Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (183)
Raspunsuri - Pagina 13
crlp spune:
desi nu-mi place si stiu ca nu se cade sa-ti vorbesti de rau fam. simt ca nu mai pot
acum a inceput sa-mi faca observatie ca nu am facut curat si nu am spalat vasele
ca tot stau toata ziua acasa, sincer mi-e sila de el in momentul asta, nu pot sa cred ca m-am casatorit cu un astfel de ... nu stiu cum sa-l numesc ca om nu e
37+
cu ingerasul Matei
simina_kin spune:
Si eu dau ceaiul de musetel indulcit cu putina miere de salcam
Cum este cu 2 bebei???? te ajuta cineva??
Suhitul nu-i neaparat de la frig ci pur si simplu asa fac ei...a mea sughite mai mereu dupa ce ragaie....o mai opresc cu ceiut
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin [aaaaaaaa nu v-am zis ![]() ....si-a revenit socramiu![]() , de cand a vazut fata ne iubeste de numai poate...chiar si pe mine (desi nu am vorbit si nu am dat ochii cu el |
uau!! super tare..el care va blestema la nunta??
Ce face un pitic mic dintr-un om mare..
Poate aceeasi masura ar trebui sa o aplic si io lu' taicamiu..dar nu vad cum din moment ce suntem asa departe si nu are cum sa ne vada rechinasa...

rechinas in pozici
Ancutza_Bro spune:
gabitza eu cred ca toti bebelusii sughita...Sabina se opreste daca ii dau san...sughite des tare si o tine destul de mult
Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
POZE
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
uau!! super tare..el care va blestema la nunta?? Ce face un pitic mic dintr-un om mare..![]() Poate aceeasi masura ar trebui sa o aplic si io lu' taicamiu..dar nu vad cum din moment ce suntem asa departe si nu are cum sa ne vada rechinasa... ![]() rechinas in pozici |
Exact reactia ta o asteptam
...eram curioasa de taicatuPoate va vedeti cumva de sarbatori sau macar sa le trimiti niste poze cu rechinasa

fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
crlp spune:
apropo de sughit, eu il simt f des pe al meu sughitand in burtica sau cel putin asta este senzatia mea
nu pot sa va spun cat de fericita ma face sa-l simt, miscacios, activ
imi doresc din suflet sa fie un copil sanatos, cuminte, ascultator
sper sa-i pot oferi cat mai multe si sa fie fericit
37+
cu ingerasul Matei
RamonaCopot spune:
Simina
, eu apar si nechemata, dar am obiceiul sa citesc intai din urma si apoi sa scriu. De obicei pana ajung si eu la scris, maraie broscoiul si gata cu scrisul, apou cand intru din nou, iara gasesc pagini de citit
si tot asa. Recunosc ca imi trebuie ochelari, ca cei vechi is inutili
.
Referitor la miere...eu stiam ca pana la 1 an, fara miere la bebei, ca e risc de botulism, parca. Te risti??? Sau stii ceva in plus fata de noi?
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
laviniablaga spune:
CRLP...CURAJ! FII TARE PENTRU BEBELU` DIN BURTICA!MERCI PT VOT!
SIMINA...PANA LA URMA UN BEBELASH SE PARE CA REZOLVA SI PUNE CU BOTUL PE LABE CHIAR SI O SCORPIE!SAU UN "SCORPIU"
INCAZUL SOCRULUI TAU!
GABI...CU PRIVIRE LA SUGHIT SI AL MEU SUGHITE ZILNIC! NU E DIN CAUZA CA LE E FRIG BEBEILOR...STAI LINISTITA...CU VOMITATUL, INCEARCA SA II TII PE VERTICALA SI SA II BATI USOR PE SPATE DUPA CE AU MANCAT, PANA RAGAIE!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares Cristian
simina_kin spune:
Ramo multa lume mi-a spus sa indulcesc putin ceaiul , pana si neonatoloaga din maternitate si acum pedi
.Eu i-am dat miere de la 1luna si nu are nimic
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Si eu dau ceaiul de musetel indulcit cu putina miere de salcam Cum este cu 2 bebei???? te ajuta cineva?? |
Simina, pana la 1 an, copiilor nu li se da miere pentru ca exista pericolul de botulism, care pana la varsta de 1 an, este din pacate fatala.
Despre miere se spun numai cuvinte de lauda, fiind considerata un aliment valoros pentru sanatatea organismului. Insa, exista si exceptii: bebelusii. Introdusa in alimentatia bebelusilor, adesea folosita pentru a indulci suzeta, mierea poate provoca o afectiune foarte grava: botulismul infantil.
Aceasta afectiune destul de rara, descoperita de peste 30 de ani, a reaparut in atentia societatii in urma cazului publicat de revista „The Sun”. Logan Douglas, un bebelus in varsta de aproape 1 an, a paralizat din cauza unei toxine extrem de periculoase, contractata se pare printr-o suzeta inmuiata in miere. Acesta se zbate pentru viata, conectat la aparate, pe un pat de spital din Scotia.
Ce este botulismul?
Botulismul infantil este o afectiune grava, rara, care se manifesta la copiii mai mici de un an. Mierea este singurul aliment care a fost asociat acestei afectiuni, de aceea este recomandat sa nu se introduca in alimentatia sugarului.
Botulismul infantil este cauzat de bacteria Clostridium botulinum. Din momentul in care sugarul ingereaza sporii acestei bacterii, aceasta se dezvolta si produce o otrava in organism. Aceasta otrava actioneaza la nivelul creierului, blocand mesajele transmise membrelor pentru efectuarea miscarilor.
Na, fiecare face cum crede

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri

....si-a revenit socramiu