru ore mi le doarme afara fara probleme.(cu conditia sa fim in miscare...daca stam mai mult intr-un loc se trezeste))
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
dana n. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laviniablaga
De placut in masina ii place si lui Raresh....insa in supermarchet nu prea stiu...adica nu am curaj...ca al meu e cam mancacios din fire...si ma gandesc ca poate o sa il apuce foamea si o sa inceapa sa planga...ca nu o sa ii pot da tzitzi in magazin! Tu esti o curajoasa! FELICITARI! Dar o sa incerc...eventual daca il apuca plansul...ies repede si merg la masina! ![]() Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga AVEM O LUNITA!!!! Minunea Mea Rares Cristian |
Al meu mananca la 2 ore, dar cand mergem afara, dupa cum am mai spus, doarme 4 ore fara probleme (cu conditia sa avem doar o iesire...am fost intr-o zi de doua ori plecati. La a doua tura nu mai avea stare)). La inceput mi-a fost teama si mie, dar de cand am vazut ca sta cuminte am inceput sa imi fac de cap.
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui dana n. Al meu mananca la 2 ore, dar cand mergem afara, dupa cum am mai spus, doarme 4 ore fara probleme (cu conditia sa avem doar o iesire...am fost intr-o zi de doua ori plecati. La a doua tura nu mai avea stare)). La inceput mi-a fost teama si mie, dar de cand am vazut ca sta cuminte am inceput sa imi fac de cap. ------------------------ Proaspata mamica de baietel! Albume foto |
see? ... curaj ! ca se poate!

dana.n si eu am inceput sa imi fac de cap, mai ales ca acum e si botezata...iuhuuu

Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANAMI-AM DESCOPERIT

POZE
crlp spune:
dragi mamici va multumesc tuturor din suflet pentru sfaturi si incurajari
sincer, nu cred ca se va schimba. mi-a spus-o clar
pt. el conteaza f mult prietenii si va iesi ori de cate ori va dori, cand va dori, etc..., iar daca nu-mi convine pot sa divortez
37+
cu ingerasul Matei
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga Fetele mele dragi, am si eu mare rugaminte la voi, daca dori-ti... Votati bebelushul meu aici... Raresh are o mamica nebuna care l-a inscris in concurs!Am pus acum toate neamurile sa voteze...si apelez in nesimtirea mea si la voi! Votati Raresh Cristian www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=4207&ord=&pg=1&keyword=rares%20cristian&srch=yes" target="_blank">AICI E un concurs pentru ingerasi adormiti! Va multumim! ![]() ![]() ![]() Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga AVEM O LUNITA!!!! Minunea Mea Rares Cristian |
Mamicule eu stiu de la mamicile mele ca-i facatura concursul asta

fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!