Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (183)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Dragutzelor......am intratsa va spun ca suntem bine! Nico e un papacios si jumatate, ar sta numai la tzitzi! Eu ma simt f bine din toate punctele de vedere! Asteptam nerabdatori marea intalnire cu fratiorii, maine speram noi
Pupam!!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR oricand!!!!!!!!

putzulica papacioasa si mamica fericita

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35
voi cum procedati in caz de constipatie?
Dragos si Eva

EU I-AM DAT DOUA ZILE DEBRIDAT...LA INDICATIILE MEDICULUI...DE ATUNCI I S-A REGLAT TRANZITUL INTESTINAL...FACE DE DOUA-TREI ORI PE ZI SI AM CAM SCAPAT SI DE CRAMPE!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian

I-ai dat doar doua zile sau dupa doua zile si-a revenit cu kk????/
De azi dim am inceput si eu sa-i dau ca nu se mai poate, nu face fara termometru si nu mai vreau sa o ajut asa ca stiu ca nu-i bine. Am schimbat laptele Humana in Nan in speranta ca ne vom kkci mai usor si mai des da parca-i mai rau acum...face 1/zi de multe ori ajutata.Nu mai spun cat ceai de fenicul si musetel bea....degeaba

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35
voi cum procedati in caz de constipatie?
Dragos si Eva

EU I-AM DAT DOUA ZILE DEBRIDAT...LA INDICATIILE MEDICULUI...DE ATUNCI I S-A REGLAT TRANZITUL INTESTINAL...FACE DE DOUA-TREI ORI PE ZI SI AM CAM SCAPAT SI DE CRAMPE!

AVEM O LUNITA!!!!

I-ai dat doar doua zile sau dupa doua zile si-a revenit cu kk????/
De azi dim am inceput si eu sa-i dau ca nu se mai poate, nu face fara termometru si nu mai vreau sa o ajut asa ca stiu ca nu-i bine. Am schimbat laptele Humana in Nan in speranta ca ne vom kkci mai usor si mai des da parca-i mai rau acum...face 1/zi de multe ori ajutata.Nu mai spun cat ceai de fenicul si musetel bea....degeaba

dUPA CE O SA II DAI DEBRIDAT...VEZI DOUA-TREI-4 ZILE...INCEARCA...OSA ISI REGLEZE SINGURA TRANZITUL INTESTINAL....EU I-AM DAT DOUA ZILE...APOI AM DECIS SA FAC O PAUZA SA VAD DACA MERGE...SI A INCEPUT SA FACA SINGUR...SI A ZIS MEDICUL SA NU II MAI DAU!

CU PRIVIRE LA CONCURS...SE POATE CA AI DREPTATE....ORICUM...EU AM INCERCAT!

AVEM O LUNITA!!!!

Mergi la inceput

Crlp sper sa se imbunatateasca situatia cu sotul cand vine bebe pe lume!!!
Cat despre vulcanizare noaptea, sa stii ca asa este, nu-i tin partea da stiu cat a stat sotul meu ieri

RamonaCopot tu apari aici numai chemata ???
Sper sa te poti descurca fara tati

Eu azi am fost fara mama si-am simtit ca turbez cu sclerozata de bunicamea pe cap, cu fata care plangea ca vrea in brate, cu catelul care schelacaia pe la usi ca vrea afara si cu pestele dezghetat ce vroiam sa-l gatesc.......am reusit cu chiu cu vai sa fac mancarea, fata am linistit-o, sclerozata am incuiat-o cu cheia in camera ..numai catelul este inca nerezolvat ca nu a venit nimeni acasa sa-l scoata afara...da se mai tine el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

CRLP... nu mi-am dat cu parerea pana acum, pentru ca ma gandesc ca tu stii mai bine cum trebuie sa procedezi...sa iti povestesc insa despre mine...eu si sotul, inainte de Raresh, am avut o viata extrem de activa din punct de vedere social...adica nu exista seara sa nu iesim in ora...si eu, chiar si cu o zi inainte de a naste am petrecut...Barbatii sunt o fire mai aparte...si simt nevoia sa iasa...eu nu i-am interzis sotului sa iasa cu prietenii sau sa stea langa mine non stop cand a venit Raresh...a facut-o din proprie initiativa...iar acum imi cere voie cand vrea sa iasa...nu ii interzic...si stie si el sa se limiteze...spre exemplu azi mi-a spus ca de la 8 merge la bar sa vada meciul! Am considerat ca e mai bine sa il las sa vada singur ca trebuie sa stea langa mine...si pana acum nu m-a dezamagit...E un tatic grozav si sigur la fel va fi si al tau sot cand isi va tine bebele in brate! Nu te ingrijora!

AVEM O LUNITA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

Fetele mele dragi, am si eu mare rugaminte la voi, daca dori-ti... Votati bebelushul meu aici... Raresh are o mamica nebuna care l-a inscris in concurs!Am pus acum toate neamurile sa voteze...si apelez in nesimtirea mea si la voi!

Votati Raresh Cristian www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=4207&ord=&pg=1&keyword=rares%20cristian&srch=yes" target="_blank">AICI

E un concurs pentru ingerasi adormiti! Va multumim!

VOTAT

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

L-AM VOTAT SI EU PE RARES!

tocmai a venit sotul de la serviciu
nu si-a schimbat cauciucurile azi-noapte ci azi
deci nu stiu unde a fost ( l-am auzit vorbind cu un prieten la tel.)
ma rog nu stie altceva decat sa ma ia pe mine la misto

37+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crlp

37+ cu ingerasul Matei

Ptiiuuuu da ce porc!! Cum adica sa te ia la misto??? La ce drak s-a mai insurat???? nu putea sa ramana soltei sa poata sta numai cu baietii???

Da poate este doar o perioada mai grea...poate ca-i este teama de termenul "tatic" , poate ca atunci cand vine bebe se va schimba in bine!! Bebeii au puterea sa faca omul sa se schimbe radical!!
Eu am patit-o pe pielea mea.....aaaaaaaa nu v-am zis....si-a revenit socramiu, de cand a vazut fata ne iubeste de numai poate...chiar si pe mine (desi nu am vorbit si nu am dat ochii cu el)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui crlp

37+ cu ingerasul Matei

imi pare rau, sper sa se rezolve

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

ancutza,

de ceai de musetel pt constipatie mi-a spus medicul si am gasit si in o carte
ceaiul sa fie indulcit, ca altfel nu il beau
voi cum rezolvati cu sughitatul....ca ai mei si in burta si in afara cred ca-s campioni....si nu e frig, am 26 grade la ei ca pana cresc la 3,5 kg trebuie sa fie temp mai mare. apoi o scadem usor panna la 23
si azi mi-au vomitat amandoi....laptele praf e acelasi....lapte de al meu a primit cu bibe fata.....ea e f lacoma, mananca cu o pofta....si cred ca din cauza asta a vomitat..

Dragos si Eva

Mergi la inceput